Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandee0817

    tag

    üdvözletem :) telefonvásárlás előtt állok és gondolkozok jelenleg 2 telefonon. az egyik a sony xperia m, a másik az lg optimus f6. processzor, memória, ram, kamera, kijelző, 4g, akksi tekintetében számomra az f6 viszi a prímet, a bajom vele a csúnyácska "lg-android" felület, valamint nem tudom hogy a gyári appok közül mi törölhető és mi nem, mert hiába a 4 giga memória, abból csak 1.7 elérhető, amire alapból pakolhatnak rengeteg gyári alkalmazást, aminek tucatja negyedét se használnám :D valamint az érdekelne még hogy a lenti ikonsor (hívás, kapcsolatok, üzenetek, böngésző, appok. azt hiszem ez az alap sorrend) testre szabható-e mint a sony xperiáknál (jelenleg egy xperia u-m van). a sony xperia m mellett az szól hogy 15 ezer forinttal olcsóbb t-nél, mint az lg f6 valamint az android-sony felület számomra sokkal megnyerőbb és designosabb.
    összességében inkább játékok és appokat használok telefonon. fényképezni fényképezek, de nem érdekel 3mp különbség. internetezni sokat internetezek rajta, ezért dilemma a 3g vs 4g. akkumulátor idő szintén fontos. az lg-ben nagyobb mah-s akksi van, ám azt olvastam hogy hamarabb megeszi a nagyobb kijelző és a sok gyári hasztalan app ami állítólag nem törölhető. sonyban kisebb akkumulátor csücsül, viszont dicsérik mert az egész lapkakészlet és proci úgy lett összepároztatva vele hogy energiatakarékos.
    a nagy dilemma az azért van mert nem akarok lutriba vásárolni és olyan telefont szeretnék ami egyébként megállná a helyét az elkövetkezendő 2-3-4 évben.
    nagy kérdésem a végén az hogy melyiket érné megvenni? szánjak rá némileg többet az f6-ra, vagy az xperia m is megteszi azt ami nekem kell.
    várom személyes véleményeteket, akár pro, akár kontra, minden vélemény segít a döntésben :)

Új hozzászólás Aktív témák