Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz Kawauso #169085 üzenetére

    Jelenleg nézegetek videókat(bár elég nehéz találni olyan hasonlítást, ahol a Snapdragon-os FE van), és eddig úgy tűnik, hogy tényleg nagyon szoros a teljesítmény és hatékonyság a kettő SoC között, bár szintetikus benchek területén stabilabbnak tűnik a 865.

    A megbízhatóságnál pedig jogos, hogy Samunál is lehet bőven kritika(bár az inkább Exynos telókat érinti), de összességében én inkább Xiaomi területéről hallok panaszokat, leginkább stabilitás és frissítések területén. OneUI vs MIUI kérdése pedig szerintem nagyon preferencia alapú, azt nem is említeném, én mindkettővel barátságban vagyok.

    Az utolsó pontra pedig: én úgy tudom, hogy eredetileg tényleg csak 4G-vel jelent meg a Snapdragonos S20 FE, de azt később leváltotta az 5G-s, mert az eredetin is alapból mesterségesen volt letiltva az 5G támogatás, szoftver és hardver területén minden követelménynek megfelelt.

    A lényeg, hogy minél tovább próbálok kutakodni, annál nehezebb a döntés :DDD :W

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák