- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #34493 üzenetére
Ertem koszi!
Mas?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
dokee78
félisten
1GB RAM-al nem lesz rosz a HTC Vivid,főleg az ára.
-
bandi0000
nagyúr
válasz gbrauer87 #34511 üzenetére
hali
lenne egy kérdésem
Telefon vásárlás elött állok és nem tudok dönteni egy Sony Arc S és egy Lg optimus 3D mellett ha az árat nem nézzük csak a tudás és a használhatóságot melyik lenne a jobb választás? ( amúgy én zene hallgatásra, netezés, filmezés, és fényképezésre használnám leginkább)Xbox One: bandymnc
-
-
CHIPman
nagyúr
Te olvastál már bármilyen más telefonról tesztet a Galaxy S-en kívül? Az eddigi megnyilvánulásaid engem igazolnak...
iBlast: "még a mozis szintjét se" Ennyi erővel a TV is szar, mert a mozis szintjét se üti meg... Örülnénk ha a mozis 3D szintjét bármi is elérné. Ja, és szerkesztés gomb.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Domxc
senior tag
válasz CHIPman #34525 üzenetére
Viccnek szántam. Elnézést, hogy uraságod, nem érti, volt két ember aki igen. Nem kötelességed mindenkinek nekiugranod, az arrogáns stílusoddal, aki egyszer is poénkodik, vagy neadjisten nem azon a véleményen van, mint te. (erre nem is egy példát láttunk) A rang mindezekre nem jogosít fel.
Elő fába belekötsz, és amikor van lehetőséged akkor, mindig próbálsz valamilyen vitát generálni. Máskor ha kétértelmű valami dobd a paréj stílust, és írd ezt:"Ez ugye, csak poén volt? "
Ugye van különbség? Ha másért nem, minimum a közelgő ünnepek miatt lehetnél tapintatosabb.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
bandi0000
nagyúr
válasz iBlast #34527 üzenetére
Jóh de ha ebből indulnánk ki akkor minden szar....különítsük szerintem el ezeket mert azért még is csak a legnagyobb különbség hogy a mozinál ugye isten tudja hány méteres vászon van a telefon meg egy 4,3 as kis kijelző de ha úgy nézed h kurva nagy dolog azért a telefonba is belerakni egy kezdetleges 3D-s megoldást ráadásul szemüveg se kell hozzá ugye ellentétbe a mozinál
Xbox One: bandymnc
-
SSwift2
tag
válasz bandi0000 #34530 üzenetére
Csak a 3D miatt ne vedd meg szerintem. Ha teheted menj el megnézni, hogy melyik tetszik jobban. Egyébként nem hiszem, hogy a kétmagos proci olyan rossz lenne a 3D-ben, az ARC csak egymagos hiába 1.4 GHz. Viszont az SE-re tuti lesz ICS az LG hiába bejelentette, hogy arra is, de én már nem hiszek nekik.
-
szezso15
addikt
Szép napot!
Androidos okostelefont keresnék, 45-50k-ig (50 a max.), amit szeretnék:
- ARMv7-es proci (mindenképpen)
- 3,5"-nél lehetőleg nagyobb kijelző
- 5Mpixel-es kamera (lehetőleg LED vakuval)Ha lehet, jó lenne, ha új lenne, de használt is belefér, csak 1 évnél ne legyen idősebb...
Ha tudtok ajánlani valamit, válaszotokat előre is köszönöm!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
válasz szezso15 #34540 üzenetére
Nézd meg élőben. Én nem bántam meg 1 másodpercre sem hogy azt vettem.
A kijelzője, és vékonysága azonnal megfog. Meg hát nem rossz a vas sem, HD alkalmazások, és játékok suhannak vele mint a szél. Szoftveres gonddal még nem találkoztam, csak egy a probléma vele, már ha neked ez probléma. Még pedig az hogy a 2.3 nagyon nyögvenyelősen érkezik. Nem utolsó sorban hivatalosan is jön rá a 4.0, ami azért nem rossz dolog.(#34543) picur220 Jah, és igen, ebben van egy elég jó villanó.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Honnan érdemes venni SGS2-t? Kártyafüggetlenbe kéne minél olcsóbban, akár tartozék nélkül is, de legyen rajta 2 év gyártói garancia? Segítenétek?
-
szezso15
addikt
válasz #40993792 #34549 üzenetére
Nem volt azon WM, csak az első 2-3 órájában!
Most is droid van rajta, csak azt néztem, hogy kapok-e jobb telót ennyiért, mint a HD2..
Haver pont ebbe van, hogy 45-50k, azért is mertem megkérdezni, mert nekem is ennyi lóvém van... De rájöttem, hogy nem kapok jobbat... Neki meg ott a Black.Amúgy nézd csak meg az aláírásom, most is 2.3.5-ös droiddal tolom...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest