- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Domxc
senior tag
válasz aimettirlz #34697 üzenetére
Hat ezek kozul O2x. Bar ebben az arban inkább egy Arc S-t ajanlanek, szolgaltatonal.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
bandi0000
nagyúr
válasz aimettirlz #34701 üzenetére
de ha szétnézel itt a ph-n itt is kapsz újat ráadásul nem a 90 ezres összegért
vagy esetleg ha nem fontos várd meg a sony nozomit az ráver a motorolára[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt állok, még sosem volt ilyen telefonom. Kettő telefon között vacillálok és nem tudok dönteni:
Samsung Galaxy Y vagy SE Xperia X8 ?
Ez a két lehetőség van nem több. A fotózási és kamerázási képességek nem igazán érdekelnek, amire használnám azokat, arra bármi jó. Viszont szinte minden más számít, főleg multimédiás eszközök. Használhatóság, sebesség, játékok, stb.
Melyiket ajánlanátok?Előre is köszi!
-
bandi0000
nagyúr
arra való hogy pl asszem a sony ra a legfrissebb a 2.2 amit persze a szolgáltató ad...de rá lehet rakni "feketén" a legfrissebbet akár majd az ice cream sandwich-et is mert ugye a frissebb androidok gyorsabbak, meg jobbak csak ezt nem nézik jó szemmel a szolgáltatók ha ilyet csinálsz és elveszik a garancia ha csak nem tudod vissza rakni rá a gyárit
Xbox One: bandymnc
-
korpicschess
veterán
válasz bandi0000 #34706 üzenetére
A rootolásnak köze sincs a sebességhez. A root arra való, hogy kapj egy olyan jogot, ami elérést biztosít a teljes fájlrendszerhez. Így lehetséges, hogy a Titanium bakcup is ki tudja menteni a programjaidat.
A főzött ROM-ok egy teljesen más kategória.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Lefty
addikt
Maradjunk annyiban, hogy nem nagyon buherálnám leendő telefont, nekem jó úgy ahogy van szerintem. Ha van frissebb elérhető rendszer, akkor gondolom majd tudom frissíteni mindenféle trükk nélkül.
Szóval továbbra is várnám a pro és kontrákat a két telefonnal kapcsolatban. -
-
korpicschess
veterán
válasz bandi0000 #34715 üzenetére
Összevissza írsz. Hülyeségeket. Bocsi, de tényleg. Nem tuti, hogy ezt erőltetni kéne. Szerezz egy kis tapasztalatot, tudd meg, hogy mi micsoda, aztán utána.
__
Rootolás a legveszélytelenebb műveletek közé tartozik, 2.2 alatt egy sima programmal megcsinálható, 2.3-tól pedig kernel cserével.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
kaller1
veterán
-
Lefty
addikt
válasz kaller1 #34723 üzenetére
Ez a romcsere megint nem tudom mi pontosan. Infós mivoltomból kiindulva a rom az csak az olvasható tartalmakat tároló memória, mely indításkor töltődik be és nem változtatható. Jó oldalról közelítem meg?
Továbbá a multitouch ez után "rendes" lesz, tehát pl erre alapozó játékok sem okoznak majd gondot? -
dokee78
félisten
Csak,hogy tisztában legyünk a dolgokkal;a Mini/Mini Pro 512MB RAM és 1GB ROM-al rendelkezik.
korpicschess "Rootolás a legveszélytelenebb műveletek közé tartozik, 2.2 alatt egy sima programmal megcsinálható, 2.3-tól pedig kernel cserével."
Nem igaz,mivel a Mininél sem kell hozzá kernelcsere.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
echizen
csendes tag
Sziasztok!
Érintőképernyős teló vásárlása előtt állok, de mivel még sose volt ilyenem, nem igazán tudom, hogy mire kellene odafigyelnem vásárlás közben. Végigolvastam és néztem vagy 2 tucat tesztet, de nem lett okosabb, inkább csak még jobban elbizonytalanodtam. A következő telefonokat néztem ki magamnak:
- LG Optimus 2x (ár-érték arányban ez tűnik a legjobbnak, de pl nem tudom, hogy megéri-e több pénzért megvenni ezt, mint az LG Optimus Black-et)
- LG Optimus Black
- Samsung Galaxy S (nem a Plus és nem az S II - bár.. a Plus megéri a Plus minősítést vajon?) (vonzó az ára, de nyilván kevesebbet tud, mint a többiek)
- Sony Ericsson Xperia Arc (tetszik a designja és szimpatikus ahogy személyre szabták az Androidot, de a hátlap állítólag könnyen karcolódik, és árban ugyanannyi, mint az O2x)
- Esetleg szóba jöhet még a SE Experia Neo
Ti melyiket választanátok? Vagy ha esetleg van más javaslatotok, hogy mi érné meg a legjobban, annak is örülnék. Maximum 70ezret tudok adni a telóért, 2 éves előfizetés+díjcsomag hűséggel. Telenor Okostarifa 180-as áron nézelődöm, esetleg MediaMania S (T-mobile), de a Telenor csomagja jobban tetszik.Előre is köszi a hasznos tanácsokat, és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Cyberpunk
félisten
Lényegéből jó oldalról közelítetted meg a dolgot. Talán egy kicsit túlreagáltam.
echizen: Én az Arc-ot választanám. O2X a szoftveres LG szarakodások miatt nem vállalnám be. Hiába hardveresn a legerősebb ezek közül.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
echizen
csendes tag
Zsebben, állítólag. Nekem nincs tapasztalatom vele, már nem tudom hogy melyik oldalon olvastam. Állítólag rossz minőségű műanyagból készült.. De pontosan a híresztelés eloszlatása/megerősítése miatt gondoltam, hogy beleveszem ezt is a hozzászólásomba.
Az elég meggyőző, hogy mindannyian az Arc-ot ajánlottátok eddig. -
theerp
csendes tag
Most látom,hogy az Xperia mini árát a két ünnep közt leengedték 10ezerrel. Nem tudja vki,hogy lehet-e számítani a közeljövőben (max 3 hónap) 30 ezer környékén hasonló tudású telefonra? Mert ennyi pénzért ilyen tudású telefon megérné,csak engem a képernyő mérete zavar
Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest