- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam rajta,hogy a Motorola Defy-met lecserélem.
Milyen telót ajánlotok helyette,ami hasonló árban van(T-s vagy független,lehet használt is)?
Leginkább zenét hallgatok és sokat netezek rajta,szóval a nagy kijelző előny.
Nem feltétel az Android,a WP7 is járható,ha ezen két területen hozza az átlag szintet.
És ami mindennél fontosabb: Minél gördülékenyebb legyen a működés.Köszi a választ!
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz molnarpeter #34452 üzenetére
A Nexus S lenne a legjobb,most kijött rá a 4.03 is ha jól tudom,nem hiába Google support megvan.
De szted van aki 1 az 1-ben cserélné az én Defy-met egy ilyenre?Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz molnarpeter #34454 üzenetére
Jó lenne ha nem kellene ráfizetnem.(majdnem zsírúj telcsi,alapfesz alatt megy 1,2GHz-en 24/7ben,minden tartozéka megvan,gari kb 21-22 hónap a T-hez)
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz molnarpeter #34456 üzenetére
Még esetleg hasonló telefonok vannak,amikre megérné elcserélni?
-Samsung Omnia 7
-Samsung Galaxy S
-esetleg más gyártótól valami?Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz molnarpeter #34458 üzenetére
Kiteszek egy hirdetést,hogy mindháromra érdekelne csere.
Nem vagyok igazán poweruser,a lényeg,hogy netezésnél és zenehallgatásnál ne legyen kompromisszum,illetve akadásmentes legyen a működés a menüben vagy görgetésnél,nagyításnál vagy ha mondjuk játszani támad kedvem.
Aztán meglátjuk mi sül a kemencében.Üdv, Balázs
-
molnarpeter
nagyúr
válasz gooool #34459 üzenetére
Zenére a NS/GS voodoo sounddal ezek közül szvsz a legjobb lenne. Viszont a NS mellett szól a gyári frissítés Amúgy javaslom, hogy a voodoo control plus-ra most csapj le a marketen, mert 1€-ba kerül csak. Az ingyenes verzióhoz kernelcsere kell, amitől nem kapod meg az OTA frissítéseket, a fizetőshöz csak root kell, ami meg nem zavarja a Google-t, ha frissítésről van szó
mp
-
korpicschess
veterán
válasz iBlast #34461 üzenetére
Ez kicsit azért ferdít. Lényeges előrelépés? Vagy inkább visszalépés... nagyjából ugyanolyan erős, de azonos órajelen az SGS processzora az erősebb. A custom ROMok száma jóval alacsonyabb SGS-hez képest. Egyáltalán nem lényeges előrelépés, hogyha egyáltalán előrelépés.. Több dologban kevesebb, nem biztos, hogy bármiben is jobb.
Omnia 7 vagy SGS 1 listán van? Pedig teljesen más szemléletet követ mindkettő.
Egyébként, hogyha a főzött ROM-ok nem érdekelnek, csak a megbízhatóság, és állandó sebesség kell, akkor a WP7 jó választás, feltéve, hogyha tetszik a rendszer maga, mert bár vannak rá témák (feltört telefonhoz), de úgysem lesz annyira testreszabható. Szerintem hamar megunható.
iBlast: Sorry, hogyha kicsit durvának érezted, modosítottam kicsit. Békesség.
korpicschess[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
iBlast
aktív tag
Az is nagyon jó telefon nekem sima sensationom van de ezzel is meg vagyok elégedve maximálisan.
Ha tévedtem az S PLUS-al kapcsolatban, akkor nem kell mindjárt leharapni a fejem, csak abból indúltam ki, hogy nekem volt sima S-em, és egy haveromnak meg kipróbáltam az S plus-ját ami eléggé tetszett az S-hez képest...
-
gooool
őstag
válasz molnarpeter #34460 üzenetére
Kiraktam a hirdetést aztán meglátjuk mi lesz.Nexus S lenne a legjobb,de a másik 2 is mosolyt csalna az arcomra.
Domxc: Majd egyszer lesz az is. Magamat ismerve hamarosan ismét cserélni fogok.
korpicschess:
Mire gondolsz,hogy más szemlélet?Mindenre nyitott vagyok és mint írtam nem vagyok nagy poweruser,szal nem fogok belekötni apró hiányosságba.Üdv, Balázs
-
korpicschess
veterán
válasz gooool #34466 üzenetére
Nem a hiányosságokról van itt főképp szó. 9 hónapig használtam androidot, aztán most lett a HD2-őm. Az elején nagyon tetszett a WP7, gyors, megvan benne minden alapvető dolog. Csak már 2 hét alatt meguntam kicsit. Valószínűleg váltok egy kicsit androidra (dual-bootom van most, de úgy gyorsabb lenne a rendszer). Nem ismerem annyira a programokat tegyük hozzá. Androidon azt csinálsz amit akarsz (~), de cserébe lassabb. Lassabb, de jó főzött ROM-mal más a helyzet, felveheti a tempót, sőt.
Viszont teljesen más a felépítés, minden funkció elérése más, más az UI, stb... 2 féle háttér van WP7-en, sötét és világos, csempe színét tudod állítani, témázni + costum csempék. WP7 is feltörve az igazi.
El kell dönteni, hogy melyik szimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz korpicschess #34468 üzenetére
A HD2-ről mi a véleményed?
Mert én is néztem,hiszen minden rendszer elérhető rá és megvan benne ami nekem kell(nagy kijelző,erős hardver,minőség) és árban is megfelel.Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz molnarpeter #34470 üzenetére
Semmit nem vetek meg,ha megkaphatom álmaim készülékét.
Üdv, Balázs
-
korpicschess
veterán
válasz gooool #34469 üzenetére
Nem rossz készülék. Elég különleges. Gondoltam, hogy írok róla majd kicsit hosszabban, elvégre már volt ez-az a kezemben.
Egyfelől nagyon tetszik, nyitottság, számtalan lehetőség, egy magamfajta "mobilbuzinak" egy álom. Gondoltam, hogy abbahagyom a sok ROMolást, és használok egy WP7-et. Tényleg jó, meg van benne minden ami kell.. Csak nem szeretem az állandóságot.
Maga a készülék nagyon jó minőségű, talán a gombok az egyetlen gyengeségei (kopik). Egyébként karcmentes az enyém, csak a gombok..
A kijelző hatalmas. Állat! Viszont az SGS képminőségéhez képest sokkal rosszabb (de nem pentile, nem ég be, + nagyobb). Vannak érvek mindkét oldalon.
Gondolkoztam rajta, hogy eladom... Nem régóta van meg pedig. Talán ami alternatíva lehet az a DHD még (kicsit drágább).
Nincs igazán készülék, ami ilyen áron többet nyújt, inkább úgy fogalmazok, hogy mást. Van egy WP7-em amit bármikor használhatok, de nagyon sok android is. SGS-nél jobb a sebesség, jobb a hardver, de csak android van.
Maga a készülék sokkal minőségibb hatást kelt, mint egy SGS.
Nehéz döntés egy telefonvásárlás, nincs igazán objektív választás.Meddig mennél el árban? Eszerint használt is érdekel? Az is gond kicsit a HD2-nél, hogy olyan állapotút, mint az enyém nehéz találni, mert már nem néhány hónapos a készülék. Sok a betört LCD-s, kopott, stb..
Desire HD sem rossz választás. Bár hangminőségben mindegyik jóval alulmarad az SGS-en, de egy mobileszköztől nem vészes.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz korpicschess #34472 üzenetére
Már hozzászoktam,hogy minden teló rejt némi kompromisszumot,bár az bármire elmondható.
Árban lehetőleg az egy az egyben csere lenne a legjobb,mert kp-val jelenleg nem igazán rendelkezem.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz korpicschess #34474 üzenetére
Már gondoltam rá,hogy veszek egy alap telót,meg egy táblát...Mit gondoltok?
(egyébként érdekes módon még az iPhone 3,5-ös kijelzője mellett is kicsinek hat a Defy 3,7-ese...érdekes...)[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Tud valaki ajanlani a HTC Legend-hez hasonlo teljesitmenyu es aru Android-os telot?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Richee11
senior tag
Minden elfogultság nélkül, szerintetek melyik telefont éri meg megvenni a Defy+ vagy a Sony E. Xperia neo közül?
-
Richee11
senior tag
szóval mindenki a NEO-t mondja, én nekem a Motorola is nagyon tetszik. mi a meggyőzőbb a SE NEO-ba?
-
dokee78
félisten
Az a fura nekem,hogy a HTC Rhyme-t senki nem ajánlja itt.
Talán nem jó,vagy túl drága?
Nekem pl tetszik,csak nincs ilyen kategóriás telóra pénzem.[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
miért a MOtorola defy+ nem magyar nyelvű? , meg a Sony-ra mikor érkezik a 4.0?
-
Richee11
senior tag
válasz molnarpeter #34488 üzenetére
köszi a segítséget, elég meggyőző. Már csak egyben szeretném a segítségeteket kérni. Tudtok olyan oldalakat, ahol olcsón lehet új telefonokat rendelni?? (az se baj ha többet mondtok, mert akkor utána tudok nézni több helyen)
Előre is köszönöm szépen -
dokee78
félisten
válasz molnarpeter #34486 üzenetére
Hát ennyi erővel az Xperia Mini is női.
Nekem bejön a Rhyme,még abban a mályva színben is,meg az a kis kocka tartozék. . -
-
Richee11
senior tag
válasz molnarpeter #34491 üzenetére
hát T-mobilos vagyok, de nem láttam a bolt honlapján. Jó lenne valahonnét megrendelni, mondjuk várok, hátha történik olyan csoda, hogy olcsóbb lesz. Bár nem tudom mi a megfelelő ára a készüléknek
-
Richee11
senior tag
válasz molnarpeter #34495 üzenetére
átírányít a szolgáltató boltjába, de ott nincs neo
-
fatal`
titán
válasz molnarpeter #34488 üzenetére
A Neo V, az Arc S és a Ray kapja csak március végén, április elején. A többire (Neo, Arc, Mini, Mini Pro, Active, Pro, Play, Live With Walkman) április vége, május eleje.
-
Richee11
senior tag
válasz molnarpeter #34498 üzenetére
messze lakok pesttől..inkább rendelni szeretném valamelyik megbízható oldalról
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest