- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #40993792 #34151 üzenetére
Nem tudom, van még valaki itt akinek nem volt olyan telója? Szerintem kurv@ randa egy teló, meg kicsi is, meg a kamerája is elég gyenge meg stb....
Nem tudom miért is annyira ajánlott teló. Bunkofon.Nekem volt ajánlva, de én inkább páromnak Optimus One-t vettem. Hálistennek, sokkal jobb teló az Xperia-tól. Ezt összehasonlítás után mondom, nem kicsit, sokkal.
(#34152) molnarpeter Már fenn van, de nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Defy vagy Xperia mini pro a jobb deal?
Szimpatikus ez az ütés és porállóság és a jobb kijelző. Viszont nemtom.... Gyengébb proci, régebbi...
Továbbá a kijelző méret is kicsit eltér. Mit gondoltok?
-
-
dokee78
félisten
válasz BrutálBalázs #34146 üzenetére
Ha lassabb teló kell nagy kijelzővel,vagy esetleg filmezel navigálsz,akkor ZTE Skate.
Ha gyors telo kell és nem zavar a kis méret,viszont szép LED háttérvilágítású kijelző kell akkor Xperia Mini. -
tjokai
senior tag
válasz MC Pite #34157 üzenetére
Sajnos nem mond semmit, de utána fogok olvasni!
Androidos telóm van, jóval fejlettebb a Symbiannál, de ennek ellenére bármikor elcserélném egy Nokia E7-re vagy N9-re az ARC-omat, mindig is Nokiáim voltak, a legminősègibb telefonnak tartom őket mind a mai napig! De az ARC is nagyon szerethető és hűséges telefon.[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Árpád78
csendes tag
2 fontos kérdés
Ha frissítenék egy telót mondjuk 4.0ra de nem tetszik akkor visszatehetem a 2.3at?
Olvastam hogy 4.0 gombtalan lesz mert a képernyőre tették a gombokat de a régebbi gombos telókon ettől függetlenül működik a gomb vagy elfelejthetem a ics-el??Egy messzi messzi Galaxy S-ban...
-
MC Pite
veterán
válasz odipapa #34154 üzenetére
Nekem most az N8 az alagsorban talált jelet 10 mp alatt Újabb 20 sec alatt pedig pontosat(50m híján, de sztem ennyi belefér mínusz 1 méterrel a felszín alatt)!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok,
oksostelefont készülök venni és remélem ez a megfelelő topik a kérdésemhez.
Tehát a készülék amit vennék használt,de még garanciális 1 évig.Előfizetéses konstrukcióban lett vásárolva.Több helyen olvastam,hogy ebben az esetben fenn áll annak az esélye,ha nem fizetik a számlát akkor letiltják a telefont.Ennek kiküszöbölése érdekében mit lehet tenni?
Köszönöm a segítséget előre is! -
ignotus88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket abban, hogy 50 és 70 ezer forint mely okostelefonokat lenne érdemes közelebbről is megnézzem. Az utóbbi időben abszolút nem követtem a telefonok fejlődését, így most nagyon meg vagyok lőve. Fontos lenne természetesen a megbízhatóság, tudás, ár/érték arány. Ha kérhetem, akkor egy csokorba szedjétek össze a telefontípusokat, és írjátok le hozzászólás, vagy privát üzenet formájában. Köszönöm a segítséget, és a válaszokat előre is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor egy újabb kérdés most családból.
Samsung Galaxy s2, vagy LG P990 Optimus 2x?
LG-vel nekem nincs tapasztalatom, de jónak tűnik az is.
Köszi választ előre is.
Live-Die-Respawn
-
Ricsike93
csendes tag
Nagyon örülnék ha a kérdésemre valaki tudna nekem egy választ adni LG Optimus Black vagy SE Arc?! köszi
-
Ricsike93
csendes tag
Köszönöm, csak nagyon nem tudtam eldönteni h meik mellett voksoljak, páran mondták az Optimust mert h nagyobb a színtelítettsége, de azért ugy éreztem h az Arc azért egy jobban felszerelt telefon. Az igaz h sokat fagy?
-
aimettirlz
tag
üdv, ezt megnézted már? én személy szerint az optimus 2x mellett tenném le a voksom, gmslineos 38 ezer forintos különbséget sztem nem ér meg SAMOLED stb.. oké... én láttam az LGt-t is élőben többször is sztem ár per érték arányban legjobb vételnek számít még mindig... nekem fontos a kamera is például...
® aimeTTi atticuS ™
-
Zebu
addikt
Wildfire S-t használ valaki? Full egy árban van a SExperia mini pro-val.
-
Ricsike93
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat és akkor az arc-ra teszek szert!!!
-
fatal`
titán
válasz BrutálBalázs #34184 üzenetére
Semennyire, miért lassulna be egy nagyobb kártyától? Nekem Mini Prom van, semmi különbség az új kártyával, 16os CLASS6 Samsung van benne.
-
dokee78
félisten
válasz BrutálBalázs #34184 üzenetére
Miért lassulna be?
Ha filmezel és Navizol akkor a Skate-t vedd.
Ha lenne pénzem lehet vennék egy Skatet a Mini mellé.
De lehet eladnám mind2-t és vennék egy Arc-ot. -
BrutálBalázs
csendes tag
válasz fatal` #34185 üzenetére
Akkor jó.
Csak osztálytársamnak van egy régi nokiája, amiben csak 2 GB-os a kártya, de ha telepakolja, akkor lassabban kezeli a telefon. És nekem is volt ilyen tapasztalom anno, 2 GB-ost teleraktam videóval és megviselte a D900i-t.dokee78: én mindent csinálok szinte a jelenlegi Nokiámmal. GPS, zenelejátszás, néha filmnézés, netezés. A Skate-et nem merem megvenni, mert több tesztvideót is megnéztem róla és nem olyan folyamatos a működése, mint a SE xperia mininek. És nekem lassú telefon nem kell még egy. A jelenlegi N97-esemet pont ezért cserélem le. Az Xpreia Mini pedig sehol nem akadt meg a teszvideókban.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Milyen telefont vegyek? Nem tudok dönteni. T-mobile előfizetés vagy kártyafüggetlen lenne a jó. A felső határ, nagyon maximum egy iphone4 8gb(110k), de eddig egy SE Arc S van kinézve. A feltétel az lenne, hogy jól nézzen ki.(tudom a Sensation nagyon jó, de élőbe is néztem, nagyon nem tetszik) Nagy képernyője legyen. Netezni jól lehessen vele, mert sokat nyúznám, illetve bírjon minden, legalább mostani játékot. Az iphone 4 jó lenne, viszont úgy tudom, hogy nem tud flasht lejátszani, szóval például Facebook üzenőfalról videót csak úgy tud, ha a külön youtube alkalmazáson megnyitom. Ez igaz?(a nagy képernyő csak Androidra igaz és itt 4,2"-re gondolok kb.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz aimettirlz #34179 üzenetére
Köszi, ahogy látom ár érték arányban az LG sokkal jobb.
Live-Die-Respawn
-
Ricsike93
csendes tag
Tudom h ez nem az arc topic-ja, de megéri az a plus kb. 10ezer az arc s-ért??? vagy elég az arc? nem jelentős a külömbség. Sony boltban azt mondták h semmisem változott csak a vas lett gyorsabb, ennyi. Ti h gondoljátok?
-
Ricsike93
csendes tag
Nagyon kihasználom majd a multimádiás tulajdonságait, szóval internet az dögivel, minden napi használat! És azért meg tudnak fogni a játékok is, szóval igen, azért ezen a téren ezerrel használnám a telefont majd!!!
-
kukker01
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni ennek kapcsán.
Az elvárásaim:
- Mindenképp Android telefonra gondoltam
- Elsősorban telefonálgatásra/SMS-re használnám
- Mindenképp megbízhatónak kell lennie a készüléknek (ne kapcsoljon szét néha hívás közben, stb.)
- Másodsorban internetzésre (mail, skype, msn, egyéb alkalmazások) használnám
- Harmadsorban GPS-es navigátor szerepét töltené be
- Ha lehet, ne kelljen fél naponta a töltőre tennem (nem, nem lenne egyfolytában minden szenzor bekapcsolva egész idő alatt, tudom...)
Mivel nincs nagy kezem, max. 4"-ban gondolkoztam. Eddigi kiszemeltjeim: Motorola Defy+, HTC Incredible S, esetleg a kistestvére a HTC Desire S, de bármely más általatok javasolt telefonra nyitott vagyok 3.5" és 4" között.
Por, és cseppállósság nem szükségeltetik, de mindenképpen hosszabb távú használatra venném a telefont. Kamera minősége nem nagyon befolyásol, és tv-re se akarok video-t kijátszani vele. Ár max. 100K környékét szánnék.
Segítségeteket/javaslataitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest