- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Aktív témák
-
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #14301 üzenetére
Talán azért lehet némi rossz szájíz, mert az első 1.5-ös Androidos Samsungok (és a Moto CliQ sem kivétel és az összes) nem hozták azt a halálos sebességet, amit mindenki várt és lehet, hogy ez maradt meg a fejekben. De ez csak tipp.
Hát igen, a HTC egy külön kaszt ma már szerintem is.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #14303 üzenetére
Az árakat annyira nem ismerem, de HTC fronton talán a HTC Wildfire? Bár ez már nem 60.000.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #14305 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
hofeju
csendes tag
nekem meg nem segítettek ???
-
Gergosz2
veterán
Csoki!
40-50-ft ért szeretnék venni okostelót ami érintőképernyős.
Melyiket javasolnátok?Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
korpicschess
veterán
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenki!
Jelenleg nem vagyok annyira otthon a telefonok terén mint régen, épp ezért kérnék egy kis segítséget.
Olyan telefont keresek ami:
- Androidos
- Érintőkijelzős
- Tudja min. a HSDPA adatátvitelt
- 2 SIM kártyát kezel egyszerre.Köszi
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Spoon1016
csendes tag
Sziasztok !
Némi segítségre lenne szükségem,telefon vásárlás előtt állok.
Szeretném lecserélni az N95-ömet. Nincs vele semmi bajom,csakkicsit nagy,meg meguntam. Amit gyakran használok:-fényképező (ebben szerintem az N95 nagyon jó) vakuval
- mobilnet
-navigációZenélni, játszani nem akarok feltételenül a telefonon, van ipod touchom. Kb 7 éve Symbiant használok,szóval mindenképpen nyitott oprendszert szeretnék.
Mit ajánlotok? Árat nem nagyon írok, Angliában vagyok,gyakorlatilag bármi elérhető. Eddig a HTC Desire-n gondolkodtam meg az N97 minin,de érdekelne a véleményetek. (az Miniről egyre rosszabbakat olvasok)
-
iwtss
tag
Hi!
Nem tudok dönteni Samsung I5800 vagy Samsung Wave ( vajon megéri a wave azt a plusz felárat?)Szerintetek ?
-
válasz Des1gnR #14315 üzenetére
Ez nem így megy. A 2 SIM és a HSDPA eléggé kizárja egymást (bár már hallottam olyanról, hogy beleraknak három antennát a telefonba, így az egyik SIM 3G-képes lesz), de androidosan nincs ilyen. Két-SIM-es Androidot egyébként is csak a kínai gagyik között találsz.
Megj.: az érintőkijelzőt nem kell külön kiemelned.
“All nothings are not equal.”
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
Eléggé bajban vagyok új telefon vásárlásánál, ezért tanácsokat, véleményeket szeretnék kérni.
Az SE X10 és a Samu Wave között vacilálok.
Nem tudom, melyik legyen.X10 előnyök:
-nagy kijelző
-Android
-jó tartozékok
-szép szerintemHátrányok:
-ár
-esetleg annyi, de az kisebb probléma, hogy azt hiszem a 3.0-ás Androidot nem fogja tudni futtatni, mivel kevés memóriát tartalmaz.Wave előnyök:
-ár
-szép ez is
-gyönyörű kijelzőHátrányok:
-bada os nekem új, nem tudom, mennyire vannak rá programok, alkalmazások
-Samu nekem ismeretlen, saját telefonom még nem volt tőlük.Nem tudom ,melyiket válasszam.
Kérnélek titeket, aki tud lehetőleg tapasztalatokat, nem teszteredményeket megosztani velem, kérem tegye meg.
Már csak bennetek bízom.Multimédia a a legfontosabb számomra, ezért is nehéz a választás.
Egyébként az Aino is megfelelne, csak az ugye sajan zárt Os.
Ha droidos lenne, őt venném.
Remek lejátszó, egész jó kamera, szép, billentyűje is van, érintős is néhol, szóval jó lenne, csak hát ugye zárt.Köszönöm válaszaitokat, és elnézést az esetleges hosszú hsz-emért...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Feri_1
csendes tag
Sziasztok.
Jelenleg Mio 701 A-m van.
Szeretnék eg yúj telefont.
Ár mondjuk 100.000, de ha több sem gond.Hosszú távra szeretném.
Fontos a GPS; blue tooth; wifi. IGO
WM 6.5-öm van. Szeretem, hogy pik-pakk szinkronizálok az Ms outlook-kal. Ez is fontos szempont (a szinkronizálás-nem a WM).
Nem kell halálos fényképező, qwertySzerintetek?
-
Yagamiii
csendes tag
Wáááá, ma bementem a vodába és megnyomkodtam az X10-et meg az X10 mini pro-t. Szerelmes lettem az x10-be, hihhetetlenül jól néz ki szerintem, a mini pro-nak meg tényleg oltári jó a billentyűzete, meg elég gyors is, csak lenne nagyobb kijelzője
LG GW620-ról valakinek valami vélemény? Van már rá 2.1 ?
Samsung Galaxy Tab
-
Gergosz2
veterán
Samsung okos telókról mi a véleményetek?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
W.
tag
Hali! A 4es iphone ugye még mindig nem flash-barát, tehát ha youtube videókat szeretnék nézni, akkor más mobilban gondolkozzak? Igazából ezen és a galaxy s-en agyalok, általános és sok filmnézős-zenehallgatós felhasználásra. Szvsz a galaxy s-en egyszerűbben megoldhatók a dolgok, van flash, nagyobb (és talán jobb) kijelző, és bőséges formátumtámogatás. Viszont az iphone kezelőfelülete szebb, minőségibb anyagok vannak benne, és az egyedülálló iphone érzés. Vélemény, javaslat?
-
Mi köze a Flashnek a YouTube-hoz? A beépített klienssel simán lehet nézni (jailbreak után letölteni is) a videókat, emellett sok videomegosztó oldal, pl. Vimeo simán feldobja H.264-ben az anyagot, az iKütyük meg lehúzzák a böngészőben közvetlenül.
-
W.
tag
Ja, akkor ez szuper hír, azt hittem flash támogatás szükséges a vidik lejátszásához, de ezek szerint tévedtem. És még kérdés: iPhonera időigényesebb feladat filmet, zenét, videót pakolni? Ha jól tudom, csak QuickTime-on keresztül lehet, vagy valami apple-es progival.
És Te mit mondasz, érdemes 4es iphone-t venni? -
Nem a QuickTime, hanem az iTunes a hozzá való eszköz. A zenemozgatás nem para, ha a zenéid be vannak taggelve (a mapparendszert el kell felejteni), veszteségmentes zenéknél lell egy áttömörítés esetleg ALAC-ba (szintén lossless), a filmeknél kicsit több a macera, de alapvetően nem bonyolult művelet az se. Az SGS-sel ellentétben konvertálni kell az Xvidet.
Én azt mondom, hogy ha jó áron találsz, simán. (170-180k függetlenül).
-
orkati
tag
Kissé be vagyok sózva vagy egy hónapja, ideje megvenni az okostelót A jelenlegi esélyes a Samsung Galaxy 3, de kissé bizonytalan vagyok, hogy jó választás-e (eredetileg, iszonyat mennyiségű teszt és post elolvasása után LG Optimus volt a terv, aztán Spica, de ez most érkezett, és ezeknél jobbnak tűnik). Tudna valaki segíteni, hogy miért ne vegyem meg? De tényleg, van, ami jobban megéri ebben az árkategóriában (max. 60.000)?
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
a segítségetekre lenne szükségem. Okostelefont keresek az alábbi feltételeknek megfelelően :
wifi, kapacitív touchscreen( ha leheht multi-touch), min. 3,3"-os kijelző, kényelmesen lehessen rajta gépelni, ne keljen naponta vagy akár félnaponta töltenem ( nem vagyok hardcore user), OS mindegy.KÖszi !
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
chubii
senior tag
válasz korpicschess #14333 üzenetére
Eddig a Wave, 3GS és esetleg a Galaxy S van benne a kalapban, de kíváncsi vagyok,hogy milyen más teló van a piacon ,ami megfelel a feltételeimnek.
A Wave-től a Social Hub komplikáltsága miatt tartózkodok( Facebook, MSN fontos lenne ) ....plusz talán még az Appok hiánya, de ez idővel megoldódik.....
A 3GS-t csak a régi hardvere miatt nem vettem eddig....
A Galaxy S-sel akku-időben és árban( és talán méretben) van bajom...
Ár : max 120k ( 3GS kivétel ,mert IKON tarifacsomagban venném)(#14335) akos727 : a desire-nek a kijelzőjéről hallottam rosszakat.... meg annyira nem is jön be, de azért beveszem a listába ( kitudja, a végén lehet azt fogom megvenni ) KÖszi szépen !
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
Csak talán később lennék gondba,ha az Apple nem engedélyezi az összes új feauter-t a frissítésben( vagy a később megjelenő játékokat ). pl. 3G-nél a multitask hiánya. Bár a 3GS már most is képes minden dologra ,amire használnám a teló..... az a baj,hogy nem kis pénzről van szó, ezért jól meg szeretném fontolni....
(#14337) Matthewsz : az apple mindig úgy csinálja,hogy régi hardvernek tekintsük a még csak 1 éves termékét. Tudod... mindig vegyük meg a legújabbat A 4-es meg sokat késik.... még ebben a hónapban szeretnék új telefont venni.....
[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
i897-ről tudtok valamit? Elég jól néz ki, szokás szerint csak a led-et hiányolom róla...
-
Jimmy8
senior tag
Ma jártam a szegedi "Mert hülye azért nem vagyok"-ban, és a független Nokia 6720 ~ 37eFt-ba került. Remélem nem néztem el, egy kicsit hihetetlennek tűnt. Szerintem ennyiért eléggé jó vétel...
Lehet beleugrom egybe, mert ennyiért ilyen tudású telót nem tudok...[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Szerintetek a Samsung i9000 Galaxy S ára mikor fog lemenni kb 70.000 Ft környékére?
Másik kérdésem, hogy miben tud még fejlődni az okostelefon? Elképzelni nem tudom mit lehet még beletenni egy okostelefonba és mi miatt lesz elavult a Samsung i9000 Galaxy S.
Köszi a választ.
-
sokat
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefont szeretnék venni, amit telefonálásra és navigálásra szeretnék használni egyszerre. Kérdésem, hogy hogyan működik a gyakorlatban?Amire szükségem lenne: Megy a navigáció kihangosítón keresztül (pl: i-go) és mikor jön egy bejövő hívás, akkor azt jelzi, felveszem és közben megy tovább a navigáció (nyilván addig hang nélkül) és a térképet is mutatja.
Tehát, hogy telefonálhassak, de közben ne tévedjek és, mutassa a térképet folyamatosan tovább a beszélgetés közben. (Ne dobja el a GPS jelet és a térképet)
Ha befejeztem a hívást és leteszem, menjen tovább a navigálás hanggal.
Kérem segítségeteket, hogy ez hogyan tud működni?
Köszi
-
akos3
addikt
Okostelefonok közül én csak Symbiant használtam, de az elbírkózik ezzel a feladattal
(#14343) VINIKOR Most ilyeneket teljesen felesleges találgatni. Jó pár évvel ezelőtt én is ilyenekről beszélgettem egy barátommal, h mi lesz még benne, TV, optikai zoom? És tessék belerakták!
[ Szerkesztve ]
-
orkati
tag
Ha veszek egy nagyáruházban egy készüléket, és még garanciális, akkor a vásárlás helyére kell visszavinni? Vagy lehet vele menni a legközelebbi Samsung szervízbe is?
-
roti86
őstag
válasz orkati #14348 üzenetére
Attól függ, hogy bolti garanciás a készülék vagy hivatalos samsung garis. Ha samsung garis akkor viheted bármelyik samu szervízbe.
akos3: optikai zoom a I9000-ben?
Egyébként van még hova fejlődni az okostelefonoknak, biztos, hogy nem az i9000 lesz a csúcskészülék 1-2 év múlva.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest