- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Tappancs2001 #3650 üzenetére
Avira Premium Security Suite Miért is?
1,Avg gyenge
2,Panda lassítja a rendszert egy idő után.(AV-nál tapasztalható nem tudom IS-nél is
jelentkezik-e a rendszer terhelés.)
Ha az AVG-t kivesszük persze ha van rá lehetőség akkor (Norton/Kaspersky/F-secure) is szóba jöhetne.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
BigManus
addikt
válasz Mosanke #3638 üzenetére
Szia!
Ha ez az az agent.exe amibe egyszer már belefutottam, akkor a következőket csinálja:
- Kitölteti a profil adatokat, felhasználónév / jelszó / kapcsolati adatok
- A profil mentésekor azonnal a trójai programban beállított elérhetőségre elküldi a háttérben az adatokat.
- További kártevőket tölt le véletlen generált portokon keresztül.A regisztrációs adatbázist sem ártana átnézni és a hosts fájlt sem.
A regedit-be ha emlékezetem nem csal 9 bejegyzést hoz létre a hosts fájlba pedig 6 oldal címet jegyez be.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
Ez érdekes...
Éveken át használtam az AVG-t, de egyáltalán nem gyenge, sőt! Az utobbi évben borzalmas sokat fejlődött!
Írd már le légyszíves mire alapozod az állításodat, mert nem olyan régen még úgy váltogattad a védelmi programokat, mint más 5 év alatt, mostanában meg folyamatosan leszólsz programokat.(#3650) Tappancs2001
Még Norton IS-ben gondolkodhatsz, rendszer terhelése szint semmi.
Mondjuk azt sem ártana leírnod, milyen rendszerre kellene és mik a gép paraméterei...[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Arki
tag
Comodo IS mért nem jó? O.o
Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg
-
Mosanke
senior tag
Arki és laca026 !
Köszi a tanácsokat.
Gmer vizsgálata után nincs találat, a hosts fájl is tiszta és a regisztrációs adatbázisban sem találtam semmi idegen bejegyzést. Ez utóbbit ismerős informatikusunk (és egyben a szomszédom) nézte át alaposan, még tegnap este.
Vélhetően nem maradt semmi a gépen ebből a szép nevű AGENT.EXE trójaiból. -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Felraktam próba ként a Vipre AV Premiumot. Nagyából beállítottam ami lehetett. Viszont nem tudom hogy a HIPS-et mire tegyem. Nem egyértelmű nekem. Azt tudom mit jelent és mire való. Segítségeteket előre is
Ja és még valami mentettem " tiszta rendszert " mielőtt installáltam a Vipre. Ha nem válik be akkor visszaállítom és már mehet is a másik AV? Nem marad vissza szemét a Vipre-ből?
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz BigManus #3653 üzenetére
AVG
Miért is szólom le?
Nézzünk szét más fórumon is,ahol a többség véleménye szerint nem valami erős.Itt pedig[link] 95,1%-on áll tehát a ranglista végén.Egy pár érdekes hozzászólás:
-Behemót, kezelhetetelenül lelassítja a rendszert és zabálja a sávszélességet. Nem ajánlom. Határozott visszalépés a korábbi verziókhoz képest.
-Gépet telepítés után kinyírta. Még uninstallt sem lehetett csinálni vele. Egyszerűen használhatatlan szintig lassította gépet amin egyébként xp volt telepítve Köszi avg.
-Nekem nem tetszett teljesen lefagyasztotta a gépet és amikor le akartam törölni hibát írt ki! ( de azért a a kinézete tetszik )Van biztos olyan ember akinek bejön.Ez a gyenge szó tavaly ragadt meg bennem mikor még nem nagyon használtam mást csak avast/avg.Tiszta rendszeren IS-t használtam és keresés után kiírta a kártevőket --->sikeresen törölve és rá másnap még mindig kiírta.Utána jött a a frissítésbeli probléma ,nem frissült ha pedig frissült is volna adatbázis verzió száma mindig ugyan az maradt.Leszólom a programokat talán mivel saját tapasztalatokat,véleményeket kérdeznek arra csak az igazat fogom válaszolni.Minden esetre ha ingyenesek közül válogatunk akkor AVG top2 az avast után.A 3 program amit írtam norton,kaspersky,f-secure tesztek alapján és saját tapasztalatból tartom ütős szoftvereknek őket.Amit szoktam még látni főleg youtube-on AVG sucks de mindenki döntse el mit használ.....
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Butcher-HUN #3656 üzenetére
Ügyfélszolgálatra bejelentkezel és teamwieveren beállítják + emelet felhívnak és elmagyaráznak mindent.Vipre unninstaler tool teljesen eltávolítja.....
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
BigManus
addikt
-
F34R
nagyúr
-
Tetete1
senior tag
válasz Butcher-HUN #3656 üzenetére
De marad vissza a Vipreből.Kettő registry bejegyzést még a Registry Worksoppal sem tudtam kiszedni, a saját uninstallerje is otthagyja.Valószinűleg ezért nem ment jól nekem az F-secure is (gyakran megszakadt az internetkapcsolat, valamint a böngészőt (máskor az egész gépet) kellett ujraindítani.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
sz.j
nagyúr
válasz Tetete1 #3661 üzenetére
Esetleg próbálkozz a Revo Unistaller-el vagy a AVG PC TuneUp 2011-el, nálam ezek vannak fenn és szinte mindent rendbe raknak/eltávolítanak.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
blattida
nagyúr
Csak a tények kedvéért: hatan állnak utána, azaz nem a ranglista végén szerepel.
Rengetegen használják, ergo, több lesz a panaszkodó is.Ugyanazt tudom írni, mint a nod esetében, ha valóban rossz, gyenge, szar lenne, nem használná senki, de rengetegen használják mindkettőt...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
válasz BigManus #3659 üzenetére
Én az AVG-re egy 10-es skálán 8-ast adnék. Jó és sok szolgáltatása van, egyedül a HIPS gyenge (de a tűzfal csomagszűrése kiváló). Viszont nem ér annyit (ez vonatkozik a NOD32-re is), mint amennyit elkérnek érte.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
Én megmondom őszintén, ha nem lennének promóciók és muszáj lennék pénzt adni a védelmi programért, akkor a TrustPortot választanám. Van hazai ügyfélszolgálatuk, supportjuk, maga a program is teljesen jó és bugmentes, annak ellenére hogy dupla motoros vírusirtóról van szó, még a rendszerterhelésre sem lehet panasz.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
Roxbury
őstag
Egyébként az AVAST! 6 FREE-ben érdemesebb inkább mindig a rendszertöltéskori vizsgálatot futtatni, mint a Windowsban a teljes vizsgálatot nem? Gondolom az előbbivel jóval több fájlt tud átellenőrizni ugyanolyan hatékonysággal, mint ahogy a Windows-ban tenné. Ugye?
-
ErosenZold
senior tag
Ha Panda-t akarsz, akkor azt ne vedd meg hanem van 6 hónapos promo rá
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok, melyik free vírus kergetőt preferáljátok mostanság?
Ezeke jöhetnek szóba: Panda Cloud
MSE
AVAST -
félisten
válasz Noctuafan #3679 üzenetére
Ez jó volt... Megkérded milyen kergetőt preferálunk, de csak a felsoroltak jöhetnek szóba...
Én az Avast Free/Avira Free-t és Comod IS-t (vállalati környezetbe is ingyenes) preferálom, első kettőt Comodo tűzfallal megtámogatva...Az általad felsoroltak is megfelelő védelmek, a netezési szokásaidnak, konfigodnak (Avast régebbi gépeket azért meg tud fogni) stb megfelelően kell döntened... Erőforrásigény szempontjából abban a sorrendben növekednek, ahogy felsoroltad őket.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Pano
addikt
válasz Butcher-HUN #3671 üzenetére
Attól, hogy nem használ sok memóriát, vagy proci kapcitás, még foghatja a teljesítményt.
De neked legalább nem -
Butcher-HUN
senior tag
Böngészést egy nagyon picit lassítja, ugyan akkor erős a web védelmet ad. Ha nem használ sok memóriát és proci kapacitást hogyan foghatná a teljesítményt?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Pano
addikt
válasz Butcher-HUN #3682 üzenetére
Fájlműveletek szempontjából. Illetve azok ellenőrzése során.
-
T_Stark
őstag
A ThreatFire-ről mi a véleményetek? Érdemes még használni kiegészítő védelemnek Avast! mellé, vagy már lejárt lemez? Úgy látom régóta nem jött ki belőle új verzió.
-
F34R
nagyúr
(#3686) T_Stark
nekem a régi gépemet nagyon fogta , a mostanin nem néztem .
(#3687) Plag
tényleg behavior blocker szerintem kevertem mással .
-
Butcher-HUN
senior tag
" majd rájössz a bd sose volt "könnyű" védelem. " Ez alatt mit értesz? Amúgy nagyon szépen teszi a dolgát csendben hozzá teszem. Ráadásul az AV Test.org 6.0 kapott míg a Kaspersky, és a NIS 2011 5.5. Bevallom bele untam abba hogy keressem melyik a legjobb védelem. Meg hogy ezen idegeskedjek. Úgy sincs 100%-os védelem. Proaktívban pedig erős a BD IS 2012 nekem ez bőven elég.
-
F34R
nagyúr
(#3690) T_Stark
ennyi köszi
(#3689) Butcher-HUN
az egy neve semmi test , nekem meg semmi nem fogja a gépet mert nem vagy paranoid hogy cserélgessem a dolgaim . Mbam free nagy néha lefut 0 találattal.
-
Pano
addikt
Én félre tettem az ellenérzésem és elavult elveim, így közel 3 év után feltettem egy Panda terméket.
Szerintem megtaláltam a számomra ideális védelmet: Panda Cloud Free + Comodo tűzfal defense+ és a sandboxa.
Eddig remekül muzsikál, nulla rendszer teljesítmény behatással. -
Szellem.
Topikgazda
válasz Butcher-HUN #3693 üzenetére
Csináltam én is amikor megjelent a Windows 7 és a sima Defender volt fent, semmi más.
Neteztem rendesen, és semmit sem kaptam el.
Ésszel lehet boldogulni, bár nem javaslom az AV mentes környezetet. -
ErosenZold
senior tag
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok!
Aki esetleg Kaspersky Pure vagy Kaspersky Password Managert használ az nézze már meg hogy a legújabb Google Chromban megjelenik a kis password kulcsoska? ( tehát ami beépül a böngészőbe )
Mert nekem most nem jelenik meg!
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz Butcher-HUN #3693 üzenetére
Én is használtam jó ideig az XP-met a saját tűzfalával vírusirtó nélkül, igaz kicsit megkeményítve a védelmét. (Harden-it, Secure-it, Safe XP, stb...)
Más: augusztus 31-ig 75%-os akció van az Emsisoft Online Armor (kb. 2000 Ft 1 évre) és Online Armor ++ (kb. 3000 Ft 1 évre) termékekre. Az első telepítéstől ketyeg a licensz.
Online Armor: [link]
Online Armor++: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest