-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
barnam_
nagyúr
válasz brumi1024 #87349 üzenetére
Nem egy szürke E46 kompakt volt? Egy olyat láttam keresztbe menni, míg ott voltam.
Meg volt egy kombi B5 Passat (talán 4motion, nem tudom) ami elég szép íveket rajzolt a parkolóból kifele(#87353) Jorus: tegnap bejött a parkolóba a Merci busz, komolyan azt hittük, keresztbe fogja tenni
-
EQMontoya
veterán
Nálam gombnyomásra kikapcsolható, ami a megfelelő helyen hajtással kombinálva már elég jó hóban.
Egyébként volt is rá szükség egyszer, ónoseső idején bekapcsolt ESP-vel, de még hó módban sem tudtam felmenni egy lefagyott dombon, kikapcsolva meg kipörgött persze, mint állat, csúszkált jobbra-balra, de felküzdötte magát.
Same rules apply!
-
Magnum_
nagyúr
-
F_Zolee
veterán
Kelet pest tájékán tud valaki jó helyet felni felújítás(fényezés) végett?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #87368 üzenetére
Jaja egy "mezei" viszkókuplungos állandó összkerékhajtás van alatta.
mod:
Torsen egyik Subaruban sincs.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Reaper
őstag
Nálam megvolt az egész napos szívás, utcán, tankszűrő ki/szétszed, tiszta, elöl üa. szűrő sok szívás árán cserélve újra, indítózik szépen, elöl megvan a gázolaj, de nem röffen be. Gondolkodom a teletank, ráönt, meggyújt kombón.
-
barnam_
nagyúr
válasz Speeedfire #87372 üzenetére
Fun lehet
(#87371) Reaper: de a gázolaj nem gyullad olyan könnyen, nem?
Üzemanyagszűrőt is cseréltél? Lehet fel kéne tölteni cuccal. -
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #87372 üzenetére
Ahol nem ér le a hasa ott igen. Mivel fixen félig zárt állapotban van a középső difi nincs ez a szívás (ami jellemzően csak a szarul megírt szoftver miatt van) az alapvetően csak elöl/hátul hajtó verziókkal szemben, hogy nem kapcsol hajtást időben. Rosszabb esetben egyáltalán nem...
Iskolapélda rá a Honda CRV csúfos bukása: [link]
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
üdvözlet!
jan 13-án jár le a kötelezőm és végigpörgetve a biztosításokat a k&h-s indexelt továbbra is a legolcsóbb biztosítás nekem. abban az esetben ha nem mondom le a jelenlegit, azaz nem csinálok semmit, akkor következő évre egyszerűen erről az indexált éves díjról csak megküldik a díjbekérőt és ennyi?
köszi a választ
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
válasz barnam_ #87373 üzenetére
Itt is ő funkodik. Mármint az Olivérgyerek.
Az 1st gen Justy még saját gyártás volt, a 2nd gen már Suzuki Swift (Cultus) 4x4 (itt gyártották Esztergomban), a 3rd gen Suzuki Ignis 4x4, a 4th gen Daihatsu Boon (Sirion) 4x4, az 5th meg Daihatsu Thor 4x4.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tboldi
nagyúr
Már egy órája fent van, és még nem linkelte senki? Akkor rám marad ez a feladat.
TC erőmérő: Ford Focus ST 2006
szerk.: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz molnarpeter #87379 üzenetére
és Aggregátor: Köszi, lemerült az akksi, kipróbáltam, hogy indítózok, pumpa, ismétel, de a végén már szinte nem tudtam a pumpát benyomni, na majd fullos akksival újra nekiállok.
-
-
Reaper
őstag
válasz molnarpeter #87383 üzenetére
2005-ös 2,5 CRDi D4CB motorkód.
Ja lehet nem írtam, Kia Sorento[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Reaper #87384 üzenetére
A Sorento megvolt. Csak azért kérdeztem, mert VAG-nál pl géppel kell légteleníteni, de ha van kézi pumpád, jó neked Egyszer kifogytam egy CR dízellel közvetlenül a kút mellett (szó szerint 2 méterre, leállítottam és utána nem indult már be, csak röffent kettőt), tankoltam, és a szokásosnál picit hosszabb indítózással ment is, szerencsém volt
-
Reaper
őstag
válasz molnarpeter #87385 üzenetére
Jól kiszámoltad akkor
Mára abbahagytam a próbálkozást, Sorento fórumon belengették, hogy magasnyomású is lehet a baja (meg más is), úgyhogy most szépen felraktam töltőre a Camaro akksit, így (megint) az lesz a téli verda ha sikerül holnap elindítani, és sikerül a téligumikat is felrakni.
Addig is töltődik majd a Sorento akksi, meg pumpálgatok, meg ajánlották még a motorindítót befújni neki, hátha beröffen. -
Qru
MODERÁTOR
válasz barnam_ #87376 üzenetére
Nincs, olyan mint a WagonR/Agila, csak a logó más.
Esztegomban készült az összes ilyen Justy és az akkor futó Swiftet alakították át. Itthon hivatalosan nem forgalmazták csak a Suzuki logós verzióját. Bővebben itt: [link]
mod:
Reaper: Baker remélem nem a CR része makkat meg...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #87385 üzenetére
Igen, szívás lehet, ha levegős marad a rendszer.
A legutóbbi üa. szűrő cseréjekor nem töltöttem fel teljesen a szűrőt, kellett is egy ideig indítózni, mire beindult.(#87386) Reaper: igazából itt az a kérdés szerintem, hogy vajon a tank szűrő tömítettsége miatt állt le alapból, vagy más baja lehet?
Én azért megpróbálnám a szűrőt is feltölteni, ha lehet.(#87378) Jorus: köszi az összefoglalót
Akkor mivel itt készült Esztergomban, egy Swift 4WD is jó lenne baromkodniszerk.:
(#87387) Qru:[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz barnam_ #87388 üzenetére
A tankszűrő jó ideje nem tömített rendesen, attól nem volt baja, ki lett cserélve kb 1 hónapja olyanra, ami már "jó", így nagyjából 1 literrel csökkent a fogyasztásom, azzal nem kéne, hogy baja legyen.
Ott vannak még z injektorok az egész CR rendszer a hülye érzékelőivel, meg a magas nyomású, aminek kissé combos az ára (bosch).
Qru: Én is remélem, hogy csak valami kisebb baja van, most kaptam kontaktot egy szakihoz, remélem ő meg tudja majd mondani, hogy mi van vele.A Justyról annyi, hogy nagyon sokáig szerettem volna, ha a szedán swiftbe bele tudom rakatni az összkerék hajtást, maga a cucc bontottan annyira nem is volt drága, de a szedánnál nincs hely a kardánnak sajnos, pedig jó móka lett volna az tuti Persze, ha valaki nem rest lemezt formázni, az bele tudja rakni, de én inkább azt kihagytam volna
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tessék Urak, itt a Justy picipénzért!
Megnézzem holnap? Sűrű lesz a délelőttöm.
-
-
Reaper
őstag
válasz Mágus2 #87392 üzenetére
Ez biztatóan hangzik, hosszú a hétvége, ezt ki fogom próbálni, örülnék, ha csak ennyi lenne. Gondolom akkor a motorindító sprét is hanyagoljam inkább.
(#87398) szerk.: oké, csak biztosra akartam menni, nem szeretem a hidegindítót használni, ha meg elindul úgy, ahogy mondtad, akkor nagy lesz az öröm
focvis: Akkor már inkább egy ilyet: yt kink
Osztrákoknál láttam ilyet eladót, kicsit elrohadva, de elég olcsón, már nem emlékszem mennyi volt, de nagyon vicc áron[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest