- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz gergely2019 #86200 üzenetére
Milyen ragasztó? Egy matrica nyomait pl. sebbenzinnel simán le lehet szedni.
-
tboldi
nagyúr
válasz gergely2019 #86202 üzenetére
Duct tape-et még sosem kellett eltüntetnem, de tippem szerint azt is viheti a sebbenzin.
-
Skillet
addikt
válasz gergely2019 #86202 üzenetére
Én foltbenzinnel szoktam ilyesmit, de passz, lehet a sebbenzin kb ugyanaz... nem tudom.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Tudnátok abban segíteni, hogy céges autóval hogy lehet külföldre menni?
Az autó a cég nevén van ugye. Ilyenkor kéne az adott ország nyelvére lefordítva egy használati engedély, hogy külföldön is vezethetem az autót?
[ Szerkesztve ]
-
-
molnarpeter
nagyúr
[link] half-a-romeo
-
nagyúr
válasz molnarpeter #86212 üzenetére
Ezek még mindig nagyon betegek
BBD: Te én úgy de úgy
utállakkedvellek hogy NA!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
alázógyík
addikt
válasz molnarpeter #86212 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
régen csütörtökönként bulizni jártunk, mostanában már csak autót mosni.
kispéntekgarázsnézés is volt
mod: ez egy jó termék, kell a Sonax BSD mellé
molnarpeter: túl jó állapotú volt ez a 156 ehhez a romboláshoz
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
srácok én úgy örülök ennek a garázsnak, komolyan.
alig fér be a kocsi, ki kell pofozni, nem is saját sajnos, de jobban alszom 3 napja, mint az elmúlt 1.5évbenI humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
Remélem az én felnim nem fogjátok leszólni
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Peter.70
addikt
Ma voltam benzin kúton fokoltatni a hűtő folyadékot. A túlfolyó tartályban már elég mélyen van a szint. Mikor célszerű után tölteni a fagyállót?
-
szőröscica
addikt
Na, 500km-es holt tengeri tura letudva a Kia Picantoval. Varosba tok jo kis auto lenne. 5.2 lett az atlagfogyija 90-105 kozotti tempoval. Az automataja finoman kapcsol. Egyebkent 65 ezer km-esen masszivan zorog megallas nelkul a belseje, pedig itt Izraelben jok az utak. A radioja botranyosan szarul szol, lejatssza ugyan a zenet az iPhonerol USB-n, de minek, ennel meg a kihangositoja is jobb. Az ulese meglepoen kenyelmes, de szamomra a pozicio nem idealis, fajt a terdem benne mar 100 km utan. Mind a hutese, mind a futese rendkivul eros.
A menetzaj nagyon eros, legjava a kerekek felol jon, de a szel is susog. A motor viszonylag halk. A fenyszoroja szerintem gyenge.
Osszessegeben nem kene. Egy kevesbe zorgo belterrel es egy normalisabb radioval varosi szaladgalosnak viszont johetne.
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #86232 üzenetére
Épp ezen gondolkoztam, milyen jó lenne a Kia Picantóról többet tudni.
(#86233) Tsebacsi: ez a felnid? Ez jó szar.
na jó nem
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz brumi1024 #86211 üzenetére
Nekem szokatlanul mely volt az ulespozicio egy SUV-hoz kepest tavaly, amikor egy 2008-as X3 volt nalam.
Viszont a legzavarobb ebben az , hogy majdnem kinyujtott labbal kellett ulni(hiaba allitottam ulesmagassagot, valahogy nem adta ki). Multkor mikor egy F10-be ultem, ott nem volt ennyire zavaro. A regebbi bimmerekben(E39,E46,E90) pedig egyaltalan nem ereztem ezt.[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
Nekem fiatalabb (és sokkal kevesebbet futott kb 5k vs 25k), illetve itt kint szerintem jobban le is hűl az aszfalt. Ettől függetlenül a télik közt jobbnak tartom a 860-at, mint a nyárik közt a p7 cinturatot (amit kapott az A3).
Saint: Szerintem általános. Üdítő kivétel volt a most eladott F10, annak elég jó volt a bőre. Pedig nem a prémiumabb Nappa volz benne, hanem Dakota.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz brumi1024 #86246 üzenetére
+9 fokban próbálgattam tegnap délután akkor nem villantott. Majd ha hidegebb lesz.
Eleve máshova pozicionált a két márka. Conti az highend a Pirelli az meg inkább midhigh.
mod:
Saint: Nem tudom, az újkori Mercik annyira nem ütik meg az ingerküszöböm, hogy kb semmit nem tudok róluk.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
dellfanboy
őstag
ha meglátogatnám tesómat németországba és autóval utaznék mire figyeljek?
nov1-től az osztrákoknál kötelező a téli gumi ha jól tudom. nekem elöl michelin hátul dunlop téli gumijaim vannak. ez probléma? ill. az autó anyum nevén van (vagyis Ő használja) ha én mennék milyen papírt írjunk?
németeknél autópálya ingyenes osztrák matricát meg MO kúton is tudok venni. jól gondolom?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs