- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
-
kisza25
félisten
válasz focvis #63041 üzenetére
ez így lenne, akkor új autót vettem volna ~4-ért, 3 helyett
hitelt biztos nem veszek fel
(#63039) Qtya123: a felajánlott összeg mindig kevesebb jóval, mint a javítás, mindig bepróbálkoznak.
Nekem 38eFt-ot ajánlottak fel egy 70eFt kárra, nem kértem. Megcsináltattam és adtam a számlát.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
z123456789
addikt
válasz Richard! #63011 üzenetére
(#63011) richie900812
Jó kérdés, én marhára megvárnám, amíg felkerülnek az új gumijaim, nyári felnik. Az még kb 1 hónap. Egyébként lesz ápr 8.-án azt hiszem Csornán egy független tali, ha érdekel valakit.
Ettől függetlenül a szeparált győri PH-s talit jobban preferálom.(#63015) sagesz93
Az királyság, várunk. Jelezni fogjuk időben, ígérem.Nem kell ám valami nagy dologra gondolni.
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #63062 üzenetére
Nem vezető mérnökre gondoltam, csak egy mezei mérnökre.
Nem ér annyit a + teher, még 1 milliot sem, hogy 10év után roncs legyél.
Ahol vagyok, kb. 50%-os terheltségen vagyok, kaphatnék többet is, de nekem ez így jó. (ne a munka tegye már ki az életemet, letudom a napi 8 órát (rugalmasban) szigorúan csak hétköznap, aztán jóidő)[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #63051 üzenetére
Telefonálnak, ha nem fogadod el akkor küldenek kárszakértőt. Első körben bepróbálkoznak egy szemtelen összeggel hátha bejön alapon.
mod:
Annyira berágtak mikor nem fogadtam el a telefonos ajánlatukat, hogy utólagos szemlét rendeltek el a javítás után. A régi lámpát le kellett adnom és a kárszakértő a szemem láttára verte szét (amúgy semmi baja nem volt a lámpának csak 2 rögzítőfül sérült, ha azt vissza ragasztod van egy jó lámpád).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #63065 üzenetére
Van 1-2 ismerősöm ott, de ott sem ér az egész annyit (nekem nem, másnak lehet), hiába kapsz a4-es audit céges autónak, ha eladod a lelked nekik, és napi 12 órákat sz*psz ott 1M-ért, életed nincs mellette....
5-10 év után ezek az emberek kiégnek...(#63070) EQMontoya Nem mezei mérnökre értettem nyilván.
Én ezért nem is nagyon akarok feljebb jutni, dolgozzon többet akinek 2 anyukája van.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
K Norbi
addikt
válasz BigBlackDog #63067 üzenetére
Tali? Lehet évente 1x Országos tali, persze ha lenne rá jelentkező és sokan eljönnének a fórumról.
Tomcsival kiállnék egy pörgésre "Hátramenetbe"[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz BigBlackDog #63073 üzenetére
egész hétre, aztán napok óta süt a nap, a kocsi meg kérné a mosást...
I humbly and respectfully decline™
-
B-L-A-C-K
titán
Egy nagy multinál.
lenko: Ezzel én is így vagyok.
-
-
szabop27
tag
-
z123456789
addikt
"ne a munka tegye már ki az életemet, letudom a napi 8 órát (rugalmasban) szigorúan csak hétköznap, aztán jóidő)"
Ugyan ez a véleményem.
Ha nem sikerült volna alkalmazottként elhelyezkednem így, akkor már nem alkalmazott lennék.(#63065) BigBlackDog
Nem a 30%-os kedvezmény volt a krédés? Csak mert az van az Audis dolgozóknak is. Vagy 20%? Nem tudom pontosan. -
Atomgeszi
veterán
válasz hacki87 #63071 üzenetére
Gondolom még azelőtt kapta, hogy bejöttek volna a hiperszuperultramegagigaterratrafifaxok, amik "képesek" összetéveszteni az O-t a Q-val stb
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #63067 üzenetére
Azért fájt a szívem mikor páros lábbal ugrált a lámpán amit előtte kalapáccsal vert szét, mert jó lámpa volt. Tényleg csak két fül volt törött. Amúgy zsír új volt mert 5k km volt az egész autóban de mivel cserére vette fel így cserélve lett.
Hol lesz a tali? És rajtad kívül ki lesz ott?
mod:
hacki87: X-A, X-B és X-C + 4 szám azok bérautó rendszámok.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
Unix-ban, hogy lehet új kocsit felvenni? Vagy az külön reg?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Integrale
veterán
Győri Audival várjunk egy kicsit, mert nem fut olyan jól a szekér, ahogy szeretnék. Már műszakcsökkentés is volt, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg nem lesz több TT, A3-is el lesz téve innen, marad a Q3.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
A kisördög nem alszik, pénteken LEHET hogy megnézek egy K Astra kombit, 1.4T automata. És ami a csoda, asszonynak is tetszik.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
brumi1024
veterán
válasz golfvariant #63077 üzenetére
Versenyeztettük többek közt ezért lett Audi. Ök akartak autót eladni. Ott őstermelői nélkül vol ilyesmi kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
kocsimosás nemsokára?
I humbly and respectfully decline™
-
-
veterán
válasz Tsebacsi #63092 üzenetére
Esetleg érdekelhet... +xenon + metál, a többi úri huncutság.
Megnézni és kérdezni ingyen van, a régi ismeretséget ápolni megfizethetetlen.Felszereltség:
modern, letisztult formaterv
intelligens belsőtér-kihasználás
AVANTGARDE külső Ez jó!
ECO Start Stop funkció a hatékony fogyasztásért és a környezet óvásáért
6 fokozatú manuális sebességváltó
THERMATIC klímaautomatika Ez jó!
aktív parkolóasszisztens a még könnyebb parkolás érdekében Ez jó!
Garmin MAP PILOT navigáció előkészítés Ez jó!
megnövelt térfogatú üzemanyagtartály
ülésfűtés az első üléseken Ez jó!+ úgy rémlik, hogy 4 év vagy 120 000 km ingyen szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz focvis #63093 üzenetére
Vegyél Mercit!
Amúgy nekem egy fapad E Merci is elég lenne. Múltkor nézegettem, van benne alapáron is kb. minden ami kell (el. ablak, klíma, légzsákok meg biztonsági biz-baszok). Szvsz nem attól lesz jó autó egy autó, mert tele van rakva mindennel.
Ok, az alapfelszereltségen kívül egy napfénytetőt azért beikszelnék, mert az kell.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #63091 üzenetére
Nagyon szép engedmény tekintve, hogy eleve jó áron van. Kajak ha most kéne családi autó ami olcsón fenntartható újra Jazz-t vennék. Ez az új már tud atkinson ciklusban is üzemelni így városban alig eszik.
mod:
BBD: Közepesre kérte az ajánlatot végül alapfelszereltségűt vett de arra is megadták nagy finnyogva.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest