- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez volt már? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
válasz szabonagyur #63303 üzenetére
az komoly, hogy mekkora kamera van az autó tetején (árnyék)
még jó hogy nem jelentették fel a bömbis kollégát!
-
-
!Overdose!
őstag
válasz molnarpeter #63252 üzenetére
Nekünk gyárilag tudja a Berlingo és a Jumpy is. A hangminőség is jó és autópályatempónál is elég a hangerő. Sokat fejlődtek zajszigetelés terén is ezek az autók.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
molnarpeter
nagyúr
válasz !Overdose! #63314 üzenetére
Csak arra céloztam, hogy nagy százalékban nem gyári rádió van bent, mert úgy olcsóbb
-
nagyúr
válasz zsole84 #63316 üzenetére
Jó kérdés, nem olyan nagyon sokban, sőt.
Az Opel 4 év garit ad, 4 év assistance szolgáltatással, plusz vehetsz még 1 év garit, a Honda csak 3-3 évet ad. A premium quality duma kicsit hangzatos, de nem ad annyit, hogy visszautasíthatatlan legyen, csak az alkatrészt adják ingyen, ott sem mindet.
Az opel minőségi volt belül, csendes, kényelmes. Civic-et még nem vezettem, nem tudok róla nyilatkozni, a 8-asnál kicsivel jobb az új astra minőségben, csendesebb, a motor kulturáltabb, de a honda sportosabb autó, jobb üléspozícióval, cserébe az astrába könnyebb beülni
Az új civic motorja papíron erősebb, de cvt van hozzá (fujj), astrában meg hagyományos automata!!
Felszereltségben majdnem pariban vannak, bár lehet az Astra kicsit többet ad.
Infotainment rendszerben az Astra jobb szerintem, és Kombi!!!!
A Honda gyengébb felszereltséggel is 400k-val többe kerül, ha mindkét autóra megkapjuk a legnagyobb elérhető kedvezményt (az astránál tudjuk mivel jár, a honda jelenleg 400k-430k kedvezményt ad).
Az Astra talán kevésbé bazáribb külsővel rendelkezik. A civic nagyon tetszik ettől függetlenül.Fordot számoltam, egy gyengébben felszerelt Focus 7,5 minimum, persze itt még nem alkudtam az emberrel.
Octavia alsó hangon 8 millió, 900k kedvezménnyel is.
Hyundai 9,2millió minimum, de február 23-a óta nem válaszolnak a levelemre. Ma írtam az értékesítési vezetőnek, hogy szégyeljék magukat...
Peugeo-nál a 308SW problémás, pl. az erősebb dízel augusztusig nem rendelhető (december óta... wtf???)
Renult Megane kívül tetszik, de belül a középkonzol szörnyű
Golf kombi nem tetszik annyira, és... Valahogy nem, meg drága.
Ja új i30kombi is szép, de a korábban említett Hyundai-os balfaszkodás miatt (és még túl új) semmi infó róla...Kb. ennyi
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zsole84
senior tag
válasz Tsebacsi #63319 üzenetére
Nekem jelenleg 8. gen Civic van ( Imádom, jól megy, keveset fogyaszt, de....borzalmasan kemény futómű....mivel viszonylag jó utakon használom így ez nálam annyira nem vészes), Opel tekintetében csak H Astrával van tapasztalatom, attól még a 6. gen Civic is fényévekkel jobb autó. Próbáld ki az új Civicet és azután dönts szerintem.
-
nagyúr
válasz zsole84 #63321 üzenetére
Hehe, 1000% hogy nem veszek Civic-et, mint mondtam, drágább, kevesebb garancia, gyengébb infotainment, éééés: Nincs normális automata, se kombi. Viszlát Honda...
Nekem is 8. genem van, és amint csak lehet, szabadulni akarok tőle. Vicc, amit fogyasztásba nálam produkál, 2 literrel többel járok, mint a többiek, random kopogások vannak a futómű felől, a magas fogyasztás a duna autósok szerint normális, random leállás 5 perccel indítás után (télen csinálta, manapság nem, gyanús...) amire megint mindenki széttette a kezét. A sprőd kemény futómű csak a jéghegy csúcsa. A motor reakcióideje bosszantó, magyarán én már nem szeretem, ezért semmi jót nem látok benne[ Szerkesztve ]
-
zsole84
senior tag
válasz Tsebacsi #63322 üzenetére
Na rátapintottál a lényegre... Kinek mi a fontos...
- Én 7 évesen vettem a jelenlegi Civicet, (makulátlan, mint az új), előtte 6, gen Civic, majd Accord volt, tehát-mondhatjuk elfogult/japán párti vagyok-, viszont egyik autóval sem volt soha semmilyen kirívó gond.
Mazda 6??
Létezik jófajta benzin/dízel/kombi is, ráadásul szép is.
Mod: Nálm 7 liternél többet nem mutatott Board szerint ( nyilván csal valamennyit ) Volt "szerencsém" 6-os Golf 1.4 TSI-hez... ( szerencsére nem saját ) a szívó 1.8. sokkal barátibb fogyasztással bír.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsole84 #63323 üzenetére
Mazda 6 ugye nagyobb, drágább, kemény a futóműve. Tetszik, de nincs turbós benzines sem tudtommal. Kiesett.
6-os Golf 1.4 TSI? 120 LE? Pfff az picsafüst. A 150-es már nagyon baba, szuperül megy, és 7 liter alatt is fogyaszt városban (tapasztalat). Te most engem győzködöl? Komolyan nemár...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
pècsimunkás
addikt
Na , elèg hamar megjelent az első repedès a falon ...
Pontosabban , az Auris nagyon nagy szèlzajt produkál a bal hátsó ablaktól . Holnap vagy jövő hèten valamikor vissza viszem a Toyotához . Kíváncsian várom mit mondanak ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Bögre
aktív tag
válasz pècsimunkás #63333 üzenetére
Ne legyen igazam, de nem tudnak vele majd mit kezdeni. Vagy esetleg annál a konkrét autónál, amit vásárlás előtt próbltál, ez nem jelentkezett? Az auris nem prémium autó, én nem is várnám el, hogy hangtalan legyen.
-
pècsimunkás
addikt
Nem emlékszem . Vezető pozícióból nem igazán lehet hallani , de az összes másik ülèsből igen . Amikor mentem , az anyós ülésen ülő tesóm neki állt forgolódni , hogy le van-e e húzva az ablak valahol . Olyan , mintha picit le lenne húzva az ablak . Mindkèt öcsèm kint van nèmetben , tegnap autóztunk kicsit , próbálgattuk az autót , beültem hátra , ès zavaró volt . A jobb hátsó ajtónál nincs szèlzaj , csak a bal hátsónál . A Toyota fórumban megkèrdeztem , jött is egy válasz ahol azt írták , hogy nincs szèlzaj .
A hátsó ajtón van valami műanyag elem , azt nyomta az öcsém , akkor nem jött a szèlzaj . Majd megnézem mit lehetne tenni ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
nagyúr
válasz Magnum_ #63326 üzenetére
Hát nem kidobott az ágy, hogy érdeklődjek, mi van Veled?!
Kisza: Jól mondod, bemutatóautó a pórnépnek, hogy lássák milyen egy legmagasabb csomagos Astra. 90 napig csorog bele a nyáluk, aztán én ülök bele (hehe )
-
szőröscica
addikt
válasz trassher #63334 üzenetére
O, a zafirasok is egy erdekes allatfaj. A multkor elozom 115-el a nullason a vegelathatatlan kamionsort, utoler egy egy ilyen kek csoda. Nulla, de tenyleg nulla kovetesi tavolsagot tart, en mar az ilyeneket tenyleg elengedem az elso lehetosegnel, most is ezt terveztem. Aztan latom a tukorben, hogy elkezd integetni, meg magyaraz es dudal is. Itt valami kicsit elpattant nalam, ugyhogy amint meguresedett a kulso sav, kihuzodtam, majd megsimogattam a kickdownt. Eljatszottam ezt vele haromszor, aztan hagytam, hadd menjen. 1.7 cdti volt, ilyen hipster figuraval a volan mogott.
-
K Norbi
addikt
Ctek hatalma tegnap 17.30 kor vettem le az autóról!
Most ennyi van az akkuba: [link]Ennyi még soha nem volt! Van egy új töltési technikám.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #63345 üzenetére
ilyenkor én megszoktam mosni a szélvédőmet, mert nagyon koszos
5 lityis a tartályAmúgy itt sokan írják, hogy milyen kicsi motoros autókkal akarták letolni őket, ezt mondjuk sosem értettem, nekem 1.4 crdi 90ló szóval lófütty, de attól még van, hogy sietnék és ez is simán megy 170-180-at, az más kérdés mennyi idő alatt éri el.
Szóval akinek kicsi motor van a kocsijában nem is siethet/előzhet meg egy nagyobb teljesítményű autót, mert nektek nagyobb motor van a kocsitokban és ti éppen nem siettek, mit ugrálok egy kis motorossal, bármikor lenyomnátok
Mondjuk ilyet amit írtál nem csinálok, de sokszor van, hogy egy BMW/audi látja, hogy mennék és b@szik lemenni előlem, ha meg megelőzöm, akkor tuti elhúz mellettem 1 perc múlva.
Volt olyan BMW-s akit Ausztriából hazafele 5x hagytam le és előzött vissza, én végig 150 tempomattal mentem[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
hacki87
senior tag
Srácok!
ha Dunaharasztiról megyek a Törökbálint-Biatorbágy környékén lévő Premiere Outlet-be és az M0-son megyek belefuthatok hazafelé olyanba, hogy felkeljen menjek pályára? régen ez nem volt gond tavaly volt megyeim is de idén nem szándékoztam venni.
-
szőröscica
addikt
válasz kisza25 #63348 üzenetére
Engem nem erdekel, siessen, elengedem, amint tudom. En tipikusan az vagyok, aki inkabb oldja a tempomatot es lelassit a kulso savban, minthogy fekezesre kenyszeritsem a belsoben erkezoket, es mindig kimegyek, amint kis hely is akad.
De mikor a megengedettnel gyorsabban haladva elozok, akkor ne dudaljon es integessen, foleg ne egy 1.7-es dizel egyterubol, mert azert nem egy ligaban focizunk.
Az en autom sem eros, 1700 kilo, automata, ehhez az a 192 pacilo pont elegendo a nyugodt utazashoz. Meg az ilyen kis gyokerekkel jatszashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest