- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz TROG AIR #49048 üzenetére
Én is nézegettem a golf 6-ra de nem találtam olyat ami tetszik.
Egy szlovák rendszámos optikai tuningoson láttam egy faszát, na az igen jól nézett ki, mondjuk ott a küszöb meg a nagy spoiler is szép volt.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
ACAB95
tag
Üdv
Milyen olajat ajánlanátok 160ezret futott 1.9 Multijet -be? Sokan istenítik a Selenia olajat, sokan viszont feleslegesnek tartják 10e kilométerre. Köszönöm a tanácsokat!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
brumi1024
veterán
válasz Evil Snowman #49053 üzenetére
Jó, de azt reggelire eszi egy X6M (az összes többi is mondjuk, mert mind 4WD, igen még a dízel SQ7 is ), és azok valószínűleg még kanyarodni is tudnak hozzá képest.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
-
K Norbi
addikt
Jó ég..
Nem volt pénze sok tízmilliós sportautóra, hát csinált magának egyet purhabból! [link]
-
barnam_
nagyúr
válasz Kornel #49057 üzenetére
Érdekes, de nekem kicsit marketingszagúnak tűnik. Szűrőben, autóápoló szerekben biztos jók, de olajat nem tőlük öntenék bele a kocsimba. Nem állítom, hogy rossz, csak inkább megveszem a drágább, márkás olajat.
(#49058) Integrale: akkor azért volt olyan fura!
W140 szép, kíváncsi is lennék milyen, de inkább W220 kellene, ha S. Vagy 126-os. A W140-nek elég rossz a hirneve megbízhatóság szempontjából. -
barnam_
nagyúr
válasz Integrale #49062 üzenetére
Bakker, most azért elgondolkoztattál
Csak rákerestem Youtube-on, kidobta Winkler TC-s videóját. Már az elején, mikor beindítja, és meghallom az OM603 motor ketyegését...Saint_: régebbi márkanév, mint a Mannol.
Aral is a brand of automobile fuels and petrol stations, present in Germany and Luxembourg, but formerly used in most countries of Western and Central Europe. The company behind the brand name, Aral AG (previously Veba Öl AG), is owned by BP, but was established in 1898 as Westdeutsche Benzol-Verkaufs-Vereinigung GmbH. The Aral brand was introduced in 1924 and is a portmanteau of the German words "Aromaten" and "Aliphaten", alluding to the aromatic and aliphatic components found in gasoline, respectively. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz barnam_ #49064 üzenetére
Stay cool. Ott a szmajli. Egyebkent en azon a velemenyen vagyok, ha surun van cserelve az olaj, akkor akar meg bardi is mehetne bele (persze magamnak nem ), magyarul mindenki azt ont az autojaba, amit akar, a Mannol olaj az en alaposan koruljart valasztasom volt, nem bantam meg.
Btw van egy haverom, szep A5 cabrioja (is) van. Namost o nem Mann szuroket vesz sosem, hanem Mahle/knecht es ehhez ragaszkodik hozza mindegyik autojaba. Ez csak egy pelda.
I humbly and respectfully decline™
-
Kornel
veterán
válasz Magnum_ #49065 üzenetére
10k-s olajcserehez (20k a gyári előírás), en simán be fogom vállalni a mannolt.
4600 Ft 4 liter toyota/lexus oem mannol, tudja azt bőven, ami a hondamba kell.
Véleményem szerint sokkal rosszabbat tennék, ha akár milyen más (márkás) olajat benne hagynek 20k km-ig. Így gyakorlatilag megvan még több olajcsere is egy árából.Két német teszten is első lett amúgy 😉
Gondolom ez is marketing😂[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Egy elég fura jelenséggel szembesültem, erre próbálok magyarázatot keresni.
Nagyobb megterhelés alatt használva az autót (hegymenet, autópálya) akkor égett szag árad a motortér felől. Amolyan égett műanyag szag.
Viszont semmilyen jelét nem látom a kiváltó oknak, és ami nagyobb baj, a szervizben sem találtak semmit. Ennek ellenére még mindig fennáll a jelenség, sőt úgy tűnik, fűtéskor is mintha égett szag terjengene.
Fogalmam sincs mitől lehet ez, ti mit gondoltok? Hol keressük a hibát?
2010-es Ford Fiesta 1.25 az alany.Köszönöm!
Veron"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha picit hosszú leszek, de szeretném ha minél jobban átlátnátok a problémát.
Adott egy 2002-es Octavia 1.8T 150LE AUM autó.
Ha sokat áll, nehezen indul, pontosabban beindul de ingadozik a fordulatszám és megáll.
Úgy sikerül beindítanom, hogy vagy pöcögtettem a gázpedált közben, vagy többször is próbálom indítani, 3-4szer.
Az első bal ajtónyitásra nem reagált, sem a műszerfal sem a plafonlámpa és persze a benzimpumpa sem zúgott.
Az lenne a kérdésem hogy pontosan miért nyom a pompa ajtónyitáskor ha sokat áll az autó, mi a szerepe? Mert amúgy is zúg indítás előtt is....
Illetve ha nem működik ajtónyitáskor, milyen problémát okozhat és ez hogyan nyilvánul meg?
Kiszereltem a zárat, a mikrokapcsóló műkött (lemértem), de hiába nyomogattam nem reagált rá semmi.
Vettem egy használt zárat egy ALH dízel octaviaból, mint kiderült ennek nagyon el volt kopva kapcsolója, ezért át tettem az enyémből a kapcsolót és működött is.
De miután összeszereltem, megint nem reagált az ajtónyitásra. Viszont ha kézzel mozgatom a zárat akkor igen, de ajtónyitásra nem.
Szerintetek ezt hogy lehet megoldani, illetve mégegyszer az mennyire gáz ha ajtónyitásra nem nyom a pumpa?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Torque Pro-vak kapcsolatban lenne kérdésem. Első dízelemet megvettem 2 hete, viszont fogalmam sincs, hogy a dpf regenerált-e.
Ezt az autó logban elmenti? (Gondolom igen) Nézegettem a programot, viszont nem találtam olyan menüpontot, ahol megemlíti a DPF-et, pedig google-ban találtam pár képet.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a megváltozott részecskeszűrőben lévő hőfokot utólag ki lehet olvasni? Jó lenne tudni néha-néha, hogy mikor volt kiégetés. -
molnarpeter
nagyúr
válasz Something_ #49079 üzenetére
Gyártó, típus, évjárat, esetleg motorkód?
-
Something_
őstag
válasz molnarpeter #49080 üzenetére
Alfa Romeo 159, 2007, 1.9jtdm.
-
MunezXBK
nagyúr
-
Evil Snowman
őstag
Mivel mostanában úgyis olaj volt a téma, itt van egy hasznosnak mondható videó a full synt vs. fél synt témában.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van egy A160-as Mercedes autóm amiben felmondta a szolgálatot az aksi, ezért szeretnék venni bele egy újat.
Az a gond, hogy nem tudom milyen való bele gyárilag. Jelenleg egy 45Ah / 360A van benne, de érzésem szerint ez kicsi bele.
Tudnátok segíteni kiválasztani egy hozzá való és megbízható típust? 10-20K közötti ár felelne meg nekem.
Ez esetleg jó lehet bele?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz MunezXBK #49037 üzenetére
A régi szlovák vagonok jutnak eszembe erről a "fa"berakásról.
-
BigBlackDog
veterán
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Haverom egy 1.6 Civicbe öntött 1 hónapja castrol 10w40 félszintetikus olajat, de már megevett vagy 2 decit és akar bele önteni mannol 10w40 classicot, okozhat ezze különösebb problémát?Mind kettő fél-szintetikus 10w40.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Gergőke88
addikt
focus 2-be kell első rugókat vennem mert a bal oldali eltört...
Párban veszem melyik márka az ajánlott?
Monroe, Magnum,Fai, D&D ilyeneket látok.
Kovács Auto, unix, bárdi játszik vagy van más ötlet?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Hogy lehet lecserélni és mennyibe kerül az, ha én a normál első rendszámtáblát kisebbre, kétsorosra szeretném cserélni?
Ilyenre:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ44s6MTDHa_dXeNyYbRZlgfD3xNg02Yd5JNqWfE4ohNp9FmvURCw[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz molnarpeter #49095 üzenetére
Nevetséges árat mondták rá bontóban.
(18e lengéscsillapítóval együtt, külön nem eladó) -
modflow
veterán
válasz molnarpeter #49095 üzenetére
De most komolyan?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Gergőke88 #49096 üzenetére
Jófogás, racing bazár, autoalkatresz.hu, vatera, facebook csoportok, Google...
modflow: tudtommal műszaki adatlap kell hozzá először, ilyet vizsgaállomáson adnak. Kérdés, hogy ott elhajtanak, vagy megcsinálják a papírt. Egyik gépen elhajlították mindig az ágak az első rendszám két szélét, de okmányirodában hárítottak, műszakinál pedig csak annyit mondtak, hogy nem. Végülis lejjebb került, így védve van, és olcsóbb is lett a megoldás, csak előbb merült fel a két soros "D" , vagy akár motor méretű "B" rendszám. Mintha lenne pár cég, aki ilyen elintézésével foglalkozik, Google
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest