- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #295040 üzenetére
Felénk a VAG-osok, de láttam már Hondán is.
-
őstag
válasz bandus #295049 üzenetére
De egyszerűbb repülni, de szerintem évi 1-2 cuccolós kör biztos lesz vele (és a másik gyerköc is külföldre akar menni, ikrek...). Passat 2.0 tdi mint másik véglet jó a pályára, de városban is járnék (plusz nincs az az isten hogy feleségem vezesse ).
Szóval valami kisebb kellene mint a rav4, ami városba is jó (egyébként valamiért még a golf motoszkál nekem). -
veterán
válasz modflow #295050 üzenetére
Szvsz. Az inflációs hisztériának vége, aki tovább emel, kiárazza magát a piacról. Tavaly sem emelkedett érdemben a gumik ára. Idén olcsóbb is lehet a normalizálódott árfolyamnak köszönhetően.
Michelin, Goodyear kb. március közepétől májusig ajándék kupont ad, ha egy komplett szettet vásárolsz. (Google: Michelin promóció, Goodyear promóció -> a tavalyiakat megtalálod még.)
Jobb eséllyel kapsz frisset, most simán előfordulhat, hogy a tavaly maradékot küldik. -
szőröscica
addikt
válasz Tom1939 #295048 üzenetére
T-Rocot nem vezettem, meretebol adodoan gondolom az Atecahoz hasonlo. Utobbi nekem nagyon tetszett es az en izlesemnek eleg halk volt. A Kamiq annal lenyegesen zajosabb. Motor halk, valto fasza. A szelzaj se veszes, de gordulesibol sok jut az utasterbe, es ezt biztos nem lehet csak a fostalicska Kumho gumik szamlajara irni. Evi 1-2 tengerpartozasra ok, de rendszeres 700km-ekre viszont inkabb magasabb kategoriaban nezelodj.
-
modflow
veterán
válasz grizlisandor #295053 üzenetére
Ide nem írtam.
Az volt, hogy 130 km/óra felett rázott, 2 centírozás után is. Elvittem egy másik műhelybe és azt mondták mindegyik gumi rossz. Mind a külső, mind a belső falon kifelé és befelé is volt sugár irányban hupli/dudor.A Lengyel Conti gyár szerint csak egy volt hibás. A vizuális hiba szerintük nem hiba, hanem az összeillesztés látszik csak, mert hogy 3 darabból teszik össze..... Hát biztos, de hogy én még ilyet sose láttam az tuti. Pedig mindig continent gumim volt téli, nyári is.
Hőbörögtem, magyar Continental-al is beszélgetem, hogy elviszem hozzájuk is (mert s lengyelt a bolt intézte), erre azt mondták nekik nagyon fontos a hírnevük és visszaadják mind a 4 gumi árát.
Aha... -
őstag
válasz focvis #295063 üzenetére
Dízel biztos nem lesz, a részecskeszűrőt kinyirnám a városi hónapokban. Igazából amennyivel én szeretek autópályán menni (120 néha 140 előzésnél), nem a fogyasztás a fő ok amiért ne toyota hibriddel tegyem (hanem a hangszigetelés/ülések amiben mind a vw/skoda mind a lexus szignifikánsan jobbnak tűnik, csak a vw csapatnál 2.0 tsi kell a normális DSG-hez ami erősen szűkít, a lexus meg szűkös mint beltér).
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most esik jól az eső, csak sampont kell a kocsira önteni
⭐ Stella
-
veterán
válasz modflow #295068 üzenetére
Némileg szkeptikus vagyok a röplap állításaival, max. egy éves gumit vennék teli áron. És ennek tökéletesen ellentmond az állítólagos német vagy osztrák gyakorlat, miszerint 6 éves gumiba belekötnek műszaki vizsgán.
Csere vouchert kaptál, vagy a pénzt vissza? Ha utóbbi, ragaszkodsz a Contihoz?
-
veterán
Erről jut eszembe... múltkor kvaterkáltam egy Mercedes C300T PHEV gazdájával, céges autó, üzemanyagkártyával. Szereti. Kipróbálta, elektromos hatótáv nyáron < 25, télen < 18 km. De nem szokta tölteni, fogyasztásban a nagy átlaga 10,5 (vagy 11, nem emlékszem pontosan). Annyira nem jó, még sima hibridhez képest sem.
-
őstag
válasz focvis #295076 üzenetére
2.0 TSI-n filózom T-roc-ban ahhoz van "olajos" DSG. De ahogy nézem elég régi már a T-roc ott lassan jönnie kellene egy új modellnek nem? Talán pár rendes gombot is visszaraknak akkor (ráncfelvarrás előtti volt a bérautónk 2 hete, azt feleségem imádta, és én sem utáltam annyira).
-
modflow
veterán
válasz grizlisandor #295075 üzenetére
Mi volt a másik helyen?
-
veterán
válasz Tom1939 #295079 üzenetére
Nem tudom. A földszintes VAG-okat követem valamennyire.
A szomszéd most vesz / vett (?) egy patika Macan S-t a feleségének, arról azt mondta mindenki, hogy olyan, mint egy "rendes" autó. Kipróbáltuk pénteken, hát abba is fel kell ülni. Ugyanakkor rendes fizikai gombok vannak benne. A fogyasztását még nem tudja. Igényes belülről, ami nem meglepő.
Összességében nekem a hangja volt csalódás, nyitott kipu-szeleppel is túl kulturált, szeretném, hogy hörögjön, csattogjon ilyenkor (hülyegyerek üzemmód). -
őstag
válasz BigBlackDog #295085 üzenetére
Használtuk egy 4 napig, második (vagy nyuger mint lassan mi ) autónak szerintem nem kicsi.
Munez: elkaszálásról nem hallottam de ettől még simán lehet (google pajtás első találata szerint lesz még egy új széria 26-tól, utána következő már csak elektromos).
-
tototos
őstag
Nagyon érdekes dolgot vettem észre a magyar és holland piac szempontjából.
Toyota Prius P3 plug-in és Volvo V60 D6 PHEV árakat nézegettem. Ami meglepett, hogy míg Hollandiában a Volvo az olcsóbb addig itthon a Toyota. Itthon a Toyota 4-5 milliós sávban mozog, míg a Volvo 4,5-6 között. Hollandiában a nagyjából 4 milliótól indul, míg a Toyota inkább 4,7 környéke. -
dellfanboy
őstag
válasz tototos #295089 üzenetére
tedd hozzá, hogy a legolcsóbb holland volvoban a hirdetés szerint +400k km van... ill amik olcsóbbak ilyen km számokat látok:
386
302
394
318
340
298
499
360
stb...(és ne gyere lécci megint bazsi reklámozásával. már unom)
mondjuk a toyotákban sincsen alacsony km. mire hazaérnek azok is fiatalodnak...
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
tototos
őstag
válasz dellfanboy #295090 üzenetére
Ki beszélt itt reklámozásról? Meg talán rontottam a piacodat azzal hogy ajánlottam Balázst?
-
addikt
Balaton Park Circuit-es beszámoló, itteni topiklakóknak talán érdekes lehet
Alfa Romeo Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-enMég egy gyors kérdés. Tegnap utólagosan vettem benzinkúton éves, országos autópályamatricát. Kb. 15 perccel előtte használtam a pályát, szóval a 60 percen bőven belül voltam. Rémlik, hogy olvastam anno valamit, hogy nem elég ennyi, hanem valami kérvényt is kell írni. De az lehet, hogy más esetben van, pótdíjmaximalizálás vagy ilyesmi. nem vagyok benne biztos. Kérdés tehát, hogy én kész vagyok ennyivel vagy kell még valamit tennem, hogy ne büntessenek meg?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz radi8tor #295098 üzenetére
& Qru
Köszi!
Egyébként is országos évest vettem volna rá, csak lehet kicsit később. Hirtelen felindulásból vettem elő a kocsit a jó időre tekintettel és megfeledkeztem róla. Október óta állt, aztán március előtt nem is terveztem vele menni, de a tegnapi 15+ °C már elég volt egy kis autókázásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest