- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Vismajor01 #271594 üzenetére
Az a vonóhorog az normális, hogy ennyire kilóg?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dethroner
veterán
válasz molnarpeter #271571 üzenetére
Köszi! És tuti ez az infó? valahol korábban olvastam olyan hogy maximum 1 elem lehet más színű.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
tboldi
nagyúr
válasz Vismajor01 #271602 üzenetére
Akkor meg 4 eredeti Lexus felni kő'.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz dethroner #271603 üzenetére
VW Harlequin kiadások?
Amúgy ha alapos akar lenni, akkor kapsz egy műszaki adatlapot az új szín bejegyzésével, aztán rosszabb esetben is egy okmányiroda látogatás+új forgalmi (de most érted, egy fekete fényezetlen lökhárítót sem írnak be külön színnek…)
Inkább vegyél spray-t[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
FYI még mindig működik a klíma, csak mivel manuális/paraszt fajta, ki kell tapasztalnom mit mikor hova tekerjek. Jobban szeretem a digitálisat és az AUTO gombot, de ez van.
Amúgy szereztem UV pilácsot, úgyhogy tudom majd lesegetni, hogy mennyire sikerült tartósra a javítás. -
dethroner
veterán
válasz molnarpeter #271605 üzenetére
Én roppant béna vagyok az ilyen dolgokhoz (is) de ha találnék valakit a közelben aki jártas az ilyen spray-s festésben, szívesen megbeszélném vele. Leesett az állam a videó láttán, hogy milyen jót lehet fújni spray-ből is [link]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
tboldi
nagyúr
válasz Vismajor01 #271607 üzenetére
Akkor meg ne variálj!
-
N_A_S
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #271616 üzenetére
Piros az a nehezebb autokhoz van, mondjuk nem is pille az auto. Bubira eleg lenne a zold is sztem. Vagy inkabb a sarga?
Bar uj lengescsillapitora elobb lesz szukseg, olajcserekor neztuk a feket szinte uj. De hat nem nagyon fekezek ugye.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
Egesz korrekt ez az Octavia 3, a DSG szepen valt es csendesen fut az auto, nem veszesen traktor az 1.6 TDI. Egyebet nem tudok mondani, az esztetikai hibakon kivul annyit fedeztem fel, hogy allohelyzetben tekert kormanynal vagy kis temponal manoverezes kozben valami halkan koppan elol. Nem lehet nagy cucc, mivel masfel honapja muszakizott az auto.
Nyaralas utan majd jelentjuk a flottakezelonek. -
-
rbalint88
addikt
&focvis csak elol, szerintem meg nem jott le a bekoptato reteg, mert 100 merfoldet ir ra az EBC
Bubira es MX5-re is zold vagy sarga, attol fuggoen mi a cel.
Mondjuk mivel egyik se nehez auto, ellenben az EBC betrt k.draga, lehet valami jobbfajta standard betetnel maradnek a kiserletezes helyett. Inkabb racse fekfolyadek es femszovetes fekcso Lehet nekem is eleg lett volna az elso korben. -
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #271618 üzenetére
Le is mostam 1200-bol habkefevel (sajnos elottunk nem volt gazdaja, ezert mehetett ra a kefe), itthon a felniket is nagyjabol megcsinaltam (erzesre soha nem voltak pucolva) amennyire egy kefevel es samponos vizzel tudtam. 80%-os lett. Kellemes kis autonak tunik, arra tokeletes lesz, hogy a parom rutint szerezzen vele, aztan amint vegre kijon az uj szabalyzat, rendelhetunk neki egy szep uj autot. Remelem ez csak par honap, de amig megy a cegnel a kavaras, addig nem merem eladni az Amperat.
Ami fura, hogy van valami veszfekezo funkcioja tolatas kozben. Nekunk nagyon meredek a kapubeallonk es besatuzott az auto, panikolt, hogy nekimegyek valaminek. Ezt majd elo kell turnom, hogy kikapcsolhato-e a menuben. -
gooool
őstag
válasz szőröscica #271626 üzenetére
Sajnos ez a veszfekezo a tolatasnal nem kikapcsolhato.
Enyemben is volt, a vicc, hogy nem igazan kiszamithato mikor veret egy satut es akkor kerreg, mindent lemuvel, parkoloban nem egyszer neztek hulyenek, hogy mit panikolok, pedig nem is en voltam.
Ha kelloen ovatosan gurulsz hatrafele, akkor tobbnyire engedi a dolgot.Üdv, Balázs
-
Snoop-y
veterán
The Nays have it
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz gooool #271628 üzenetére
Nekem mar megmentette egy biciklis eletet amikor a vendegparkolobol kitolattam es elsuhant mogottem.(enyhen lejtos az ut a parkolo mogott es szoktak rajta veretni a biciklisek) Olyan satut nyomott, hogy majd leszakadt a fejem
-
-
Snoop-y
veterán
válasz gooool #271634 üzenetére
A hihetetlen az, hogy milyen reakcioideje van. Ha valami csoda utjan meg lattam is volna a biciklist mire leveszem a labam a gazpedalrol mar matrica lett volna az emberbol. Es azt tegyuk hozza, hogy gyok kettovel tolattam.
-
tboldi
nagyúr
Pár tüsszögős vidijó: [link]
Nem lett a legjobb a felvételek hangja, de sajnos nincs jobb eszközöm, mint a tartóba rakott ájfón. Élőben az autó nem ennyire búgós, és a pisszegések is határozottabban hallhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Tanacsra lenne szuksegem.
Ugye van a Minim (2003-as Cooper S JCW).
Marciusban vettem, esos, szar idoben, az adasvetelibe beleirta a srac, hogy használt az auto, a hibait kozolte, blabla.
Na a vetel utan kb. 200 km-el ellenoriztem eloszor olajszintet, nem ert bele konkretan a nivo az olajba, irtam is a sracnak, hogy figyu mar ez nem az igazi (kicsit teligazon kormolt hazafele, ahogy a mogottem jovo anyum latta, de mivel kati nincs, igy tuldusit, betudtam annak). Irt egy regenyt, hogy hat igen, van, mindig is volt ezeknek, neki a 8000 km alatt megkajalt 2 litert, mondom jo, azt meg igy 270 ezer km-nel el is nezem egy igencsak megfeszitett technikanak.
Na de ezen ellenorzes utan fotoztam olajszintet, miutan maxra toltottem es a km allast is.
Most jott el az ujabb ellenorzes ideje, 340 km-el kesobb. Es basszameg a minimumomon van. Ami azert tobb, mint nevetseges, meg annak fenyeben is, hogy a garazsban lathatoan hagy maga alatt foltot a gep, de kotve hiszem, hogy az 1 literben merheto.
Ilyen esetben erdemes, illetve van ertelme megprobalni megkeresni a volt tulajdonost, hogy oke, hogy hasznalt, meg minden, de ez rohadtul nem fer bele, arrol nem volt szo, hogy olajjal megy az auto konkretan.
A képek megvannak, a beszelgetes is errol, km allasok...Tudnek orulni ha lenne valami megoldas, mert igencsak piaci aron vettem, igy meg csak azt sem tudom mondani, hogy oke, aron alul volt, ez van, félmillióból ujraepitjuk a blokkot es aldja meg a jo Isten.
Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #271623 üzenetére
Igazaból tárcsából kéne vmi frankó előre, mert a gyárit is simán elmelegíted ha nem nagypapázol. Nekem már 2x sikerül hullámosra fékeznem a gyárit. A fékhatással nincs gondom (az adagolhatósággal igen de azon aligha tudok változtatni, ettől a dualrange féktől agyfszt kapok) csak egyszerűen a gyári tárcsa nem bírja a hőt.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #271626 üzenetére
Nem kikapcsolhato de engem mar mentett meg. Emelkedon tolattam be a parkolohelyre es kicsit nagyobb gazt nyomtam a Skodaval.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Vismajor01
addikt
Ja, amúgy ma is kaptam du 2-kor egy kérvényt, hogy 4-kor elvinné az autót...
Nem tudom hol élnek ezek
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
norbert1998
nagyúr
válasz molnarpeter #271573 üzenetére
Úgy rémlik, az 1-2 éves, gyári beszállítótól való alkatrész, nem hinném, hogy ő a ludas. Ellenben hibakódot sem dobott ki. Az is biztos, hogy a turbó sem pörgött fel, tehát inkább arra tudnék gondolni, hogy a szoftver szándékos nem nyitott rá a változó geometriára.De vajon miért?
-
norbert1998
nagyúr
Fhujj, ki a tök vesz ilyen felnit? Ezt valami szétrohadt 7gen civicen tudom elképzelni a #nagyonsiet meg #[instagramnév] matricák alatt
Csináljak neked Lexus kupakot? Fekete fehérben, SLA technológiával
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt