- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #271197 üzenetére
Van baj itt mindennel, úgy megy mindenki mintha nem lenne holnap. Tegnap a járdán majdnem elb@szott egy versenybicós, vagy 30-40- el rongyolt teljes harci díszben, pedig ott van a kerékpárút kiépítve nekik végig, meg az úttest is, a rolleresekről ne is beszéljünk, azok mindenhol mennek kettesével egy rollerrel.
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
rbalint88
addikt
[kép] egy szep friss rendszamos (friss muszakis?) talalat marol
-
pècsimunkás
addikt
válasz rbalint88 #271202 üzenetére
Szèp !
Tegnap volt az autóm, a 3. műszakin.
Ahogy eddig is, simán oda álltam, aztán megcsinálták!
Remélem elhiszitek, hogy rendben is van, ès nem kellett át lökni a műszain !Nem is èrtem, mièrt jutott eszembe, hogy lecserèljem, ezt az autót .
[link] Hahun ez olyan- olyasmi, mint az enyém.
Csak az enyémben 25 ezer km- el kevesebb van, + 2 garnitúra alufelnim is van.
Egyébként, itt is 12- 14 ezer euró körül mennek, szóval nem hagyhattam ott, 9500 euróèrt !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
macilaci78
nagyúr
Minden csoport követ el szabálytalanságokat, de az észrevételezéseim szerint a rollereseknél nagyobb arányban fordulnak elő kirívó esetek. Még az ételfutárokat is lekörözik. A futárokon legalább látszik, hogy oda is akarnak érni, de sok rolleres valóban mérlegelés és a kockázat figyelembe vétele nélkül közlekedik halad A-ból B-be.
Hallottam valahol, hogy az ember várható élettartama 15 perc onnantól kezdve, hogy felül egy sportmotor nyergébe. Nem biztos, hogy a rollereseké több.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
válasz MasterMark #271204 üzenetére
Nem, persze hogy nem...
Hiába írtuk le többen is, hogy nem kapcsoljuk ki szinte soha, mégis minden működik, nem döglöttünk meg gombás alsó/felső légúti fertőzésben, az autó sem pisil maga alá 5 liter vizet és nincs szag az utastérben.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
BigBlackDog
veterán
válasz Tsebacsi #271209 üzenetére
Civicben, Volvoban kinyomtam érkezés előtt én is 1-2 perccel korábban. Nyár végére általában volt szaga már. Céges vasaknál nem szoktam foglalkozni vele. Így évente 1 alkalommal kap egy ózon kezelést otthon (mikor már minimálisan kezd szaga lenni) és így problémamentes. Valószínűleg megtartom én is ezt a szokásomat...
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #271055 üzenetére
Nekem mikrobiológus kollégám javasolta, hogy (célba) érkezés előtt 5 perccel kapcsoljam ki.
Így használva nekem sosem volt büdös. (eddig csak 2 használt autónk volt, ami klímás)
Én eme ajánlás alapján használom így.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cappa72 #271211 üzenetére
Az oké, hogy a párologtatót lefújja a venti, de attól még a párologtató alatti tócsa ugyanúgy ott marad.
Szerintem itt lesz a különbség a tapasztalatokban, hogy hogyan van kialakítva ez az elvezető csatorna. Meg tud állni benne a tócsa vagy maradéktalanul kicsepeg.
Ha megáll a tócsa alatta akkor szerintem hatástalan ez a korábbi lekapcsolós megoldás.⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #271204 üzenetére
Használat közben a hideg hőcserélőn lecsapódik a nedvesség és kifolyik a kondenzvíz, így ilyenkor nem büdös a klíma, mert átmossa magát folyamatosan. Ha viszont el kezd pangani a víz akkor fogod érezni a büdöset.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Alusky
aktív tag
válasz Reggie0 #271156 üzenetére
Majd amikor egy rosszabb napodon nem adja ki a lépés és kicsit rosszul is reagálsz egy helyzetre, ezt meg pont lekapja egy dashcames gyökér mögötted és szétszednek a kommentekben akkor is pártold így ezt a felfogást.
MHVlogot sem azért jelentette fel a valaki, mert ő egy tiszta lelkű magyar ember aki a törvényt betartatja egy szebb és modernebb jövőért, miközben Árpád vezérünk csillogó szemekkel néz le reá az égből, hanem mert b#szta az oldalát hogy valakinek egy kicsit is jobban megy vagy ismertebb, olyat dolgozik amit szeret autóbütyköléssel, vagy csak simán boldog és mosolyog és ezért felnyomta a g###be, nehogymár jobb legyen a másiknak, Youtuberek ismertségük miatt nagyobb céltáblák.
Életem legjobb döntése volt elköltözni a semmi közepére, ha nem olvasok bele internetes kommentekbe nem is tudnék róla, hogy az emberek mekkora marhák és ráadásul saját maguknak generálják.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Alusky
aktív tag
válasz radi8tor #271212 üzenetére
Valamelyik Renaultnál gond is volt, hogy megállt a tálcában a víz. Másik gond lehet még, hogy a pollenszűrőt mennyit cserélgették vagy menny falsot tud mellette szívni, mert ha bejut egy kevés por is, az ráragad a légcsatornára azon már meg tud telepedni a baktérium, gomba aztán jön az ázott szőnyegszag. Ha olyan vastag akkor a hőcserélőn is, hiába van kék bevonatos mikrobaellenes réteg rajta, ha fél mili vastag por már rajta van akkor megindul a tenyészet. Ez inkább autófüggő és nem ki-be kapcsolásfüggő. Én sose kapcsolom ki, motorral indul, motorral áll le. Még nem büdös pedig így használom mindig. A tetőklíma az még tavaszi szerelés, azt nem tudom mit fog produkálni szagban hosszútávon.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #271225 üzenetére
Igen, főleg az újabb autóknál van így.
Az én öreg autómnál nem, írja is a manual, hogy magas fordulaton ne kapcsold be a klímát.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz MasterMark #271227 üzenetére
Tök feleslegesen rugózunk, ha majd elpusztulok legionellában, akkor a sírkövemre írd fel, hogy én megmondtam. Addig pedig...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
andrás47
senior tag
Kinéztem néhány autót amelyek közül szeretnék vásárolni, melybe könnyű a beszállás magasabb az ülőhelyzet, benzines motorral (ha sikerülne nem a leggyengébb motorral) lenne megfelelő, éves km futás 4-5 ezer km lenne, tehát kevés km. érdekelne esetleg mit tudnátok ajánlani még ezeken kívül kisautó méretekben : 2-3 M Ft között /+10% még belefér/ ? Amiket eddig néztem : Nissan Note, Honda Jazz ,Kia Venga ,Toyota Verso S , Suzuki SX4, Mitsubishi Colt, Toyota Yaris nagyjából ezeket néztem ki, de a magasabb üléshelyzet miatt, mivel nem ismerem mindegyik típust lehet némelyik ki is esik.
Kérésem az lenne, melyik lenne az ideális választás, hosszabb távra, az adott típust melyik évjárattól, illetve melyik benzines motorral lenne ajánlott megvásárolni ?
Köszönök előre is bármilyen ötletet, javaslatot, tanácsot . -
MasterMark
titán
válasz Tsebacsi #271229 üzenetére
Nem felesleges egyáltalán, jobb érteni mi és miért történik.
Nekem ha leszárítom akkor sincs szaga, meg ha nem szárítom le akkor sincs. Szóval lehetne tökmindegy, de ettől még érdekel hogy a nem lekapcsolás elméletben miért lehet jó...
szerk.: Ez egyébként azért is fontos, hogy aztán ne hibás következtetések legyenek levonva.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
macilaci78
nagyúr
válasz Alusky #271219 üzenetére
Ha az orvosnak van kicsit rosszabb napja, abból műhiba lesz. Azt is elnéznéd? És ha valamelyik szeretteddel történik?
Van egy szükséges minimum, ami akár a szabályok keretein túl lóg. Például az Árpád hídon 70 helyett 80-nal menni. De nem 130-150-nel.
Ugyanígy a záróvonal átlépése. Ott se mindegy, hogy csak beengedsz valakit a Rákóczi hídon, aki a Budafoki felől jön, vagy rászorítasz valakit a szalagkorlátra.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ittakary
nagyúr
válasz macilaci78 #271134 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
veterán
válasz ittakary #271233 üzenetére
1050 Nm + hátsókerékhajtás. Hmm. A katalizátor se kellett.
Mindentől (tragikus baleset) eltekintve, a katalizátort kiszedni annyira telepi megoldás. Suttyóként 1x megtettem, de egy hét múlva szégyenkezve visszarakattam. Lesz plusz 2 lóerő? Az AMG-ban legyen plusz 10. :-(
Tegyen bele vasmagos 200 cellásat, az kevesebbet fojt, nem egy ökör ára, de mégse fossa a mérget, a büdöst.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Tsebacsi #271209 üzenetére
Én idén nyáron eddig egyszer kapcsoltam be mikor Ausztriába mentem, meg jöttem, mert akkor mentem hosszabb távokat, azóta nem is kellett a klíma
Anyós Twingoja a legjobb, abban nincs is, nem kell ilyenen agyalni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Sajnos május végén összetörték hátulról a fehér 2016os E Corsamat. Ma a karosszériáshoz megérkeztek az alkatrészek, színre kell fújni, meg összerakni. Viszont rámkérdezett a szerelő, hogy szeretném-e a hátsó ajtó (ami most fekete) sötétített ablakát (elmondása szerint gyári, én nem értek hozzá), mert akkor azt rakják vissza festő után.
Mivel amúgy is szerettem volna a jövőben a hátsó utasrész ablakait sötétíteni, így kapóra jönne ez a lehetőség. De lehet, hogy csak a műszaki vizsga után tenném meg.Laikusként viszont két kérdés van bennem, elnézést ha nagyon hülyeség:
1. A pár hónap múlva esedékes műszakin ez gondot okozhat, hogy a hátsó sötétítés eltér a többitől?
2. Ha elviszem ezzel a sötétített (festett?) üveggel a fóliázóhoz, akkor a két hátsó üveget ugyanolyanra fóliázza le? Vagy a hátsót is fóliázza a két oldalsóval együtt, magyarán nem vagyok előrébb a hátsó festett üveggel...
-
nagyúr
válasz bexinho23 #271245 üzenetére
Nem értem. Mielött összetörték csak a csomagtér ajtó ablaka volt sötétítve? Gyárilag ilyen nincs.
Az biztos, hogy egyeznie kell a két hátsó ajtó és a csomagtér ajtó üveg színének mielött rákerül a fólia, mert ha nem ugyanolyan színű az üveg akkor az fóliázás után is el fog ütni.
Műszakin nem kötnek bele a fóliázásba ha van hozzá műbizonylat. Egyéb esetben bukó.
Gyári sötétítés pedig anyagában színezett üveget takar.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #271248 üzenetére
Mákod van, hogy nem a tavalyi nyár van, az halál volt már ilyenkor olyan meleg volt, meg egész május-júniusban
Nekem a skoda fabia volt klíma nélkül még 2006- ban, meg a trabant 2001- ben, de akkoriban nem volt ennyire meleg a nyár, mondjuk az eddigi idei nyárhoz hasonló nyarak voltakEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...