- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #271252 üzenetére
Legtöbb esetben 2*5km-t megyek, nincs értelme bekapcsolni, le sem hűl annyi idő alatt (nem garázsból indulok) lenyomom mind a 4 ablakot, az elkerülő felé megyek, ahol lehet menni 90- el és a menetszél kirántja a meleget.
Ha messzebb megyek akkor szoktam benyomni a klímát.
Amúgy a házban is idén nyáron eddig 2* kellett bekapcsolni a klímát, amíg nem megy fel 25fok fölé a házban, addig nekem nincs bajom a meleggel.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
500 euró alatti autókkal versenyeznek Európán át a hollandok
Úgy nézem idén elkerülik Budapestet (elég sokan lerobbantak a pesti dugóban tavaly)
⭐ Stella
-
szőröscica
addikt
Na elvileg penteken hozzuk el asszonyka ceges verdajat. 1 hetig ismerkedunk, aztan megyunk Horvatorszagba nyaralni vele. Olcsobb lesz az 1.6CR TDI-vel, meg jobban is bizom benne igy 4 evesen, mint a 11 eves Amperaban. Es a csomagtartoja is nagyobb. Tuti telepakolja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szőröscica #271261 üzenetére
Hmm, azt tudod ugye hogy bejáratós motornak nem tesz jót a pályázás (sokáig azonos fordulatszámon járatni).Ha tehetitek abban az 1 hétben járjatok vele árkon bokron át.
Benéztem nem 0km-es[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #271253 üzenetére
Én sem szoktam egyhuzamban többet menni, de a Jazz akkor is határozottan hűvösebb 2 km után, ha előtte órákig napozott. De való igaz, elég agresszíven nyomja, a Lancia ennél visszafogottabb volt automatán.
Menetszél és lehúzott ablak nekem csak 60-70-ig jó. 2 hete a MiTóval mentem Győrbe, már fájt a fülem a folyamatos dübörgő zajtól, mire odaértem, és vissza is ugyanez volt.
-
molnarpeter
nagyúr
Jobban bízom a közel 20 éves adagolós SDI-ben, mint az 5 évvel újabb common rail motoros szekeremben
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #271238 üzenetére
Igen, mert kivezetődik a kondenzvíz a kocsi alá, azért van ott a tócsa.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bexinho23 #271245 üzenetére
Ahhoz tudni kéne hány %-os sötítésű a gyári (áltlában 15% körül szokott lenni). Teljesen nem lesz egyforma mert a gyári az anyagában színezett a fólia meg egy plusz réteg, sőt a fólis az UV hatására fakul az anyagában színezett üveg (a gyári) az meg nem. Szóval ha full azonosat akarsz akkor maradjon a régi nem színezett és mehet fólia az egészre.
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
Ha zsugor vizet és tálca sört nem is visztek, egy-egy flakon hűtőfolyadék és motorolaj azért legyen nálatok.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
nagyúr
válasz szőröscica #271291 üzenetére
Én csak a Focusnál vittem magammal olajat+vizet, a BMW-vel már 3 nagy túrán voltunk, és? Semmi... (csak 1 defekt). Nem szar ez, csak prémium, tudod
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...