- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz brumi1024 #271354 üzenetére
Fiatot arrafelé hoztuk, közel maximális szárazföldi verzióban, jó program volt. Øresundsbron, komp Rødby-Puttgarden. Másik komp (Gedsen-Warnemünde) csak jóval később ment volna, rutintalan vízi közlekedőként rövidebbeket néztem, lengyel-svéd vonalon éjszakaival lehetett volna időt spórolni, de egy percig nem bánom
Svéd részben érdekes volt, mennyire ritkán lakott, pályán alacsony a sebesség határ és komoly elválasztók-kerítések vannak, meg sok a trafi.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz focvis #271339 üzenetére
Komoly a kérdés? Mármint komolyan tartasz egy hobbiautót és azon gondolkodsz, hogy azzal menj el kikapcsolódni?
Köss egy utasbiztosítást az autóra vonatkozó fullos kiegészítő biztosítással. Gondolom, 10-20k-ba belefér.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
norbert1998
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Alusky #271331 üzenetére
En sem vagyok az a tipus aki meg csaposemeleot is visz a nyaralasra... Dunakilitin ha lerohadok eljon ertem haver de mondjuk 2x700 km-t nem nagyon autoztatnam csak azert mert lemerult az akksim. Szoval nem parazom tul de azert van egy minimal extra amit magammal viszek ilyenkor.
#nincsbennetarcsi
-
mandleee
tag
válasz focvis #271339 üzenetére
Mx5 + 1 liter tarcsi olaj.
Amúgy az NB-be nagyon okosan pont befér oldalt 1l fagyálló és 1l olaj + pár szerszám. Talán tudták előre szükségem lesz rá.Viccet félre téve vannak tök jó táskák a mazdához, ami tökéletes beillik a csomagtartóba.
https://www.ilmotorsport.de/en/mx-5-roadsterbag-luggage-set-de-luxe-3-piece-6037/2195
Bár ND-vel nyaraláshoz még nem volt szerencsém, de biztosan össze lehet legózni saját táskákkal is.Pro tipp: a csomagtartóba kell közvetlen pakolni a ruhákat, így maximálisan ki lehet használni a helyet.
-
Szada85
aktív tag
válasz MunezXBK #271338 üzenetére
Az elejétöl fogva kellett volna nézni, mert így én is szkeptikus vagyok ezzel, de már két szervizes is mondta, hogy az OBD-olvasó "mutathatja/érzékelheti" annak, ezért amíg csak pár ilyet tárol el a rendszer, addig a szakik szerint "nem érdemes a számokkal foglalkozni", föleg hogy check engine nincs mellé.
1000 fordulatonként mérve 0 a gyújtáskimaradás értéke minden hengerben, ha nagy gond van, akkor ott is meg kellene jelenjen érték szerintük, illetve akkor el is kellene tárolnia hibának.
Délután megyek egy kört Cupra módban, megnézem utána a számokat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #271361 üzenetére
Rendben vannak, havernak is ott írták meg a Passatot.
#nincsbennetarcsi
-
Szada85
aktív tag
válasz MunezXBK #271368 üzenetére
Nálam többször csinálta (pont ma regggel is), hogy szkenneléskor kiír pl. a váltóra 10 hibát, majd amikor belépek a váltóhoz a menüben, hogy oké lássuk öket, akkor "kizöldül" és kiírja, hogy "nincs hiba".
Szóval emiatt azért én is hunyorítva kezelem magát a hibakódolvasás részét a kütyünek, de ugyanígy élö-adatnál is el tudok képzelni anomáliát. -
tboldi
nagyúr
válasz norbert1998 #271361 üzenetére
Akkor neked hamarabb lesz tapasztalatod, majd írd meg!
Nekem 18-ára van időpontom. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz norbert1998 #271374 üzenetére
Majd a hétvégén, most 10-re oda kell érnem a klímáshoz.
Attól még megírhatod, milyen volt az experience.
-
veterán
válasz mandleee #271365 üzenetére
Az iménti rákérdeztem, hogy a szálloda strandján kívül szeretne-e másik strandra is menni; igen, szeretne. (én semmilyen strandra nem vágyom, de ez most mindegy)
Magyarán strandcuccokat (napernyő, matrac, alátét, stb.) is vinnem kell, így csökkenek az esélyek. A nyári ruhák magukban különösebb extra logisztika nélkül elférnek a csomagtartóban. Szeretné még a saját párnáját is vinni, azt akár le tudom vákuumolni. -
Alusky
aktív tag
Még esetleg azt lehet, hogy előtte megy egy kisebb kört a kocsival 100-200 Km-t vagy amit jónak érez, főleg ha nem gyakran megy vele ennyit, aztán ha azon nem jelentkezik semmi probléma, nem tűnik folyadék, nem zörög, nyikorog, csöpög az alja, büdösödik stb., akkor még nagyobb eséllyel ki fogja bírni a 2x700-at. Alap MacGyver szerszámok, pótkerék, vontatókötél, bikakábel, olaj, víz. Mást tényleg felesleges, mert ha van is speciális szerszám, alkatrész nem lesz úgyse.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Gergőke88 #271377 üzenetére
Mondeo mögé tréler. Miért nem jó a Mustang utazni? Fogyasztásban nyilván lényeges a különbség, de amúgy? Beázik a vászontető?
focvis: néztük, engem érdekelt. Ez egyfajta fétis nálam. Jó mély...
Amúgy ha ennyire különbözők az igények, menjetek két kocsival! Minek alkudnál meg? Ne félj, a nők utas nélkül is tele tudják pakolni a kocsit.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szőröscica #271385 üzenetére
Az nincs minden strandon. Meg hát eléggé lehúzós áron megy.
⭐ Stella
-
veterán
válasz macilaci78 #271384 üzenetére
Tudom, kitölti a teret. Amíg a strand kérdést nem tettem fel, addig azt mondta, hogy rám bízza melyikkel megyünk. Tisztában van a komfort különbséggel, és hogy van klíma a Mazdaban is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szőröscica #271385 üzenetére
Játszhat ha van. A szállodában is fizetős lesz legjobb tudomásom szerint (20-25 eurós lehúzás, evvan).
-
szőröscica
addikt
válasz focvis #271388 üzenetére
Jo draga, annyiert Marbellan adnak kettot, de olcsobb varosokban a Costa del Solon 10-14 eurobol kijon.
Mas: ma en is lattam egy hajmereszto esetet. Vacin befele allunk a Tesconal a pirosnal, harom savban hosszu masodpercek ota. A gyalogos mat atkelt az uttest felen, mikor a jobb szelsoben elzuzott vagy 90-100-al egy Unixos Caddy, at a piroson. 1 masodpercen mulott, hogy nem lett tragedia. Bar rogzitette volna valaki dashcammel. -
Qru
MODERÁTOR
az üzemanyag-kiskereskedelemben 25,9 százalékkal kisebb lett az értékesítés - [link]
Ezt valahogy nem veszem észre az autós forgalmon.
#nincsbennetarcsi
-
norbert1998
nagyúr
válasz szőröscica #271389 üzenetére
Jesszus Törökországban napi (!) 20 durdur volt a napágy, napernyővel. Az nincs 300 forint!
-
kisza25
félisten
válasz Vismajor01 #271392 üzenetére
Az nem lehet, a Balaton az drága mindenki tudja
Amúgy azt mondtad hogy a déli part az fúj, csak az északi partra mész, én arra gondoltam, hogy biztos a strand, meg a víz miatt, mert kicsi, az északi parton meg mélyebb, de Keszthely a legrosszabb, térdig belesüllyedsz az üledékbe, mivel a Zala ott rakja le a hordalékát 🤔🫣 7 évet jártam Keszthelyen suliba, a pavcsi az jó (Pavilonsor) jaj, hányszor rugtunk ott be A Helikon szállodában voltam gyakorlaton[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...