- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
Apropó akku. Vásárolt már valaki (akár Kínából is) értékelhető jó akku tesztert autóhoz, esetleg lenne ajánlásotok??
Joe
-
szőröscica
addikt
válasz molnarpeter #248044 üzenetére
Sajnos karcos a szelvedo, kavics nyom nincs sok rajta. Ez holland auto.
Ugral durvan. Lehet ezt most tulszerettem es letoroltem a grafitot rola, azert ilyen? De a korabbiakat nem toroltem ennyit, megis tonkrementek ugyanigy.
Pedig mikor uj volt, nagyon jo volt, ilyen halk lapatom sosem volt meg. 650mm-esek amugy.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz molnarpeter #248050 üzenetére
Jó zenéket pörgettek nem ilyen szemeteket
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #248040 üzenetére
Köszi! Akkor legközelebb ott landol nem az akksis csókánál.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
-
fant0mi
őstag
Csütörtöktől az Aldiban lesznek autós cuccok.
Palack emelő, akkutöltő, bikakábel, akkus indításrásegítő, téli szélvédőtakaró, gumipók, stb. -
veterán
Én alapvetően azt szoktam nézni, amennyire elérhető az információ, hogy kinek van haszna/kára belőle, ki a tulaj.
Namost ez szerintem olyan lose/lose szituáció, hogy a kicsiknek hasznot, a molnak és a lukoilnak kárt szeretnék okozni, de ha a kicsinél tankolok 480-ért, neki kára van belőle, ha a nagynál akkor neki meg haszna.https://tinyurl.com/rasoapro
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Kickass #248062 üzenetére
Na ez meg a másik, ha olyan nagy kára lett volna a kisebb kutaknak ebből az árstopból, akkor már régen lehúzták volna a rolót.
Szerintem az van, hogy most kevesebbet kaszálnak rajta, mint korábban, meg kell húzni a gatyaszíjat, de ahogy mondod az még mindig jobb, hogy nyitva vannak, mintha bezártak volna...⭐ Stella
-
K Norbi
addikt
válasz grizlisandor #248025 üzenetére
-
veterán
válasz kisza25 #248067 üzenetére
Törlöd, törlöd és még mindig fekete lesz tőle a rongy... az a fránya grafit. Erre félig-meddig magamtól jutottam*. Azóta nagyon ritkán és gyengéd mozdulatokkal tisztítom, kb. évente-félévente 1x, leginkább autómosáskor a mosószivaccsal.
* Nem tudom szakirodalommal alátámasztani.
-
veterán
Feltettem a téli kerekeket ma 2022.11.19-én. Ránéztem a jegyzeteimre, mikor cseréltem tavaly, hoppá, aztán mikor tavalyelőtt, és így tovább.
Nem kamuzok:
2015.11.20.
2016.11.09. - kicsit korai volt
2017.11.19.
2018.11.17.
2019.10.25. - ez négyévszakos volt
2020.11.18.
2021.11.19.
2022.11.19.Teljesen felesleges azon filóznom, hogy mikor tegyem fel - valamikor november 17. és november 20. között fogom. 🤗
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz rasotamas #248072 üzenetére
Én az ablaktörlőt nem veszem a kímélendő tárgyak közé. Ott van az ablakon. Kap mosásnál némi vízsugarat.
Ha nagyon bogaras és csíkot húz akkor természetesen felhajtom és úgyis átmosom. (nálam nem kell trükközni a kapcsolóval - nem gátolja a felhajtást semmi)
Vagy a kúton amikor arra járok kap egy ablakmosó hátulján található szivaccsal mosást.
Ha ez sem segít, akkor valószínű cserés lett.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
b3nyo10
csendes tag
Hali! Kérhetnék egy kis segítséget? Adott egy vw passat b5 2.5 tdi autó, régebben csinált olyat, hogy beindítás után pár másodperccel leáll az autó majd utána nem indul be. Az autón meg lettek csinálva: adagoló felújítás, turbó csere, egr szelep csere, önindító csere. Majd vettem bele egy zsírúj akkumulátort. Ez a probléma még mindig fent áll. Most 2 napja lett megcsinálva az adagoló, 2 napog teljesen jó volt, pöccre indult, majd ma reggel volt neki a fent említett probléma. Valami tanács?
-
b3nyo10
csendes tag
válasz molnarpeter #248083 üzenetére
Köszi
-
veterán
válasz fant0mi #248082 üzenetére
Nagy a szórás! A Tucsonod amúgy AWD vagy FWD?
-Ablaktörlő tesztelve a mosóból kijövet egy (azaz 1) törléssel. Tökéletes összehasonlítás lesz, egyik fele Bosch, másik felén kínai gumicsík.
-A kormányfestés is elkészült délelőtt - nem vagyok egy van Gogh, láttam szebbet is, sajnos mély volt a karc, idő kell és összekopik majd.
- A nyári kerekek elmosását viszont holnapra hagytam. Hideg van, ezért előnyös lehet az októberi csere. A téliken jóindulattal elől 6, hátul 5 mm van, spórolni kell velük, hogy kihúzzák még ezt a szezont. -
veterán
válasz rasotamas #247873 üzenetére
Prius automata váltó olajcsere megvolt.
Csodásan selymes lett, nem gondoltam, hogy ez ennyire olcsó és ennyire sokat számít.
A szerelő szerint olyan volt benne az olaj, mint a taxikban szokott, nagyon ráfért már.
Végösszeg:
Mannol ATF-WS 4liter 11380,-
Olajcsere (fix áras) 14000,-
Összesen 25380,-[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #248091 üzenetére
Negyevszakos gumi kell es diszkret karacsonyi vilagitas, hogy mindketto egesz evben fent lehessen Amugy Romaniaban kajak nem szedik le a karacsonyi (koz)kivilagitast.
Lanchid: en a motorosokat es robogosokat is raengednem, azok nem csinalnak dugot (meg nem hulne ki sokaknak a rendelt kaja, a foodpanda/wolt algoritmus legvonalat nez, a lezart hidat nem veszi figyelembe…
-
veterán
Nekem egy lézeres világítás van kint évek óta, a konzolja a falba fixen becsavarva, dec1 mindig kirakom magát a lámpát.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
-v-
addikt
válasz molnarpeter #248050 üzenetére
-
veterán
Szégyellem, azon gondolkodtam csere közben, hogy még max 10 évig cserélem s.k., nem esett jól. Ha majd végképp tehernek érzem, veszek egy SUV-ot.
-
tboldi
nagyúr
Én meg már lassan 4 éve nyúzom a teszkós Goodyear lapátjaimat, még mindig kielégítően törölnek.
-
veterán
válasz Tothgera30 #248096 üzenetére
17 nap alatt megérkezett. Mielőtt cseréled, nézd meg a linkelt YouTube videót is, azzal a módszerrel csak icipicit kell feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest