Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz szőröscica #207052 üzenetére

    Nálam fogyasztott a legkevesebbet a Focus II, alapból 8,2-8,5 (sok pálya, meg vegyes). Kollégáknál 8,5-9,5.
    A Fiesta Nyergesújfalu-Esztergom vonalon akár 5,5-el elment nem klímás időben, ha azzal kellett beüzemelni mennem, akkor 7+ litert evett.
    Horvát körön 9-9,5 liter körül evett a Focus, mert lenti részen nem lehetett annyira haladni, meg M6-ig se. De M6on hm... sokat ehetett :DDD, kb 20+. A pillanatnyi fogyasztásmérője használhatatlan, fél másodpercenként ugrálnak az értékek, így sose néztem, főleg nem 170 körül (ezek a 101 lovasok voltak a leggyengébbek, sajna főként ezekkel jártunk, a 115 lovas C Max sokkal jobban ment és evett, a Civic szedán is, a Partner meg Partner, a jó öreg 2.0HDivel).
    Nagyfőnök Accordja (2.0 benzin) lett volna érdekes; siettünk (meglepő :DDD )le, mondja telefonon hogy kb 3 óra még hátra (M0ról már kanyarodtunk le). Integetek neki hogy 4 óra lesz az Mr Alpers, amire csak legyint és beszél tovább. Elértük az M6ot, az óra 215-220-at mutatott végig, ő nem vette ott vissza, ahol mi igen. Ja, akkor már közelebb volt a hetvenhez az öreg mint a hatvanhoz. :C Meglett bő 3 óra alatt.

    Biquci: Halkan merem mondani, hogy nem rossz az szerintem :) . Az összes (1.6) MX NB-s ismerősnek (kicsi játszós kategóriát nézve) ilyenkor 8+, és 7 alá soha semmivel nem tudják vinni (igaz, mindkettőn nagy kerék van, meg hát néha nyitva a tető).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák