- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz molnarpeter #195201 üzenetére
Igen, kék bigyó. Szóval kék rögzítőfolyadék lehetett (Opel Astra F)
Videón is láttam, hogy kékkel kenik be visszacsavarozás előtt (nem röhögni a megfogalmazáson! )[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
molnarpeter
nagyúr
válasz tboldi #195205 üzenetére
Meg végülis a dashcam is menetet rögzít... szép magyar nyelvünk
Szintén 243 "kék" van rendszeresítve itthon ilyenekhez, nekem úgy jött le, a 9925 ennek a megfelelője kb 🤔 plusz van "piros" is, ha valamelyik tőcsavar kitekeredne például, vagy átalakítót beragasztani, stb.[ Szerkesztve ]
-
ziyan
tag
válasz AMD Power #195126 üzenetére
Ez ide vidékre (Szeged pl.) tökéletesen elég lenne, még ha a BP-i vadállatok közé nem is 2, max 3 millióért lehet napelemet kiépíteni a tetőre (két ismerős is megtette, 5 kW rendszerek), mellé 4 millióért egy ilyen nem is olyan rossz üzlet, ha sokat kell városban menni, asszonynak pl...
-
nagyúr
válasz molnarpeter #195203 üzenetére
-
veterán
válasz molnarpeter #195204 üzenetére
Elvittük egy sráchoz aki állitolag jo, egy héttel késöbb azt mondta hogy 1-es 3-mas hengerben 0 a kompresszio, kuka a motor ami érdekes egy olyan motortol ami hidegen jó.
Kérdeztük hogy endoszkoppal belenézzek-e, á nem ahhoz nagyon szét kell szedni. Ja pont a gyertyát kell hozzá kitekerni mint a kompresszioméréshez. Egyszoval trogerf*sz volt.https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
veterán
válasz molnarpeter #195210 üzenetére
Lehet, de kamuzik, baszott rá. Lehet hogy csökkent a kompresszió, de nem nulla.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz bitpork #195211 üzenetére
Nem a hivatalos megoldásra voltam kíváncsi, hanem a appiron eladom euhn kívüli állampolgárnak, vagy ideiglenesen kivonatom és egyszercsak kivonják végleg, csak kérdés, hogy papirt keresnek-e rajtam.
Ja hogy még fizetni is kell a bontósnak? Nem elég hogy ott hagyok neki ingyen 200 ezer forintot?https://tinyurl.com/rasoapro
-
bandus
veterán
vagy inkább a milyen autót vegyek topikba kellene?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
btw az hogyan lehet, hogy még egyik hazai oldal sem kapott egy 8-as golf variantot tesztelni? vagy csak én nem tudok keresni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy mi okozhatja azt, hogy fater B7 passatjában amikor tolat, nem jön be a rádión a parkolást segítő? Sípolni sípol, de magát a képet nem dobja be, marad a kijelző a rádión. A park asszisztens kapcsolón meg villog a lámpa.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
nagyúr
válasz bandus #195223 üzenetére
Az utolsó bekezdés azt sugallja, hogy mindenki értsen az autóhoz, ha venni akar.
Persze ez autós berkekben biztos jól hangzik, de egy olyannak mint én (nem mondom hogy sértő, de), olyan lealacsonyító érzés.
A gond az, hogy egyet kell értenem a cikk talán legjobb mondatával: ha ismert, hogy szar, az már jó.
Hát bizony manapság ha autó-specifikus szaki nélkül megy vásárolni valaki, az gáz. Csak hol talál sima földi halandó hirtelen tényleges szakembert? Merthogy követni a fejlesztéseket baromi nehéz.(végülis az iso minősítést is el lehet érni úgy, hogy "szart ígétem, be is tartom, tehát oké" - megint sarkítva)
-
nagyúr
válasz MasterMark #195230 üzenetére
Nem hinném, hogy az e-autó megoldást jelent majd, biztos ott is lesz turpisság.
Szoftver... hja... amilyeneket mostanában képes kiadni egy-egy gyártó... az lesz a leggyengébb láncszem...
Messze még a kánaán. És szerintem nem is cél a gyártók szempontjából.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Szada85
aktív tag
válasz cappa72 #195229 üzenetére
Elég csúcsos fogalmazás valóban, viszont annyi "igazság" van benne, hogy - figyelembe véve, hogy az autók bonyolultsága, összetettsége mennyit változott - igenis fontos (lenne), hogy az ember legalább annyira legyen alapos/elövigyázatos, hogy pár sarokpontot megnéz a kinézett, szóba jöhetö autóval kapcsolatban.
Különösen annak fényében, hogy az internet mára akkora tudásbázissá nötte ki magát, hogy gyakorlatilag pár óra ráfordítással könnyedén összeszed az ember annyi "tapasztalatot", amivel el tudja dönteni, hogy ezzel együtt tud-e élni, vagy nem.
-
Integrale
veterán
válasz Szada85 #195234 üzenetére
Utálom az internetet, elkezdtem kutatni a Z18XER után, eddig úgy álltam hozzá, hogy az egy elpusztíthatatlan motor, aminek van pár sarkalatos pontja, na de az utánajárásnak az az eredménye, hogy sok nyűgje van.
Szóval, boldogok a tudatlanok!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Tsebacsi #195238 üzenetére
Mondjuk a BMW-től nem meglepő, ha valamelyik motorjuk nem megbízható, főleg az utóbbi 10-15 évből.
De azért a Toyotától többet várnék. Ez az egyliteres, 3 hengeres is ugyanazzal küzd, mint a TC által sokat emlegetett 1.33-as az Aurisból, de a korábbi 1-3-4ZZ-FE-k is hasonlóan kitűnők. -
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #195246 üzenetére
Hát ez az, majdnem minden nap üzemkésznek kellene lennie, hétvégén és ünnepnapokon is. Egy ápolónőnek mindig mennie kell.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #195249 üzenetére
Kis autonal kb ennyi. Mondjuk nekunk mar belekarcolna a duplajaba is kb. #boxerpowa
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs