- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
En mondjuk inkabb valami magneses,nehezekes kopenyt cipelnek a csomagtartoban, amivel ajto felmagassagtol korbe tudom pattintani a kocsit es lelog a foldig, az aljaban meg egy nehezekekkel teli visszahajtas. Igy nem lenne hol bemasznia. Nem is tudom miert nincs meg ilyen cucc a boltokban.
A masik lehetoseg h kell valami nyestdaralo a kocsi ala ami ott elporog magaban, mint egy funyiro.
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Kösz srácok. Kemo M180-at vettem. Ha nem felejtem el, majd visszajelzek pár hónap múlva, hogy milyen.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz focvis #189070 üzenetére
3 hét karantén - kislanyom lett covid+, fiam, asszony, én rá két napra negatív - után ma mentem egy kört, ráadásul a hörcsöggel 51-es és környéke, errefelé jók voltak az utak, csak sok volt a hétvégi sofőr. Legalább volt előzni.
Covidot amúgy nem értem, ha egy 3 évestől nem kapom el úgy, hogy értékelhető pozitiv mintát adjak - gyorsteszt és pcr is negatív -, akkor nem tudom, hogy mikor és hogy.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
pit stop
addikt
válasz CactuS #189163 üzenetére
Jobbulást - ha volt tünet kicsinek.
Ma érezhető jobbak voltak utak. Tegnap este úton kellett sétáljon, cipőben is csúszkáltam, pedig +5-7 fok volt. Tegnap előtt meg egy zebrán alig bírtam megállni, minden elektronika működik a kocsiban
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
ngaba
aktív tag
Jobbulást mindenkinek. (Szerk.: Ja, most látom, hogy ez már múlt idő.)
Furcsa, nekünk az első tünettől kezdve 10 nap volt a karantén csak, és a végén sem volt teszt. És tulajdonképpen az első tünet is bemondásra ment (a pozitív tesztnél pár nappal korábban volt). Ezek szerint megyénként / régiónként eltérő a protokoll, vagy a tünetek is számítanak, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Kollegam 5 hetig produkalt + tesztet, fonokommel sokat megyunk egy autoval, megbeszeleseken, liftben stb sincs nagy tavolsag kozottunk, o pozitiv lett en negativ. Anyukam negativ, elettarsa pozitiv.
Masik kollegam par hettel kesobb lett pozitiv, felesege negativ, en tovabbra is negativ.A fogyasztas pedig 7,4.
"Bad reklám is reklám too"
-
Szada85
aktív tag
Pedig már mindig azt gondolja az ember, hogy nem tudnak az autósok újat mutatni.
[A Bubu a WRC után a járda-szigeteki rallyn is jól teljesít.]
-
törölt tag
válasz ngaba #189166 üzenetére
A protokoll az nem eltérő, az emberek/orvosok különbözőek és a magyaros jóvanaz módszer.
Nálunk október közepén hozta be munkatársam az anyjától, az anyja iskolában dolgozik őt tesztelték pozitívra kétszer, munkatársamat csak egyszer negatívval, nem ismételték meg a 48 órásat nála, itt már hibáztak is, mert az tuti pozitív lett volna. Emiatt nem is jöttek be melóhelyre minket megnézni, mert nála megállt negatívval, egy hétre rá többünkön jöttek a tünetek, hazamentük, két hét múlva vissza, ennyi.
Itt se kapta el mindenki, pedig kontaktálódunk folyamatosan. -
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #189168 üzenetére
Anyumat (ápolónő) átrakták karácsony előtt a sebészetről a COVID-osztályára, ő az összes eddigi tesztjén - lett, csak köhögött. Aztán mi is elkezdtük apummal, sőt, még lázasok is voltunk, de tesztet nem csinált(att)unk 2x14k Ft-ért, úgyhogy igazából nem tudjuk, hogy SARS-CoV2 volt-e avagy sem.
Aztán nagymamámnak dec. 21-én éjjel mentőt kellett hívnia, mert rosszul érezte magát, a sürgin csináltak neki gyorstesztet, + lett, de egy infúzió után hazaengedték. Szerencsére utána nem volt különösebb baja (inkább csak pszichés, "bele fogok halni"), mostanra meg már kiheverte teljesen. Most azon izgul, hogy mikor jeleznek a regisztráció után, hogy mehet, illetve vihetjük vakcináért, de lehet, hogy így most nem kap egyhamar.Fogyit nem tudom, nem néztem a BC-t.
Csak annyit, hogy 2 hónapja tankoltam utoljára, és még csak a skála 7/8-án áll a mutató.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Én is így gondolom, de nagyon rá van pörögve.
Anyum már megkaphatta volna a két ünnep között a Pfizer-BioNTechet, de ő nem kérte egyelőre, ahogy a kolléganői nagy része sem.
De most már nincs is a vörös zónában, visszakerült a sebészetre, ott nincs akkora veszély.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #189176 üzenetére
Jobb menetdinamika...
-
Snoop-y
veterán
válasz szabonagyur #189176 üzenetére
+1 sot ha csak otezereee tankolsz mindig akkor a benzinarakra sem kell figyelni
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Peter.70
addikt
válasz MasterMark #189184 üzenetére
Igen, azt tudom A táblánál elvileg 63-al mentem gps szerint, utána lassítottam
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Peter.70 #189183 üzenetére
Mivel a kresz aszongya', hogy a sebességkorlátozás a kereszteződés elejétől "oldódik fel", akkor igen, véda tuti 60-ra van beállítva.
Sz'tem nem lesz baj a 63-mal.
De mintha már válaszoltak volna régebbenB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
veterán
Az alsó fénykép nem a mostaniról készült, ebben a B oszlopon van a keréknyomás táblázat és nincsenek méretek [kép], a benzinre ugyanaz vonatkozik, 95 oktán [kép].
Tegnapi fogyi 9,6.
Siettem, emberkedtem, a motorháztetőn olajos fröcsekek vannak ahogy a SUV-okat toltam a pályán - némileg puruttya voltam egy húzós hét után. Sorryka.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz molnarpeter #189193 üzenetére
Ezt kapni a különálló oszlopnál ahol a vastagcsöves dízelpisztoly van? Vagy az is sima gázolaj és ezt az XXL-t csak spéci helyeken adják?
Mennyi lehet vajon az ára a simához és a prémiumhoz képest, bár én szkeptikus vagyok már ezekkel. -
MC Pite
veterán
Nem hiszem hogy nagyon ugranának az olcsó alacsony oktánosra, nem mernék. A környéken a 386os átlag ár mellett Oroszlányban (ipari park, sok ember ingázik) már 400 a Shell és a MOL 95ös is (forensis + otpvel is 390).
Mellette Tatán (ahol sokan átmennek) van kút ahol 360. Nem tűnik rossznak, és pörög is. Vagy 50 kollégának mondtam, senki nem próbálta még ki.Szerk: Meganenal 6,43 lett a fogyi, részben azért mert lemostam az autó oldalát benzinnel
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
törölt tag
válasz molnarpeter #189199 üzenetére
Jaa, hogy a megyében nincs is. Nagykanizsán lenne legközelebb. Ok akkor totál lényegtelen.
A marketing bullshit alapján ez nem a mezei prémium gázolaj? Én ezeknek a csillámhintéseknek már alig tudok hinni, ebből áll az egész világ.Mi is simákat tankolunk mindenből, a főnök mindig Molra járt meg én is a Meganenal, most viszont mindig a Shellre megyek már, mert a Tescoból kifele az van rögtön és alig vannak ott, a cégesekbe kéthetente lökni kell az már túl sok ahhoz, hogy 4 körforgalmon átmenjek a Molhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest