- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
+1, ez azért nem egy ördögtől való felhasználás szerintem, hogy félteni kelljen az autót. azért átlag 6 km út nem 3. nekem a reggeli utam 3.5 km (30 és -15 fokban is) 4 éve és még nincs emiatt baja a crdi motornak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #187151 üzenetére
Annyi, hogy azért időként vidd ki városon kívülre, hogy "átforrald" az olajat meg ha van dpf azt kipucolja. Ja meg persze tartani egy értelmes olajcsere periódust.
Azért itt sokan túllőnek a célon, nem az ember van a kocsiért ha nem fordítva.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz stickermajom #187152 üzenetére
Cégesnek simán. Csak ne én fizessem a szervizt
-
gzbotii
nagyúr
De ő is reggel 3.5 munka után újra 3.5km, nem?
Én egy héten egyszer jártam így, mivel Újlipótávárosban nem volt parkolási lehetőségem, az autó amúgy is csak hétvégén kellett. Pénteken haza, hétfőn reggel meg vittem ki a parkolóba ami a munkahelyem mellett volt.
Amióta nálam van, lassan 70.000km raktam bele, ennek bőven 70% országút+pálya. Ennyit bírjon ki, ha már lehet. Mondjuk most a sok HO miatt elég sok a csak városi méter.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #187156 üzenetére
Az a baj, hogy mire végzek a melóval 5-6 óra. Addigra meg sötét van és úgy már nem olyan fun. Meg fázom is, nincs megfelelő motorom/öltözékem ilyen 0-5 fokhoz. 8-10 fok a minimum amiben elindulok, de úgy is max 1-1.5 óra aztán lefagyok a gépről. Kéne egy normális téli kesztyű + nadrág, esetleg utólagos markolatfűtés. Tavaly már nem fért bele (asszonynál, nem anyagilag )
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #187161 üzenetére
Akkor reszkethet a Ford, mert pont most emelték jan. 1-el 3 évre a kötelező minimum garit.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gzbotii #187165 üzenetére
Persze, ezért írtam, hogy a gép van értünk és nem fordítva. Ha 1x-1x mész 3 km-t nem fog szétesni a motor de rendszeresen így használni nem ajánlott, ezért sem ajánlottam neked.
Ez olyan, hogy nagyon nézegettem a hibrid Lexus-okat egy időben, csak mivel másodlagos autó lenne jelenleg simán van, hogy 6-8 hetet is áll a garázsban a kocsi. Már pedig azt egy hsd nem bírja. Így elengedtem a dolgot egyelőre.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #187167 üzenetére
Jaaa, azt hittem ilyen kemény vagy
-
gzbotii
nagyúr
válasz Integrale #187169 üzenetére
Amikor költözünk az új házba, biztos nem fogom sajnálni azt a 100.000Ft egy kapunyitó automatikára, az tuti. Én is unom, napin szinten négyszer eljátszani ezt .
Kis smarthome, etc és full automatára is lehet állítani, mire a lakás közelébe érek, ki is nyitja. Tervek már megvannakWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Dluinet #187172 üzenetére
Utcán parkoltam eleget. Mivel lesz lehetőség rá, mindenképp szeretnék garázst. Itt a kapu előtt parkolva a tavasszal meghúzták a Golfot is, most egy hónapja meg a barátnőm Corsáját is a Kedves szomszédok közül valaki. Azóta mindketten mindig beállunk az udvarba. Jobba béke.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz ngaba #187174 üzenetére
5 évet volt kocsim úgy, hogy nagyváros, csillaggarázs. Golf kapott is eleget. Épp ezért ebből nem engedek
Aztán veszek egy Prius 2 vagy egy új 2020-as modell Sandero Stepwayt, kár lenne érte, ha megkarcolják[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Kicsit kacifantos a story,probalom a leheto legertelmesebben leirni :
2003-as E46 BMW a paciens.
Ket kulcsa van.
Az egyiken mukodott a taviranyito,a masikon nem.
Ocsem elvitte a nem mukodo kulcsot akksi cserere. Kicsereltek, tovabbra sem nyitotta.
Azt mondtak, valszeg ujra kell programozni, vigyuk el a verdat,mindket kulcsot,es megcsinaljak ingyen (egyszer mar fizettunk ugye 8kt az akksi csere miatt)
Azota meg nem sikerult visszamenni,unnepek stb ...Es most jon a csavar. Az eddig jo kulcsot ugye hasznaltam,es egyik nap azt lattam,szetnyilt a haz. Osszecsuktam,de a gomboknak nem volt tartasa. Szetnyitom,belenezek,elegge ures. Kerestem a neten egy kepet, hogy nez ki belulrol,es a kepeken volt benne valami panel (PCB), nekem meg nem.
Napok ota keresem,se itthon,se a kocsiban nem talalom a panelt, hihetetlen.
Ergo most van ket kulcsom, az egyiket fel kene programozni,a masikbol pedig eltunt az elektronika.Jol gondolom,hogy azert kellett (volna) mindket kulcs, mert ha a javitottra raprogramozzak, es nincs ott a masik, akkor utana az nem mukodne,ami addig jo volt ?
Menjek el a kulcsoshoz, vagy eleg ezt megcsinalni javitottal (amiben meg van elektronika) ? :
[link][ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz xEon1337 #186570 üzenetére
Amit még elfelejtettem, az a világítás.
3 féle fényszóró létezik a Corollához. Parabola LED az alap, vetítőlencsés Bi-LED középső szinten és a fullos a mátrix-LED. Nekem Bi-LED van, de egyáltalán nem esek tőle hanyatt, nem sokkal jobb, mint a korábban C4 Picassoban lévő xenon.
Két éve egy brumi féle Mini volt nálunk egy hétvégére, na az olvasztotta az aszfaltot, úgy világított, ez a Toyota egy vicc ahhoz képest.
"Less but better" - Dieter Rams
-
bandus
veterán
kisza 70 km-re 12 részletben (ahogy írta)átlag 6 km lenne. én 3-at megyek - ősi román szokás szerint - és így sincs baja a kocsinak, de hétvégenként jellemzően van pályán járatva. de jövő héten jön elvileg egy 1.5 tsi, majd meglátom az hogyan bírja ezt a felhasználást és referálok
amúgy néha szégyellem magam, és felszállok a 4-6ra, ez egészen addig tart amíg nem csoszognak végig a villamoson a harmonikás cigók, vagy a patkányos csövesek, esetleg nem kell kerülgetnem a magát összeszart hajléktalant. igyekszem máshol kompenzálni környezettudatosság terén, de ezt a sok trógert nem bírom a villamoson
-
6030D
Ármester
-
bandus
veterán
válasz 6030D #187188 üzenetére
még nincs döntés, de amíg ez megszületik és megérkezik, addig úgy tűnik, hogy egy 3-as octavia 1.5 tsit fogok használni (facelift, 10k km). de a kívánságlistám sorrendje pug 508/3008/golf variant/leon/octavia éppen. aztán ami kijön a keretemből ezek közül. a golfot nagyon drágán mérik meg a többit is, szóval lehet végül proceed lesz
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Apropó Exide, a WagonR-ben az Excell több, mint 6 éve bírja már, és nem úgy néz ki, hogy meg akarna dögleni. Tegnap véletlenül a kezembe akadt a garancialevele, 2014. november 23-án vettük a Tescóban (vasárnap este nem volt más opció).
Mondjuk az sokat segít, hogy nem városban van nyaggatva, indítás után megy >40 km-t.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz xEon1337 #187184 üzenetére
A Skordéban is Bi-LED van de az nagyon állat. Jól van beállítva és szépen teríti a fényt is, ha lassítok széthúzza, ha gyorsítok akkor szűkíti viszont akkor messzebbre világít. Ehhez képest a Passat kanyarkövetős Bi-Xenon-ja csak egy petróleumlámpa volt.
#nincsbennetarcsi
-
Kickass
őstag
válasz Zoli-bácsi #187196 üzenetére
lol
-
Qru
MODERÁTOR
-
kenwood
veterán
En arra gondoltam, hogy meghagynam potkulcsnak, azt,amibol eltunt a PCB, es a masikat,amiben az akksit csereltek,hasznalnam napi szinten.
Ebben az esetben eleg lehet a linken szereplo muvelet,vagy mindenkepp vissza kell menni a kulcsoshoz ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest