Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    válasz Burt1793 #14336 üzenetére

    szerintem ezek a legkevésbé sem kirívó adatok. a civic-et nem mesélte, annyi volt. a 4 ember közül az egyik én voltam, azért is írtam korábban, hogy az is több, mint a gyári adat, ami 177km/h. emlékeztem, hogy 200 felett mentünk, de nem tudtam mennyivel, ezért kérdeztem rá nála. nem akartam fals adatot bemondani.

    a végsebességet nem tudom mennyire befolyásolja, hogy az autó ósdi :D de úgy látszik, ez is egy tényező.
    biztos ezek az autók nem tudják, nem közölték velük, mennyi a gyári érték, amit nekik menniük szabad :)
    a felhozott IS200 érték is kevéske szerintem. de nem mondanék rá semmit, hogy mennyi a vége, mert nem tudom. csak azt tudom mondani, amit tapasztaltam.
    gyári adat szerint a galant pl 205-nél le kellett volna feküdjön. nem igazán tette. 6e környékén volt a 220km/h és valahol pont a piros mező elején (6500) a 240. és nem, nem gps-szel mérve :) szóval csalhatott. hogy mennyit? passz.
    a mostani autó végsebességét pl nem is tudom. így mondani sem tudnék rá semmit. de csak mert erősebb, nem hiszem, hogy 240 fölé tudna menni.
    szerintem sok mindentől függ a végsebesség. váltó áttétel, súly, hol adja le a nyomaték maximumot a vas, légellenállás, meg ilyenek. akár egy valamivel gyengébb autónak is lehet nagyobb végsebessége egy nála erősebb autónál. rosszul gondolom?
    mindegy. nincs vita. én csak padavan vagyok. befejeztem a végsebesség borzalmakat. főleg, hogy nem is karcol meg az autók végsebessége. :)
    és mindenért elnézést kérek, álmodtam az egészet :)

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák