- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz AMD Power #13400 üzenetére
Amúgy igen.
De a lényeg h nem lett semmi baja.
Auto meg ahogy elnézem bőven javítható.En mar megszoktam h mindenhol belém akarnak jonni. Sajnos.
Belvárosban 3,5tonnas akar lesodorni,autopalyan (M0) kamion nem régiben s ugye ha nem találja fel magát az ember akkor osszeroppant.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
szőröscica
addikt
-
KAMELOT
titán
válasz szőröscica #13404 üzenetére
Ja azt kifelejtettem...biztosító úgyis fizeti!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
aram01
nagyúr
uraim vennék egy másik autót, mert a punto asszonyé, a kia meg már a végét járja, ezt néztem [link], lebeszéltek róla?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
válasz aram01 #13406 üzenetére
Ebben merci motor van ha jól tudom, uh nagy meglepetés nem érhet. Viszont javasolt a kombi mert annak valahogy a futóművét jobban eltalálták. A navijának a GUI-ja meglehetősen ... amerikaiasan csúnya. Gumizni nem olcsó.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
K Norbi
addikt
-
Rivaul
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz SzlobiG #13399 üzenetére
téged ez nem vígasztal, de ma én is tök szét voltam esve, olyan hülyeségeket csináltam, amiket egyébként marhára nem szoktam (előzés neccesen, autópályán sávváltás agresszíven, körültekintés hiánya többször)
valszeg fejben dőlt el, nem a családdal voltam kivételesen és gondolom leoldott a hülyegyerekrelé
(jó, valszeg [rvilike] simán bealudt volna mellettem, szóval kezeljük helyén, de tény, hogy akár baj is lehetett volna)
-
SzlobiG
félisten
válasz aram01 #13418 üzenetére
Rájöttem hogy miért "csak" ennyire tört össze és a Clio miért annyira. A vonóhorog felfogatása ugye ott van a lökös mögött jó nagy darab vasból van ami megvédte a komolyabb töréstől a gépet hátha még a vonóhorgot is fent hagyom...
(#13419) DeFranco Nyilván vannak nehezebb napok és nem figyel az ember úgy, de ez a srác tuti a csajával pofázott és nem figyelt előre... Már amikor átjöttem a sárgán figyeltem hogy ő is jött utánam neki már bőven piros lámpája volt, ott meg is jegyeztem asszonkának, hogy figyeld a rönős még utánunk jött a lámpán. Ja ezek mellé egy kis furgont az eset előtt is le kellett dudálnom kanyarodunk azt jön mellém át a sávba hát mondom ilyen nincs.
-
DeFranco
nagyúr
válasz SzlobiG #13420 üzenetére
been there, a fentiektől függetlenül én is satuztam ma egy zebra miatt, mögöttem sem sok híja volt a golfosnak...
alvázat nézesd meg, lehet nem látszik, de pont a vonóhorog miatt eltolhatott ott ezt-azt ami nem látszik elsőre, de később neked lesz kínos (és nem is mehetsz reklamálni a biztosítóhoz)
-
-
-
-
Typhoon47
senior tag
válasz bitpork #13422 üzenetére
Engeded vezetni? Bátor vagy, én csak kitöltött adásvételivel szoktam, oszt ha nem kell a gép, széttépjük. Én szívesen megtaposom neki, belemegyek minden kátyúba, rendőrbe (fekvő)...stb. de ha ő balesetet okoz nekem és lefalcol..
"Education is important but big biceps are importanter"
-
-
-
DeFranco
nagyúr
'szt én voltam kiröhögve, hogy odakérem az eladót az okmányirodába átírásra elidegenítési tillárom ügyileg és csak utána fizetek
amúgy én sem írnám alá, van elég autó még a piacon köszönöm viszont látásra.
@bitpork: lefessem vagy zongorázzam, hogy mikorra látsz abból kártérítést, hogy az ülésbeállítás meg a benzinkúti kamera téged igazol?
[ Szerkesztve ]
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz DeFranco #13432 üzenetére
hát tényleg volt olyan, hogy lopott rendszámmal tankoltak, és nem nagyon foglalkoztaj vele, hogy az nem az az autó amin a rendszám van. Ennyi erővel szerintem ezel sem foglalkoznának.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
-
MasterMark
titán
Üdv
Nem tudom, lehet-e itt kérdezni, de útvonalengedélyre lenne szükségem. Vagyis ideiglenes forgalmi engedélyre. Mindenhol máshogy hívják. Keresgetek, de ahány hely annyi félét írnak.
Csinált valaki ilyesmit mostanában? Tudna valaki bővebb infót mondani?Előre is köszi.
Switch Tax
-
válasz MasterMark #13438 üzenetére
Okádmányiroda. Asszem 1,5-3k huf. Az autó papírjai legyenek nálad.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #13419 üzenetére
Autópálya... Hazafelé kijött elém egy literes fóbia előzni gyökketővel. Mert az ezres Swift nem megy le a kapaszkodó sávba, mert minek ha 90-el mész dombnak fel a pályán. Aztán ott maradt a sávban előttem a Skodás. Mondom öreg, ha nem mész gyorsabban mint a melletted haladó akkor sosem előzöd meg... Nem vok az Saint féle levillogós de azért jeleztem neki, hogy én picit gyorsabban haladnék. Nagy kegyesen lehúzódik, majd beáll a hátsómba (mondjuk hamar lemaradt de akkor is). Ez mire jó?!
#nincsbennetarcsi
-
-
DeFranco
nagyúr
remélem érzed, hogy jól meg lettél büntetve...
m3 hazafelé, hülye mondeós verőfényes napsütésben refivel tolta. de minek...
vagy nem tudom mi volt, lehet valami übergagyi aliexpresses éndzsöláj xenon, de full előre világított nap-2 lux-szal. pont ő érezte úgy, hogy most az én ütememet fogja felvenni, ha megelőztem jött utánam feszt, ha elengedtem lemaradt.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Nem tudom ,nekem is literes Swift van ('00) de soha nem volt ilyen plane a külsőbe ,hogy feltartok valakit,mondjuk en nem is sajnálom nyomni. Cserébe nem is hozza az 5,5 ös fogyasztást.
Azt figyeltem meg,hogy akik ezt csinaljak azok általában direkt csinaljak vagy a fogyasztas miatt vagy 65+ életkor vagy szédül 100 felett.
Amúgy 90korul minek kellett volna igénybe venni a kapaszkodót? 90 kmph elméletileg is megvan engedve pályán azaz teljesíti a minimumot. Múltkor 60-70 el jöttem egy tanuló mögött vagy 2km en keresztul M7 en , előzni nem tudtam mert belsobe jöttek vagy ezren. Aztan mikor volt egy kis lyuk akkor sikerült.
Gyakorlatba mar más[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
rbalint88
addikt
válasz roberto211 #13446 üzenetére
Mert jobbratartas van, azert. En 120-szal is kimegyek, lehet, hogy epp jon ket olyan, aki 140-nel es 160-nal megy es igy nekik se kell lassitani.
-
DeFranco
nagyúr
vettem egy rolós árnyékolót még régebben, és kitaláltam, hogy a hátsó szélvédőre raknám fel.
a gond az, hogy az eredetileg hozzá adott tappancs nem tartja meg pár másodpercnél tovább, a kétoldalú könyvkötő ragasztó meg elenged, mert a forró üveg elfolyósítja a rajta levő ragasztó réteget.
milyen hőálló tartós ragasztással lehetne ezt rögzíteni? olyan megoldást keresek, ami bírja, ha nem bolygatom (nem kell, mert felhúzható igény esetén a roló) de ha végleg megszüntetem, akkor letakarítható az üvegről gond és sérülés nélkül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs