- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #139600 üzenetére
Így van.
Én kint használom a Waze-t, van, hogy napi 1000km-t és nagyon hasznos.
-
rbalint88
addikt
Meg van, hogy fel se ajanlja, pedig megerne. Sajnos sokszor elofordul, utobbi idoben tenyleg kezd elkurvulni a program, de az esetek 95%-aban tenyleg ugyes, csak pont ezeket a necces szitukat kezeli egyre gyengebben.
-
törölt tag
Időben nem éri meg, de higgadtságban megérheti. Csak a program ezt nem tudja értékelni.
-
törölt tag
Ez nem tudom mi. De szerintem nem is lényeges.
-
törölt tag
Ez az Origo régen is ekkora bulvár szenny volt? Én nem olvasok ilyeneket, de két hét alatt a harmadik ganyé klikkbait autós cikk hírbe botlom bele náluk a Google segítségével.
Sose látott veszély leselkedik a magyar autósokra! Jön az őzek, nyulak párzási időszaka.
Lesokkolt a rendőr mikor meglátta mi volt a Porschéban! Ezer Ft-os kínai megkülönböztető jelzés villogó.
Megváltozott a magyar Kresz, íme az új a szabályok! Bevezettek két templomos barna táblát és mehet a buszsávban a sporteseményt ellátó matricával felragasztott jármű.Édes f.szom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #139614 üzenetére
Nem
Keszthely 71, 77, majd Fehérvárig a 8-ason mentem. -
Magnum_
nagyúr
Az alabbi fb kommentet olvastam a 760le-s (!) Tesla elmenyvezetes hirdetes alatt: Kit érdekel targoncát lehet a tescoban vezetni soha nem lesz auto. Maradok a jo öreg technikánál amikor odalépsz el kezd szivni mint a barom a kémény ordit a ford szám mérö nyalja a piros mezöt soha nem lesz élmény a tesla
I humbly and respectfully decline™
-
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #139619 üzenetére
Pete mar milliomos. Miattatok.
I humbly and respectfully decline™
-
Richard!
addikt
válasz MasterMark #139622 üzenetére
Ha nincs hangja, hidegen hagy
Ezért nem lesz soha hibrid-elektromos ótóm!(#139624): Tudom...mint a lendkerekes matchboxomnak "Hallottam" már...
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Motion_Blur
félisten
válasz MasterMark #139624 üzenetére
(egyik kedvenc autóm - hang szempontjából)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
galervin93
őstag
Bár volt egy rövidke, de kissé viharos vitám korábban a topikban, azért remélem senkiben nem maradt tüske (a legjobb lenne ha nem is emlékeznétek a nevemre ), és hát amiért hozzászólok, szeretnék kicsit dicsekedni, első autó lévén még talán a (számotokra) "szokásosnál" is nagyobb az öröm:
Tudom-tudom, hülye ződ, meg egy újabb forgalmi akadály az utakon, de na, ahány ember, annyi ízlés, szerintem még mutatós is, kérlek ne kövezzetek meg érte.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Richard!
addikt
válasz golfvariant #139630 üzenetére
Az előző V6 volt, a következő is az lesz, nyugodjatok meg!
Szerk.: Persze. 2.4 benzin.
Golfkombi: Nope
[ Szerkesztve ]
-
golfvariant
aktív tag
válasz Richard! #139633 üzenetére
Hány hasonló véleményt hallottam már, hogy de hülye vagy hogy ezt vetted azt vetted, ha ő venne akkor tuti nem ezt, hanem nagyobbat, menőbbet, erősebbet. (Telefon, autó, lakás)
Aztán évek múlva is a szétrohadt autóval, nyomógombos telefonnal, és bérelt lakással Janizik másnak...
Elnézést, ezt nem kifejezetten neked irtam Richard, csak úgy kijött belőlem...
[ Szerkesztve ]
-
válasz golfvariant #139636 üzenetére
Azért az sem semmi hogy még mindig más pénztárcájában kurkásznak egyesek...
Bocsánatot kérek nem konkrétan neked ment , csak úgy kiszakadt belőlem!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
stickermajom
addikt
válasz MasterMark #139622 üzenetére
Kétszer, a második kanyarig.
A Tesla és az élményvezetés nekem sem adja össze egy mondaton belül, de hát ugye kinek mi.
-
törölt tag
válasz stickermajom #139644 üzenetére
Élmény a hátbarúgás, a két tonnás bódé kényelmes siklása, az autopilot. Az is élmény. Meg a modell S szép is. Bár csak kívül.
Megvannak a korlátai is, nem véletlenül írtam én se, hogy 150-ig ugrik és nem a végsebességéig. Hamar felmelegszik az akku, a villanymotor magas fordulaton már közel sem olyan jó hatásfokú. YT videókon is látni, hogy a végére marad 350 ló a 750-ből a mérések közben. De ez mindegyik villanyosra igaz. Persze, hogy nem megy úgy 200 fölött, mint egy belsőégésű ami pont forgatva lesz egyre erősebb és van váltója is nyomaték/fordulat módosításra, ebben a villanymotor sem Isten, annak is vannak görbéi és tartományai amikben gyengébb, de nem rakhattak be mellé váltót, mert felesleges lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz galervin93 #139631 üzenetére
Én is a hülye zöld forgalomakadály vagyok.
Imádom én is a hibridet, a megszállottja lettem amióta nekem is megvan. Üdvözlégy itt a topikban. Ha kérdésed van jöhet ide is vagy a Toyotas topikba is.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
törölt tag
válasz Doki16 #139646 üzenetére
Nekem is tetszenek a hibridek, de én tuti ugyanúgy kitaposnám a szemét, ahogy minden autónak amiben ülök. Kivéve ha valami gyilkológép, azt csak háromnegyedig nyomnám. Vagy nem. Kopasz lenne az a fácska az én kijelzőmön.
Nekem nem az eco jön be ezekben, hanem a csendesség, az egypedálos használat, hogy nem kell váltani. A gázpedál ugyanolyan ezekben is és lehet fektetett állásban használni.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz golfvariant #139636 üzenetére
A szétrohadt autó csak addig kell, amíg a Ferka le nem gördül a szalagról. A nyomógombos telefon pedig a retro style számlájára írható és különben is, világutazó a csávó, minek kösse le magát egy helyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője