- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz #89309696 #139549 üzenetére
Szerintem sportolói teljesítmény ott kezdődik, mint az ökölvívók, rugby, etc.
Autós sport terén is van ezernyi izgalmasabb, mint az F1, ahol igen könnyen el lehet patkolni. Szerintem F1-et max a NASCAR tudja alulmulni. Na meg az "eSport"When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz MunezXBK #139552 üzenetére
Hol írtam ezt?
Autós sport terén is van ezernyi izgalmasabb vessző mint az F1 vessző ahol igen könnyen el lehet patkolni.Nem lehet véleményem, amúgy? Ki tiltja meg?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz MunezXBK #139554 üzenetére
Átfogalmazom, hátha így jobban átjön:
Autós sport terén is van ezernyi izgalmasabb (mind az F1) ahol igen könnyen el lehet patkolni.
Vessző helyett zárójelt alkalmaztam.
+Mind -mintRemélem már érthető.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
válasz gzbotii #139551 üzenetére
Ja úgy más. Ha magát a sportot nézzük akkor a F1 az nem a legizgalmasabb, nagyjából 30 éve nem az, de ettől még nem is rossz.
Én csak a ma divatos utálatra értettem, hogy sokan a kétezres éveket sírják vissza, pedig ahhoz képest izgalmi szintben nem változott. Amúgy is magas izgalom '50-'90 között volt benne azóta megakadt ugyanazon a szinten, de szar nem lett. Egy ötezer Nm-es teherautót jobban elnézegetek a Dakaron ami zúz. Vagy random offroad videót a YT-on. De a F1-et se vetem meg, annyira azért nem szar. A Nascar az már vitathatóbb, abban én se látok izgalmat.
Jobban meg bele se megyek, nem nagyon vagyok sportkedvelő (focitól kezdve golfon át a dartsig, kártyáig, bowling, küzdősport, akármi) nem köt le semmi. Autósokat elnézegetek félig-meddig a többi az totál kiesik, ami kifejezetten érdekel az a szánhajtás, bár elég elbaszott helyre sikerült születnem ehhez.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #139560 üzenetére
És, én mondtam, hogy az kötelező érvényű mindenkire, amit írtam? Leírtam, hogy mi a véleményem, azt nem, hogy aki nem így látja hülye, vagy nem is láthatja így. Ha igen, idézd kérlek.
Volt egy poénos felvetés, amire ketten is úgy támadtak, mintha a közvetlen családját fenyítem volna beDe be is fejezem a témát, mert nagyon sok az OFF és Qru kipaterol innen.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz gzbotii #139561 üzenetére
Ha véleményt formálsz valaki más véleményéről egy nyilvános fórumon, akkor ne csodálkozz, hogy válaszolnak rá.
Konkrétan leszóltál valamit ami nekem tetszik, neked nem. Én erre reagáltam. Én képben vagyok F1-ben, te meg nem, de azért a véleményed az meg van róla, a mai futamról is...
Az F1 a kedvenc sportom amit nézek, neked meg nem jelent semmit, biztos van olyan dolog ami téged érdekel, engem meg hidegen hagy, de azért még nem fogom leszólni.
A mai egy nagyon jó futam volt.
Engem érdekel szinte minden autós sport.
Szoktam kijárni futamokra is. 3x voltam F1-en és jópárszor wtcc-n, meg offroad-on.
Van akit meg a foci érdekel, vagy a kézilabda... (Mondjuk utóbbira is szoktam kijárni Veszprémbe)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #139562 üzenetére
Én meg nem is akarok jobban képben lenni vele, mert amit láttam, az alapján egy cseppet sem érdekel.
Egy teljesen komolytalan megjegyzés volt, nekem semmi bajom azzal, ha valakinek tetszik, kit érdekel. Szerencsére itt sose szokás a baráti piszkalodás. Kicsit túl lett tolva.Attól véleményem van róla.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #139565 üzenetére
Két terv van, több variáció:
a) Most ősszel, valami kis benzines 1 millióig (ez főként akkor, ha indokolt lesz munkába járás miatt, TDI helyett)
b) Várunk márciusig és akkor 1,5 körül valami kombi mindenes (B6 Passat, A4 B7)Golf szerintem marad (mivel esztétikai állapota miatt amennyit kapnék érte, annyiért nem adom oda).
De a ház projekt az első, az már el is indult.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
Gombinyó
őstag
Ismerős vett itthon új autót pár év zárt végű lízingre. Közben kitalálta a munkahelye, hogy kiküldenék 3 évre Németországba, ő pedig kivinné az autót magával ahelyett, hogy itthon 3 évet álljon. Van esetleg valakinek tapasztalata a másik irányba hogy működik ez? Milyen költségekkel jár? Gondolom kint is honosítani kell tartós használat esetén. Lízing esetén pl mennyire tud ebbe beleszólni a bank?
-
törölt tag
Hogyan működik ez, ha kicsúszom a műszaki lejárati idejéből akkor 30 napig nem kell útvonalengedély még csak az időpont a vizsgahelytől? És ők adnak egy papírt erről vagy hogyan bizonyítom, hogy mikorra van időpontom? Tehát oda is be kell mennem papírért, mintha útvonalengedélyt kérnék okmányirodában?
-
kisza25
félisten
válasz Gombinyó #139571 üzenetére
Lízing esetén a bank a tulajdonos, Ő üzembentartó, tehát nem kell honosítani, mivel nem is az övé az autó
Amúgy én 10 évet voltam kint magyar rendszámmal 1x állítottak meg a határ elött hazafelé[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #89309696 #139556 üzenetére
Én addig néztem (jártam) az F1-et(re), míg Schumi versenyzett, utána meg még egy kicsit, aztán egyre szarabb és szarabb lett, azóta meg egyszerűen nem érdekel. Az egész egy kalap trágya számomra, így már sok év óta.
Vajon Sumi milyen állapotban lehet, akitől van egy szignós dekra sapkám, amit még valamikor Kanadában írt alá, ezen sokszor elgondolkozom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom hol olvastam, de akkor hülyeség ezek szerint. Nem a 30 napos előre hozatallal keverem, ez konkrétan le volt írva, hogy 30 napig csak időpont kell a lejárat után az állomástól és útvonalengedély még nem. Ezért kell óvatosan bánni az internettel.
Kell a biztosításról a zöld papírka is vagy elég a csekk? Most adtam fel, az még egy hét mire visszaér. Bár az előző zöld papírka még érvényes két hétig.
Jogsit is elfogadnak vagy személyit csak? Ha jól tudom itthon 100%-ban kiváltja és nem pattoghat érte senki. Mert személyim lejárt ezer éve és megcsináltatni se fogom emiatt. -
törölt tag
válasz ΞΔGLΞ #139578 üzenetére
A kocsik hangja gagyibb lett, nincs Palik és Czollner idiótasága, hiányoznak a kerékcsere és tankolás izgalmai, nem küldtek be SC-t két csepp eső miatt, ma meg már virtuális is van. 20 év múlva lehet az F1 pilóták is a boxban fognak ülni és robotautókkal versenyeznek majd távirányítással. Nekem furcsa az is, hogy a versenyzők nagy része a 20-hoz áll közelebb és nem a 30-hoz. Viszont lett lenyitható szárny meg villany amivel az egyenesben ki tudnak lőni, bár ez magában nem mentette meg a dolgot. Annyira nem lett kaki, nincs már akkora különbség közöttük, ott a telemetria, összemosódnak a pilóták egyéniségei. Van amiben rosszabb lett, de nem menthetetlen, elvileg módosítások is jönnek emiatt majd.
Hát a régi hatkerekű hajmeresztő autókhoz képest meg a földpályán versenyzés a bokrosban kezdő korszakhoz képest a mai F1 az steril az kétségtelen.[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Ki ingolstadti közülünk?
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #139594 üzenetére
Kicsit visszás a logika, szvsz.
Miért is zavara bárkit, ha valaki beparkol a lépcsőház elé?Amúgy vasárnapi fotó, a környéken szó szerint a parkolóhelyek fele üresen állt.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Van olyan navi, ami nem csak jelzi, de utvonaltervezesnel figyelembe is veszi ha valahol dugo van? Waze gyonyoruen mutatja, de ugyanugy ravisz az utra, mintha ott se lenne, pedi az adott ut melletti apro mellekutakon siman lehetne haladni (csak magamtol helyismeret hianyaban nem mindig vallalom be az egyiranyu utcak miatt).
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt