- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kicsavartam a kupakokat, mindig kicsavarom, töltés előtt ránézek a szintre amúgy is.
Elvileg annyit tud a töltő, hogy feszültséggel arányosan elkezdi csökkenteni a töltőáramot, tehát a 3.5A az a max és onnan lefele megy. Csak a nyamvadt használati utasítása arra már nem tér ki mi a minimum szintje. De teljesen nem kapcsol le és csepptölteni se tud az tuti.
Nem szokott pezsegni töltés közben/végén se, csak épphogy picit pötyög, úgyhogy attól nem tartok, hogy elpezseg belőle (ehhez kevés a 3.5A egy ekkora akkunál, pláne a végén a valamivel csökkentett töltőárammal). A fűnyírótraktor akkuját azt valóban pezsegtette, de hát az talán 5 Ah ha van, azt igazából nem szabadna ilyen töltővel tölteni. De azt még nem felejtettem rajta, sőt rá is van írva hogy egy órát kell tölteni és nem tovább.Akkor elvileg minden rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz aero. #134155 üzenetére
Sőt, nem is 1.4 a tiéd, hanem 1.0, rosszul emlékeztem, de látom írtad is.
Arra elvileg csak a 175/70R13 mehet fel, semmi más. A KNorbi által írt méret jó, de azt nem rakhatod fel.Nézd meg a keréknyomásos matricádon, általában az tanksapka belsején, hogy milyen méretek vannak feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz buci30 #134159 üzenetére
Persze mehet a 16" is
Ismerősnek ugyanilyen autója van mint neked.
Ő évekig tolta 16" al.
De nem szerette 195 45 öt kicsit fapados volt vele a szekér.Most 195 50 15" van neki.
Ez azt mondja ideális, van komfort. Normálisan lehet venni kanyarokat.
Mert 175 el azért másabbHa van még kérdésed gyere a gumis topicba [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aero. #134155 üzenetére
Ezért is zsanettoznak? Nekem nincs írva sehova mekkora a gumimérete.
Nyilvánvaló dolgokon kívül (undorító kembör, virsligumi, kaszniba érés stb.) azt értem, hogy büntet, de ha egy mérettel feljebb nyomom a gyárinál ami full gyárinak néz ki még így is akkor azért is szól?Bár ez amit ő mutatott szerintem 3 mérettel is több, mint a gyári.
-
tboldi
nagyúr
válasz K Norbi #134161 üzenetére
Ekkora plusz rugózatlan tömeget hogy visel az az egyliteres motor?
(#134162) Fehér Farkas: Engem a 175/65-14 helyett 185/55-15-ért baszogattak műszakin, pedig az utóbbi is gyári méret. Igaz, a B-oszlopon lévő matricán csak a kisebb szerepel, mert ez a felszereltségi szint azzal jött, de a típusengedélyben/kezelési útmutatóban le van írva a nagyobb is. És az eggyel magasabb felszereltség sem különbözik semmiben ilyen téren, ugyanaz a motor, futómű, fék...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
Nem adta ki az ív. [link]
-
buci30
addikt
Tehát akkor max 14" meg vállalható plusz emberek értem én 😊 köszönöm így akkor érthető és nem erőltettem akkor ezt a 15"
Az embereket meg majd levalogatom vagy diéta 😂
Lányok meg egy xy kg max 😆 vagy kettő xy kg 😂
"Ezek a lányok egyre vékonyabbak,
Az isten tudja csak, hogy miért koplalnak..." 😆😆😆iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
válasz tboldi #134163 üzenetére
Megnézem a matricát majd, nálam is csak motorméret és felszereltségfüggő a különbség, nem szeretek a gyári megoldástól eltérni, viszont a fapadot is rühellem. De nálam a fék is más, a felni is kijjebb van igaz csak 7 milivel talán tehát szemmel nem látni.
Mondjuk nálunk mindkét vizsgahely rozsdás szög átmegy kategória szóval nem aggódom, a rendőr meg valószínű telibe fossa amíg nem kembör, virsli vagy kaszniba érés.Igazából ezt rühellem itthon, a racsing fosok rohangálnak, de minket józan polgárokat már megkúrnának az egyel magasabb felszereltség gyári méretéért is.
Lecserélni természetesen nem fogom, ha nem megy át akkor felrakom a gyári méretű olcsó köpet Barum gumikat ami van hozzá a garázsban és átmegy azzal, majd hazajövök visszarakni a Hankookot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az eleve bukó, mert nyáron is téligumival járok és ebbe is beleköthetnek. Ha valaki télen télivel közlekedik, de 12 éves szarral akkor neki elnézik mert stimmel az évszak, a minta és a méret is. Vagy ha a legolcsóbb kínaival ami új. Vagy ha túl keményre fújta. Akkor is engem rántanak elő, mert az enyém a nem "gyári" méret. Ez van, ilyen ez a szakma.
De holnap megnézem azt a matricát, mert az is lehet fel van benne sorolva a mostani gumiméretem is. Ha nem akkor odaírom.[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Qru, most már eltudom képzelni, amit annyiszor mondtál az előzésről és a DSG-ről. Azt a késedelmet a cipőzés után, nem gyenge. Onnan indul a videó.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz SzlobiG #134145 üzenetére
&aero: a köbcenti is egyezik, de nem túl sok az infó a neten, motorkód még érdekes lenne... Egyelőre nekem is elbizonytalanító a kevés cikk, de egyrészt pár éve már volt hibamentes 1.5 PSA, másrészt a lista szerint csak Focus 4, Ecosport és Connect kapja 2018 kezdettel. Német Focus 4 csoportban ha jól láttam, várható frissítés a regen problémára.
Pontosítás: connect rendesen 1498 ccm hahu szerint, de a focus 4 1499... Fura, utóbbi a PSA motor hengerűrtartalma Forgalmit jobb lenne látni.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz molnarpeter #134175 üzenetére
1,5 mm-rel csokkentett furatu 1.6 -bol lett az 1.5, az is PSA. De van egy masik 1.5 dizel is a Fordnal, annak mas a lokete es a furata is.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
MrSealRD
veterán
YOUTUBE ALERT!!!
Konfliktuskezelés...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
Nincs matrica az autóban, jól emlékeztem. Szóval repül is fel rá valami traktorkerék.
175/70R14 ET36 5.5 az egyik gyári méret és 185/65R15 ET43 6.0 a másik gyári méret. Én meg 185/65R14 gumit raktam az ET36 5.5 14-es felnijére.
A 15 colos felnihez járó felszereltségben/motormérethez az első féktárcsa is picit nagyobb. Tudom ez ilyen szürkezóna így, de továbbra sem fog érdekelni. Tulajdonképp eddig minden autómon ugyanilyen átlépések voltak. -
MrSealRD
veterán
válasz gzbotii #134187 üzenetére
Délután ha indulok megnézem, de úgy emlékszem nekem sincs benne...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a mellékelt linken lévő klíma/szellőző tisztítót használt már valaki? Van-e értelme, vagy fölösleges pénzkidobás?
első versenyző
másodi versenyző
harmadik versenyzőNagyon szépen köszönöm előre is!
-
-
-
Declare
őstag
válasz Tsebacsi #134079 üzenetére
Nem kell önerzeskedni, de azert önkritikat is kell az embernek neha gyakorolni Nekem az arányokkal van a bajom, nezd meg a sppedzone A1 audi tesztet, gyakorlatilag pont arrol beszel a Vaji Istvan, ami bantja a szemem: [link] .
(röviden: brutal felni, brutal spoilerek, diffuzorok, agressziv design es alatta a technika nulla, anyagminöseg gyér, az egyetlen a külsö design amin a hangsuly van....persze lehet csak en erzem gaznak es bennem van a hiba, ezt is elfogadom )(#134075) Jorus igen az M es 116i asszem a kategoria csucsa
To all: Gondolom voot ma, de ez az uj 330i azert nyamm-nyamm [link]
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
nagyúr
válasz Declare #134196 üzenetére
Megint ízlésről megy a vita, ráadásul olyanról, amit a gyártó állít össze (jó esetben) általános felmérések és vevői igények alapján. Persze ez tetszik vagy nem tetszik embereknek. Viszont nem arról van szó, amit józsi csinál bivalybasznádon, amikor a zsigát vagy a lepukkant mercit/bmw-t házituningol műanyagozva.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest