Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tsebacsi

    nagyúr

    válasz Declare #134068 üzenetére

    A felszereltségi csomagokat nem mi állítjuk össze, hanem az "okos" szakember valahol, hogy adott régió mit kapjon, mi ott az "igény". Én ugye azért vettem Focust, mert az ST-line csomaggal mérhetetlenül jobban nézett ki, mint egy sima Titanium vagy Trend csomaggal, és mérföldekkel jobban mint egy Astra kombi. Akkor én most nagyra vágyok vagy azt vettem ami nekem tetszett??? Az én hibám, hogy a sportos kinézet tetszik?
    Értem hogy neked bántja a szemed, de a világ az igények kiszolgálásáról szól. Szerintem Te is a szebb A4-es audit vennéd S-line csomaggal, nem a fapad kinézetűt, ha mégsem, az nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem a te egyéni igényed. Szerintem ezt gondold át mielőtt kvázi engem is most nagyravágyási meg mutogatási ingerekkel ostorozol.

    (#134076) focvis: Ugyanúgy jártál, ami miatt én is rühellek használt autót venni. Ha megtetszik valami, másnap megnézed, negyedik nap vinnéd átnézetni (mert basszus melózom, nem tudok csipcsup eljönni csak úgy) már elvitte egy másik faszi, vagy pedig egy szellem fórumtag aki csak readonly, és lesi a jó vételeket amiket ide betolunk. Amúgy nálad az IS volt a bibi szvsz, hogy a TC-s cikk miatt rárepült a sok gennyláda is, többek közt a nepperek.

    [ Szerkesztve ]

    Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Új hozzászólás Aktív témák