Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz Declare #124439 üzenetére

    Neztem Mondeot(MK4), de csak 2dbt. A FL elotti belseje nekem nagyon puruttyanak tunt, a Fl utani mar egy fokkal jobb volt, de annyira az sem jott be. A Titanium szintnel mar elfogadhatoak az ulesek, de az AGR-es ulesek az Insigniaban szerintem sokkal jobbak. Mivel arban nem volt kulonbseg igy nem volt kerdes hogy inkabb Insigniat nezek. Foleg mivel az automata egyebkent is szempont volt es a powershiftrol nem sok jot olvasni.
    Az enyem 2.0CDTI 140 lovas ecoflex. 2013.11 havi , 119e km-mel(110zel vettem novemberben). Ha a keret engedi, akkor inkabb 170lovast nezz, mert annak a jaraskulturaja allitolag sokkal jobb. Az enyem hidegen elegge traktoros. (Az 508 egyebkent ilyen szempontbol is jobb)
    A fogyasztas egyebkent sokkal kedvezobbmint vartam, gyakorlatilag pariban van a korabbi G6 1.6CR golfommal. (5L kornyeken)

    Amire Insignianal erdemes figyelni, hogy a kombiknak magasan van a padloja, ami elegge korlatozza a pakolhatosagot, hogyha a csomagterrolo ala szeretsz pakolni(en igen). Az 5ajtosban flexfloor(es hangrendszer) nelkul joval tobb a hely.

    (#124441) molnarpeter
    Finomabban is valt. En nem szeretem es nem bizok a duplakuplungos valtokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák