- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreim76
csendes tag
válasz huncutka1029 #26750 üzenetére
Akkor még egy picit gyűjtök a 660-ra, meg remélem megy lejjebb az ára is
Apropó, mennyit számít hangban a beépített mélynyomója a 660-nak? -
huncutka1029
addikt
Add el és vegyél Samut!
Semmivel nem rosszabb az LG IPS mint bármelyik más gyártó hasonló kategóriás paneljai.
Csak nem mindenkinek sikerül jól beállítani, és hamar feladja.....
Vagy kifogtál egy panel hibás pédányt, akkor meg vidd szervízbe,ott megjavítják, vagy beállítják neked.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
kmarci25
veterán
Az LG IPS panelja filmnézésre(sötét jelenetek!) és játékra alkalmatlan. Sötét jelenetekből nem látni semmit, a világosak meg kiverik a szemedet.
És virágtartónak sem jó, mert lebillen róla a cserép. Bezzeg a Samsungon meg áll, mint a cövek.
Ne legyél már ennyire demagóg!"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
gulyasa
őstag
Azokat a fórumtársakat kérdezném, akiknek szintén LW5500-asuk van.
Tavaly, amikor megjelent az első olyan fw, amely megakadályozta a szervizmenüben a rejtett PVR, USB HUB és a THX funkciók aktiválását, akkor "visszabutítottam" a tévét a v05.11.08 fw-re és az automata frissítést is kikapcsoltam.
Valójában azóta sem használtam a PVR funkciót - erre a célra továbbra is egy DVB-C tuneres STB-t használok (amellyel ráadásul úgy lehet felvételeket készíteni, hogy más eszközökön is probléma nélkül lejátszható...)Arra lennék kíváncsi, hogy az időközben kiadott gyári frissítésekkel - a legfrissebb v06.01.28-al bezárólag - jött-e valami hasznos javítás is?
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
rubico
csendes tag
Sziasztok,szerintetek melyik lenne jobb vétel?
47LM670S vagy 47LA660S azonos áron vannak. -
Peat76
őstag
válasz CrAck69 #26734 üzenetére
Igen nekem 740s van, nem bántam meg, de jól beállitani a képet nem egyszerű
Én úgy tudom az LM 2012-es az LA a 2013-as modellek...
Bár kicsit lehetne fürgébb,a 3D viszont nagyon jó, pedig sokáig idegenkedtem tőle.
De most amit lehet 3D-be nézek, jóval nagyobb élmény!Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
huncutka1029
addikt
-
rubico
csendes tag
válasz huncutka1029 #26760 üzenetére
Nekem azért nem ennyire egyértelmű mert pl.az LA-hoz nincs normál távirányító ami zavaró lehet és az üzletben összehasonlítva az LA-s tévék közt volt egy LM is és bizony az LA-knak bizonyos szögből rózsaszínes lett a képe míg az LM-nek nem.
Na meg mindenki azt mondja itt hogy pl.a tavalyi 620 az idei 640 megfelelője akkor a 660-nál nem így van? -
rubico
csendes tag
válasz huncutka1029 #26760 üzenetére
Végül is ez egy tv nem számítógépet keresek,az már van.
-
huncutka1029
addikt
válasz rubico #26761 üzenetére
Ez is egy szempont,
A sorozat számozás valóban minden évben egyel feljebb tolja az azonos tudású tévéket.
azért a 640 és a 660 között csak egykét szoftveres ficsőrben volt különbség tavaly is.
A 620 és a 660 elég nagy ugrás mindkét évben.[ Szerkesztve ]
-
rubico
csendes tag
válasz huncutka1029 #26764 üzenetére
Korábbi fórumokon azt olvastam hogy az LM szériának már azért használható a smart része is,persze többet tud ilyen szempontból az idei viszont amit láttam az üzletben elég kiábrándító volt.
Más nem tapasztalt hasonlót az LA-knál esetleg? -
sbalu1
senior tag
-
Tékozló
tag
Tudnak valaki segíteni, hogy LG 47LA690S TV-hez, Vesa 400-as; milyen és mekkora csavarral lehet konzolra rögzíteni? Adhatnak a fali konzolhoz ilyen csavart?
-
Tékozló
tag
Köszönöm!
Már megrendeltem ezt:
http://www.mall.hu/tv-allvanyok/stell-sho-1005b?v=430803
Csak nem tudom jár-e hozzá csavar a tv-hez, ezért inkább vennék hozzá, nehogy ezen múljon. Csak nem tudom milyen csavarokat vegyek. A TV leírása meg nincs most nálam, a leírás letöltése után pedig hibát jelez a pdf, hogy sérült a fájl. -
Tékozló
tag
válasz huncutka1029 #26771 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e benne, nem néztem, de majd otthon megnézem. Azt mondod, hogy lehet, hogy van a tv-ben megfelelő rögzítő csavar? Jó lenne. Kösz!
-
gycs02
tag
Sziasztok!
Az LA620-ast használja valaki MR távirányítóval? Csak megveszem az MR400-at és műxik is? -
huncutka1029
addikt
válasz gycs02 #26776 üzenetére
ha az LA 620 csak MM előkészítéssel rendelkezik, nem mindegy milyet veszel
olyan kell, amihez van rf dongle is, ezt kell usb-vel a tvhez kapcsolni, csak utána működik.
ha van beépített vevőegysége,akkor csak simán veszel egyet, és bele az elem, nyomsz egy OK-ét a távpiszkán, és műxik.
Érdemess vásárlás előtt utánanézni, melyik tipus kell a dobozos, vagya sima...a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
gycs02
tag
válasz huncutka1029 #26777 üzenetére
Pont ezt szeretném kideríteni, hátha valaki már használja.
Az LG-n ennyit írnak: "Magic Remote Voice - Mozgásérzékelős távirányító (Előkészítés)" -
huncutka1029
addikt
válasz gycs02 #26778 üzenetére
ezek szerint
van egy AN MR 400g jelű távpiszka,
És van Egy AN MR 400 D nevű rf dongle, ami kell neked a 620-hoz-a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz huncutka1029 #26780 üzenetére
Lejárt az idő, de találtam az ebay-en olyat ami jó az La 620-hoz is
Szóval ilyen a dobozos ami neked is kella női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, van egy LG 39LN575V tévém, és az lenne a kérdésem, hogy:
rá van kötve a számítógépre HDMI-n keresztül és van a szokásos bemeneti lag. Meg lehet valahogy csinálni hogy ne legyen? Az otthoni TV -men ami szintúgy LG van "számítógép üzemmód" amivel működik, de ezen nem találtam meg. Most a 2-es HDMI bemeneten van a TV. Előre is köszi!A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26782 üzenetére
Olyan zavaró a késleltetés?Szerintem ne foglalkozz vele, az esetek döntő többségében észrevehetetlen a dolog.
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26784 üzenetére
Én elsősorban monitornak használom és nem foglalkozom az input lag értékekkel Játéknál sincs semmi zavaró még ha nem is "játék" módban van a TV.
-
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26786 üzenetére
A HDMI bemeneteket nem lehet átnevezni játékgépre?Amennyiben nincs beállítási mód és a másik bemenet is ennyire használhatatlan játékra ,akkor az nagy pech,bár én továbbra is kételkedek benne,hogy ezt a jelenséget a TV panelja okozná,pláne ilyen mértékben.
-
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26788 üzenetére
MHL - Mobile High-definition Link ,elsősorban okostelóra ,tabletre. HDMI ARC - Audio Return Channel, lehetőség a HDMI kábelen keresztül visszafelé, a külső erősítő vagy házi mozi rendszer irányába hangsáv továbbításra.
-
ferob
őstag
Valaki próbálta már, hogy a 2013-as modellekhez járó MM működik-e a 2012-es tévékkel, és fordítva, akár részben, akár teljes egészében?
Vagy most is az a helyzet, hogy csak az adott év készülékeihez alkalmas?
Leginkább a tapasztalatok érdekelnének.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Lézerparaszt #26788 üzenetére
a vga vezérlődben állítsd át a képfrissítési frekit 24HZ re, mert alapból 50 vagy 60 Hz-en megy ki a jel a HDMI.re a számítógépből.
Ha a tv info sávján megnézed, látod a közölt felbontást, és a képfrissítést.
24HZ-en nem lesz lassított felvétel jellegű
A bemeneti cimke "átnevezése után olyan nincs hogy ne változzon semmi, mert pc vagy játékgép módban, ikapcsol minden képjavítót.
PL:
true motion, ha a van, valósághű mozi, dinamikus kontraszt, stba női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
ez most nem leginkább tapasztalat, de sosem volt kompatibilis az aktuális év távvezérlője az előző évivel.
Különben senki nem venné meg az újat.
Nekem van LG AN MR 200 a 2011-es tévémhez, de a 2013-as LN 570, azonnal kidobja, hogy nem támogatott usb eszköz
aZ LG mérnökei szemtelenül ki is használják ezt.
a hagyományos távirányitók egyes alapfunkciói működnek a régi tipusokon, pl ki-be kapcsolás, hang, és csatornaváltás, de a többi nem mindig ugyanazt csinálja, mint ami a funkciója.Szal, ha van egy tavalyi mm-ed, megpróbálhatod az ideivel, de ha nincs akkor ne vegyél olyat
LA sorozathoz[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
LM620 kapcsán érdekelne, hogy FHD filmek lejátszása esetén milyen a képminőség, van-e bármiféle lényeges zavaró hiba, hiányosság? 3D és smart rész nem édekel.
-
Csigger
őstag
Sziasztok!
Terve van véve egy LG 42LA620s típusú készülék beszerzése nemsokára. Az lenne a kérdésem, hogy használ valaki NFC taget hozzá? Azt láttam, hogy ehhez a típushoz csak előkészítés van, de ez pontosabban mit takar? Sehol nem találtam róla infót, hogy mit kell venni hozzá, hogy működjön! Gondolom egy LG NFC tag kell, de erre való utalás még csak nincs is az LG hivatalos honlapján...
Apple and Android user
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.