- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fear2
tag
válasz Indiant #16700 üzenetére
Szia!
Újságot nem láttam,nem is néztem,bementem,megnéztem a kínálatot és meg szerettem volna venni a tv-t.
A történetnek ilyen rövidnek kellett volna lennie.Ám sajnos nem:-(
(Az LG42LM660S-t ott a helyszínen óriásplakátokon reklámozzák a telefonnal együtt,de én 640S-t akartam venni) -
sgg
tag
Érdekel valakit egy LG47LM660S, pénteken vettem, de vennék egy nagyobbat.
Euronics-ban vettem öt év garis, mindent adok hozzá, a 7 szemüveget + XBOX-ot , a mozgásérzékelős távirányítot, a garancia papírt stb.
280 000 Ft.
Esetleg xbox nélkül is mehet, ha valakinek az nem kell.
-
fear2
tag
válasz Motion_Blur #16702 üzenetére
Szia!
Igen, én is csak ámultam-bámultam.
30 hónap 10.900Ft/hó + 23.000Ft önerő.(javítok, ez így pontosan:350.000Ft)
Más konstrukció nem volt feltüntetve,csak ez.Időközben írtam nekik levelet (ugyan azt,amit itt leírtam) ,jeleztem,hogy legyenek szívesek 24 órán belül válaszolni,hogy csak félreértés történt-e, ellenkező esetben sajnos kénytelen leszek továbbítani a levelezést az LG MAGYARORSZÁG-nak és egyéb szervezeteknek a fotóval együtt (fogyasztóvédelem, versenyhivatal,stb).
Kezdem úgy érezni, elég volt a kizsákmányolásból,igenis büntessék meg az ilyen kereskedőt!
Kíváncsi vagyok a válaszra.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Motion_Blur #16702 üzenetére
Persze hogy létezik, és nem büntetendő.
Gondolom te is egy csomó helyen olvasod a portékák mellett feltünteve hogy THM 43,5% meg hasonlók.
Na ez az árkülönbség az amiről beszélünk.,A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
SINGLI
csendes tag
SZIASZTOK.Van egy par kerdesem es kerlek ha tudtok segitsetek.Az elso kerdes LCD vagy LED.En az LCD melet vagyok de meg nem vegleges a dontes.Van egy par a listamon de nem tudok donteni inkabb filmezesre kelene egyik szempont hogy USB-mennyenek a filmekl.A lista a kovetkezo;LG42CS460
LG42LK530
LG42LK430
Elore is koszonom a valaszokat es a segitseget. -
SINGLI
csendes tag
Elnezest kerek azert hogy igy fejeztem ki magam .Biztos hogy LCD csak azert irtam igy hogy hatha tudtok velemenyt adni.Es olvasni??? igen olvastam egy fel eve csak ezt csinalom.Ezert kertem a segitseget mert szeretem volna tudni hogy valamit tudtok-e ezekrol a LCD TEVEKROL az egyik peldaul 2012-kiadas.KOSZI.
-
fear2
tag
válasz SINGLI #16709 üzenetére
Szia!
Ne sértődj meg, ők csak azért írták,mert egy kicsit tájékozatlannak tűnsz, ugyanis a LED tv is LCD tv ( a köznyelvben legalábbis egyenlőre).
Van a "sima" LCD (fénycsővel működik) és van a LED LCD (ledek vannak a fénycsövek helyett ,vagy vegyesen a tv-ben)
(Már megjelentek a valódi LED tv-k, de még nálunk fehér holló és ha jól tudom az árcédula is egy festékpatronnyi tinta )[ Szerkesztve ]
-
kovi0001
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy bontatlan X-box, amit ajándékba adnak az Euronics-ban (nekem nincs rá szükségem)?
Köszi!
-
kovi0001
csendes tag
-
Indiant
addikt
válasz sz.z.csicsi #16714 üzenetére
Köszi! Ezen már el tudok indulni a szakirodalomban.
-
cetabon
csendes tag
válasz Real Ghoost #16664 üzenetére
Most mit jelent az, hogy "nem teljesen igaz" a 100 hz-es képfrissítés az ls570s esetében?
-
animatrix11
őstag
üdv
annyi kérdésem lenne hogy a "sima" nem smart lg tv-k pl mint ez: LG32CS460 lejátszanak ugyanúgy minden formátumot (video és kép) mint ha smart tv lenne?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
PEGAS
csendes tag
sziasztok
van egy kerdesem vagy keresem,erdekel engem azLG42CS460 TV.Es segitene minel tobb velemeny pro es kontra.koszi -
sixer66
senior tag
válasz dgyuri0123 #16718 üzenetére
Most lestem meg egy Pana ST50-es 42"-os plazmat.Hat nem semmi kepe van.Most ujabb ellenfelre akadt a 620-as.Nagy a dilemma bar Pana-hoz nem adnak szemüveget plusz az aktìv 3D nem jo a szememnek ezert meg mindig LG a leendo valasztas.Kemeny dio ez
-
nufenen111
tag
TV vásárlás előtt állok.
Melyiket választanátok, és miért? :
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/LG_32CS460_LCD_Televizio-p324103.htmlhttp://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE32E420_LCD_Televizio-p308861.html
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE32E420_LCD_Televizio-p308861.html ami valójában így néz ki: http://www.sharp.hu/cps/rde/xchg/hu/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC32SH130E&cat=111
-
sixer66
senior tag
válasz HarryDEC #16724 üzenetére
Nekem mondjuk nincs most 660-ra keretem, de ez a plazma....De szerintem Nálam is a fogyasztás fog dönteni, bár nem sokat használom, bár az is igaz, hogy mára már eléggé kiforrta magát a plazma a LED-ek meg még most fejlesztgetnek folyamatosan.Van még kb egy hetem szerintem mire majd eldől, hogy 42LM620S vagy Pana ST50E. 10K a különbség, bár ha adnának szemüveget Pana-hoz lehet amellett döntenék, de mivel sehol se láttam, hogy adnának hozzá, és venni nem akarok még pluszba, mert akkor már igen sokba kerül, ezért valószínű LG lesz.De már 3 hete gyötröm magam folyamatosan a tévékkel.
-
Astra12
tag
Sziasztok!
Szabad még manapság CCFL-es lcd tv-t venni LED-es helyett? Egyébként minden tulajdonsága nagyon tetszik (42LK530).
A nagyobb fogyasztáson kívül jelent ez valamiben hátrányt (pl. élettartam, képminőség, stb.)?
Az, hogy tartalmaz higanyt, az a felhasználás során is károsít, vagy csak mint hulladéknál számít?
Azért ezt néztem ki, mert felesleges a 3D és az internet, akkor miért fizessek értük.
Köszi! -
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Szerintetek érdemes [innen]
rendelni ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
aszamóca
aktív tag
Nocsak, a vörösék "akcióznak"? Hát jön a karácsony, ilyenkor nyílnak a bukszák.
Nézd meg, hogy másik vörösnél mennyi az ár.
Ha valamilyen promóciójukban, az általad írt áron hirdetik, akkor kötelesek tudtommal annyiért adni. Ha nem, akkor lehet panaszkodni.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz sixer66 #16725 üzenetére
Helló.
Tudom, hogy ez nem plazma topik, de hadd érveljek kicsit mellette. Nekem természetesen plazmám van.
Panasonic G30. Ez már a második. Előtte 2 lcd-m volt.
Hatalmas különbség van a két technológia között. Ha szereted a valódi éjsötét feketéket, akkor csakis plazma. Ha szereted a valódi színeket és a hatalmas natív kontrasztot, amitől a filmek úgy mutatnak, hogy szinte lemásznak a képernyőről, akkor is plazma. A káva és a képernyő között nem látsz különbséget fekete képtartalomnál. Ha ez nem számít, és még ráadásul sok-sok órát is konzolozol, akkor nem szabad plazmát venni.
A többletfogyasztás kb 2-300 Ft. havonta. A 3D csak parasztvakítás. Nem fogod sokáig nézni sem passzív, sem aktív szemüveggel sokáig. Hamar elmúlik a varázs és marad egy alacsony kontrasztú, állandóan "derengő" fényű tv-d, ami nem lesz varázslatos, ami főleg az idő múlásával lesz egyre zavaróbb.Nekem azóta fülig ér a szám, mióta a G30-at megvettem. Előtte PV80-as volt. Ezek között is hatalmas a különbség a G30 javára. Soha többé LCD. Hidd el. Nem a rosszindulat beszél belőlem, hanem a tapasztalat.
Ja és az ár. 260 körül van már 50"-os ST50, ami azért nem egy rossz darab. LCD-ben ennyiért soha nem kapni még csak megközelítőleg sem hasonló minőségű tv-t. Talán 350 körül, de minőségben az is bőven alatta van minden plazmának. Bár ez nem is ár kérdése. Bármennyit is költhetsz LCD-re, akkor sem lesz olyan képe soha, mint egy plazmának.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
sixer66
senior tag
válasz dgyuri0123 #16733 üzenetére
Nos az az igazság, hogy Nekem is ez a gond, hogy eddig úgy voltam vele, hogy semmi se verte számomra persze ebben az árkategóriában a 42LM620S képét, viszont most egymás mellett volt a két tv, Pana 42" ST50E (nagyobb semmiképp nem fér el) és a Pana-nak sokkal szebb folyamatosabb képe volt, melegebb színek, szóval gyönyörű volt.Mivel nem nagyon foglalkoztam eddig ezekkel, úgy voltam vele..hmm....plazma.....ez már egy régi dolog, LED biztos sokkal jobb.De néztem ez a Pana tv-t és vékony is szép is gyönyörű a képe, így most nagy a dilemma.Igen elmúlik a varázs, viszont ha kicsit szeretném élvezni, akkor igen borsos áron kellene vennem hozzá szemüveget, mert viszont ha nem 3D-zek meg ilyenek, akkor fölösleges ilyen drága tv, viszont olcsóbbnak nincs ilyen képe.ELnézést mindenkitől, hogy LED topicban beszéltük meg
-
panses
aktív tag
-
Indiant
addikt
válasz sixer66 #16734 üzenetére
"viszont most egymás mellett volt a két tv"
Én is plátói szerelemben voltam a plazmával, sok éve. Sosem volt plazma tv-m. Lcd igen, jó gagyi a képe.
November elején vesztemre bementem egy boltba és a kirakott tv-k közül egy olcsó 124e-s samu verte a mellette álló, nagyobb samut és a többi tv-t is. De nagyon. Éles volt a képe, szépek a színei. Majd pár nap múlva megint bementem és a mellette álló tv-t eladták és a Philips volt mellette és az álom tv már nem volt olyan szuper. Majd később teljesen átlagos lett. Szóval ez az egymás mellé állítva dolog, eléggé relatív.
Sajnos itthon még HD adás is alig van, nem hogy 3D-s. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz sixer66 #16734 üzenetére
Helló.
A Pana 42 UT50 most 160 körül megvehető. Az is állva hagyja az összes létező LCD-t, amit valaha gyártottak és gyártani fognak.
Ha nagyon muszály vegyél 1 db szemüveget hozzá. A Samsung újabb szemüvegei állítólag jók hozzá és sokkal olcsóbbak. A plazma topikban írnak róla.Tehát, nem hinném, hogy ennél olcsóbban kapnál egy normális LCD-t, akárhány szemüveggel. A passzívak amúgy felezik a felbontást és ez tökéletesen látszik is a képükön. Tiszta csík az egész.
A Pana ezzel szemben 3D-n is közelít a Full HD-hez."csak a zene van"
-
olahjana
tag
válasz dgyuri0123 #16733 üzenetére
azért 1 dolgot ne felejtsünk el pár negatívumot a plazmánál. Dícsérhetjük az egekig a feketéjét, de a fehérje az siralmas ami lehet zavaróbb mint a fekete. Ha valaki PC-ttesz rá akkor simán beéghet az asztal megjelenítésekor. A fogyasztása is ott van ugye, ami nem elhanyagolható évi 5-10000 HUF végülis nem olyan borsos. Aki csak TV-t néz annak ok de aki nem csak arra használja vagy fény mellet nyomja annak inkább a led
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz olahjana #16740 üzenetére
Igen.
De ez elsősorban egy TV. Ha arra használod, amire kitalálták, akkor semmi problémád nem lesz vele.
Én speciel soha nem tolok rá PC-t, mert semmi értelmét sem látom. Elsősorban a Full Hd-s filmek miatt vettem plazmát és erre nincs ennél jobb eszköz szerintem. Azért a tv adások is baromi szépen mutatnak ám rajta és akkor még nem beszéltem a HD adásokról.
A fogyasztásban csak akkor lehet igazad, ha napi 12-14 órát használod a tv-t, de az szerintem nem természetes.
A fehér megjelenítése is teljesen rendben van. Abszolút fölösleges, hogy kiégesse a szemedet a hatalmas vakító fehérség szerintem. Az sem természetes, mint ahogyan az LCD önmagában sem természetes jelenség. A plazma technológia lényege, hogy minden pixel önállóan "él" és ezért a tökéleteshez közelít a megjelenítésben.
A sokak által agyondícsért és nagyon várt OLED is a plazma alapjaira építkezik. Semmi köze nincs az LCD technikához. Ja és az is be tud égni, mint ahogyan a régi CRT tv-k is ghostoltak, mégsem túnt fel senkinek 50 évig.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
ImI87
őstag
LS750S tévéknél optikai kieneten kijön a Dolby és a DTS hang ?
Illetve ha csak a TV hangszóróját használnám, akkor (nyílván csak sime sztereóban) lenne hangja a DTS filmeknek ?(Tavalyi modelleknél ez nem működött, ezért akkor Samsung-ot kellett vennem.......)
-
olahjana
tag
válasz dgyuri0123 #16741 üzenetére
teljesen megertem az allaspontod. ki mire hasznalja a tvjét. az meghatározza hogy mit vesz. ha csak tvt neznek lehet nekem is az lenne. de nekem nincs külön monitor. ezen filmezek netezek töltök stb
egyebkent engem zavar a szürke hó. kb annyira mint a szürke fekete
sajnos mindkettő kompromisszum.
tvt sajna régóta nem nézek. semmi értelmes nincs benne. marad a filmnézés töltés[ Szerkesztve ]
-
Stevie12
csendes tag
Sziasztok!
Ha a helyemben lennétek, 32"-os LM620-ast vagy 37"-os LS570S-t vennétek? Nagyjából egy árban vannak, 40"-os méret sajna már nem férne el..[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
Basszus, több hónapnyi pöcsölés után elhatároztam magam egy 47LM660 mellett, Te meg jól elbizonytalanítod az embert
PSN ID: RemiFungus
-
sixer66
senior tag
Én játszani is szeretnék rajta, de kb 2-3 hetente egy napot PC-n.Nem tudom még mi alapján fogok dönteni, de vagy ez a Pana lesz, vagy a 620S 42-es méretben.De Én is arra szeretném, hogy ha a párommal leülünk/fekszünk hétvégén tv-zni megnézünk egy dvd, esetleg jobb minőségű filmet, vagy valami esti filmet a tv-ben akkor az olyan legyen, hogy csak nah.Persze lehet egekig szárnyalni de véges a keret.Kb 200-ig megyek el, azt is hitelre sajnos, mert KP most nem megy, és amúgy is sok a 0%-os most.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs