- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabee
tag
És valaki tudna segíteni a problémámban??? Már előzőleg kérdeztem, h proxy-s hálózatnál egyáltalán nem lehet nethez kapcsolódni a TV-vel???
Kérem szépen valaki segítsen mááár!!!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
-
Faresz404
csendes tag
Bocsánat, hogy beleszólok de :
"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.” (A 3D képélesség tesztelésének részleteit lásd a 2. oldalon)
- A kiterjedt laboratóriumi mérések és a két 3D TV technológia vizuális összehasonlító tesztje alapján a DisplayMate úgy találta, hogy a passzív szemüveggel nézhető TV-k lényegesen és bizonyíthatóan jobb 3D képalkotást, 3D kontrasztot, 3D mélységérzetet, jobb 3D képélességet, összességében jobb 3D képminőség, magával ragadóbb és valóságosabb 3D képet nyújtanak, ami mentes a 3D szellemképtől, átlátástól és villódzástól."
Ezt a tesztet egy ismerősöm ajánlotta.
Bővebben: http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=7469Jómagam is épp vásárlás előtt állok ( 42LM3450 ) de én kitartottam a passzív képalkotás mellett. A cikket később olvastam min ahogy eldöntöttem mit fogok venni.
Meg vagyok elégedve a mostani 32LK450-el de a 3D nagyon felpiszkálta a fantáziám.A tesztről az a véleményem, hogy lehet akár elfogult is. Ezt inkább érdekességként írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
silver-pda
aktív tag
válasz M@Db0Y #16402 üzenetére
És ami egymáson van, az a 1920x540.
És erre szokták volt mondani, hogy nem fullhd. Bár ha a páros sor a jobb szemnek, a páratlan meg a bal szemnek van, akkor összességében 1080 sor van, ami fullhd, csak szemenként van a félfullhd.
Mindegy, a lényeg, hogy sztem is jó a kép 3d-ben. Néztem samut is, de az vmiért zavart, lg jobban bejött.
Plazmához ne hasonlítsuk, mert az más világ. 2D-ben néztem 660-ost, meg egy régi pana plazmát, hát a plazmának oldalról sokkal jobb volt a betekintési szöge. -
smith1985
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy van e esetleg LG 42LM615S típusú készüléke valakinek. Ha igen, megtenné hogy ír róla pár sort??
Illetve egy nagyon banális kérdés: mire jó a tv hátulján lévő internet csatlakozó ha nincs a tv-ben böngésző?[ Szerkesztve ]
-
olahjana
tag
válasz Faresz404 #16403 üzenetére
igen valszeg elfogult. a képalkotása nekem is jobban tetszik a passzívnak, de hogy nem fullhd 3dben az tuti. látszanak a sörték az éleken,csíkok a fehér hátterű képnél, nagyobb távolságról kell nézni, ahonnan már nem jön ki a fullHD részletgazdagsága.
De tény hogy kényelmesebb, olcsóbb praktikusabb, meg úgyis alig fogod használni -
xabee
tag
Nekem sincs semmi bajom a passzív 3D-vel! Hiszen a szemem sem piszkálja annyira! pár film után már teljesen megszokható és már furcsa is, ha nem 3D-s a kép! Haverok úgy becéznek, h háromdéboj...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
-
BloodRay
veterán
válasz pcdreamshop #16396 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy vagy annyira korrekt, hogy téves telefonszámon elkezdesz ordítozva fenyegetőzni.
Kettő: felőlem aztán leírhatod a nevem.
Három: alapvetően általánosságban írtam a hazai netshopokról.
Négy: Kicsit rosszul lettek lenyomozva a dolgok, mert márpedig az LG-nek dolgozok, párom pedig igenis a NAV-nál dolgozik. Ezt egyébként csak a fenyegetőzések miatt említettem meg, hogy érzékeltessem a szintet.
Nézzen utána ennek nyugodtan jobban, nincsen semmiféle takargatnivalóm.
Öt: Semmiféle aljas indokom nem volt, a tv-k iránt érdeklődőknek szerettem/szeretnék segíteni. Az, hogy ezzel esetleg rontottam az önök üzletét meglehet, nem ez volt a szándékom.
Komolyan kíváncsi lennék egyébként akár privátban is, hogy tulajdonképpen miért is szeretnének feljelenteni, mi az amit mocskolódásnak vettek?"Így ugyanis gyorsan el lehet jutni a család fekete bárányához, és vannak olyan emberek akik esetleg nem itt helyesbítenék az Ön "tévedéseit"!" -> Ki mocskolódik, fenyegetőzik?
Részemről ennyi. Tényleg nem akartam az üzletüket rontani, csak tényekkel(általam igaznak tartott) próbáltam segíteni. Továbbra is tartom, hogy privát üzenetben nyugodt hangvételben még mindig hajlandó lennék megbeszélni mi volt a konkrét probléma, ha elhagyjuk ezt a bicskanyitogatós, alvilági stílust.
Továbbiakban is szívesen segítek mindenkinek, de bizonyos témákat hanyagoljunk idehaza.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz pcdreamshop #16396 üzenetére
A félreértések elkerülése végett annyit még hozzátennék a témához, hogy a jó árú webshopok közül még ti vagytok a legkorrektebbek szerintem is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
torma1981
veterán
válasz BloodRay #16408 üzenetére
Na ezek szerint tükrözi a cég hozzáállását a dolgokhoz, hogy alpári módon kell kommunikálni egy segítő szándékkal írt hozzászólásokhoz. Azért egy LG szervizes is írhatna ide, hogy elfogadják-e a garancialevelüket.
Szóban, levélben mindent lehet állítani. A boltról csak jókat tud mindenki mondani. Itt nem is az volt a lényeg, hanem hogy milyen garanciát adnak. Ha netán megszűnik a bolt stb hol tudja az ember érvényesíteni.
De erre még mindig nem válaszolt senki. Senki nem erősítette vagy cáfolta meg hogy LG garancia él-e náluk.[ Szerkesztve ]
-
Nofear19
tag
válasz torma1981 #16410 üzenetére
Én náluk vásároltam és minden a legnagyobb rendben zajlott sőt mivel nem kaptak 620-ból, 640-et kaptam ugyanazon az áron.Igaz vártam rá 2 hetet de részükről nem volt kötelező hogy egy jobbat küldjenek mert ép nem kaptak belőle.
LG gyári garanciát kaptam 2 éveset ahogy ígérték . Lehet náluk is hosszabbítani persze plusz költség fejében.
Hogy mi van akkor ha megszűnik a bolt? Semmi. Ha a készüléked tönkremegy, ők is az LG-hez viszik gariztatni
akárcsak te ha mondjuk a bolt tönkremegy. A + kényelem náluk a következő amit teszek hozzá nem lenne kötelező részükről. Ezt ők vállalják."A készülék meghibásodása esetén, ha az három napon belül történik azonnal kicseréljük a terméket! A garancia időn belül történő meghibásodás esetén a vásárló hívhatja a márkaszervizt, vagy pedig cégünket. A nálunk vásárolt készülékek javításának idejére cserekészüléket biztosítunk! A nálunk vásárolt készülékeknél meghibásodás esetén a vásárlónak nem kell a szállítással bajlódnia, igény szerint 72-órán belül cégünk eljuttatja a hibás terméket a márkaszervizbe!"
Teszem hozzá az interneten megtalálod a hozzád legközelebbi hivatalos LG márkaszervizt.
Ha pl. teszem hozzá egyik bevásárló központban vásárolsz tévét és 1 hónap múlva tönkremegy, nem fogja a bolt saját költségén szállitgatni a tévédet gariztatni. Gondolom én. Neki az a dolga hogy eladja. A gariztatás már a te dolgod.
Ne minősüljön ez reklámnak. Én a Pc-dream-nél vettem a tévém és elégedett vagyok mindennel.
Gondolom azt is leírnák itt ha valakit átvernének egy másik webshopnál, hogy más ne járjon rosszul.ui: Persze hogy lehet bármit ígérni stb.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
silver-pda
aktív tag
42LM660-hoz van szerviz menü? Ha igen, hogy érhető el?
Tegnap akart fw frissíteni, de nem hagytam. -
HIJ
őstag
válasz silver-pda #16414 üzenetére
Mit akarsz a szervízmenüben?
-
Venn
tag
Sziasztok!
Az electromarket.hu -val van valakinek jó vagy rossz tapasztalata?? Per-pillanat elég jó áron adják az LG 42LM620S-t.
-
Nofear19
tag
Akkor még jobb, ebben sajnos nincs tapasztalatom.
A lényeg a lényeg ha LG garanciád van teljesen mindegy hogy megszűnik egy bolt vagy sem.
Pár tapasztalatot még megosztanék de nem a garanciával kapcsolatban :-)
Nehezen de rászántam magam hogy frissítsem a tévé által felkínált új FW-t. Sok problémát hallottam a frissítésekkel kapcsolatban ezért féltem belevágni.
Szóval frissítettem az LG 42lm 640-es tévémet és szerencsére minden a legnagyobb rendben ment.
Ami jobb lett az a youtube már teljes képernyőn is nézhető de számomra ami fontos az az hogy eddig a szolgáltató által leadott műsorok leírása nem volt elérhető. Hiába kattintottam az info részre, szürke volt a leírás része. Most minden csatorna infó részében olvasható az aktuális adás tartalma, mettől meddig tart a műsor stb.Elérhetővé vált a prémium tartalom mint pl. a HBO GO de ez már lényegtelen mert ez már fizetős. Egyszóval regisztrálsz majd befizetsz egy bizonyos összeget (gondolom én) és kb 500 és 1000 ft között kérhetsz le filmeket a videótárukból. Nem próbáltam ezért a pontos folyamatát nem ismerem de a HBO mellett van a FILM BOX LIVE ami szintén egy videótár és írja is hogy 990 ft egy film,persze az ár változó annak függvényében hogy mikori és mennyire nézett.
A magic remote távirányítóról annyit hogy az elején mikor érdeklődtem itt a fórumon hogy mennyibe kerül mit tud stb. valaki írta hogy dobozost vegyek amit nem értettem hogy miért írja. A dobozosban van egy jeladó mellékelve a magic távirányítóhoz ami szükséges hogy működjön. Ezt a jeladót/vevőt kell bedugni a tévé usb részébe.
Hogy megéri-e kiadni kb.10.000 ft-ot? Megéri .Nagyon is. Kb úgy kell elképzelni azt ha nincs, mint amikor a pc-ből kihúzod az egeret és próbálj mindent billentyűről működtetni. Én belepusztulnék az biztos :-)
Én 99%-ban a magic távirányítót használom és nem bántam meg hogy megvettem hozzá.[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
olahjana
tag
Esetleg erre valaki???
''Sikerült már valakinek megoldani LW sorozatnál a feliratlejátszást DLNAn keresztül?
esetleg az új FW-el megeszi?
köszi'' -
HIJ
őstag
válasz silver-pda #16418 üzenetére
A fully8 -as megoldás működik itt is. (TV+OK 3 mp -ig, 1105, kód: 0413) Én nem találtam benne semmi érdekeset
-
sixer66
senior tag
-
pcdreamshop
csendes tag
válasz BloodRay #16408 üzenetére
Valóban felhívtam a reklámozott cég számát és teljesen normális hangnemben megkérdeztem a tulajdonost, hogy mit tud ezekről a rágalmakról. Egy pillanatra sem emeltem meg a hangom, és nem fenyegetőztem semmivel. Megkértem amennyiben ismeri a hozzászólások íróját legyen kedves szólni neki, hogy fejezze be az alaptalan rágalmazást. Ezek után elnézést kértem a zavarásért és elköszöntem! Amennyiben bármilyen pejoratív jelző elhagyta a számat, az az irományok tartalmának szólt nem pedig személynek! Ön nem érti, hogy miért nevezem mocskolódásnak amit csinál, nos a teljesség igénye nélkül:
-Ön szerint lopott v. fénymásolt garanciajegyet adunk. (ha az LG-nél dolgozna tisztában lenne az LG garancialevelek biztonsági jellemzőivel pl., hogy többek közt speciális UV tintát tartalmaz amely a fénymásolaton nem látszik. És vajon honnan lopnánk kazalnyi garjegyet?)
-Még az általunk forgalmazott készülékekről sem tartja kizártnak, hogy azok lopottak. (ez mi ha nem rágalom)
-Szlovákiában utaztatott ilyen-olyan csalásokon átment termékekről beszél! (ha veszi a fáradtságot és utána néz a nyilvános papírjainknak látná, hogy nem vásárolunk külföldről semmit, sőt EU-adószámunk is csak 2-3 hónapja van, mivel az árgép fizetős lett és a tulajdonosa német.)
-Kategórikusan kijelenti, hogy az általunk forgalmazott termékekre nincs garancia. Amikor egy vásárlónk elküldte a számlánkat és a garjegyet az LG-nek azt a választ kapta, hogy teljesen rendben van, akkor Ön gyermeteg módon beírta, majd eligazítja az ügyfélszolgálatosokat!!!
Tovább nem is folytatom, mivel ezzel is bőven kimerítette a hitelrontás, és a becsületsértés fogalmát!
Azzal, hogy valaki jószándékú tanácsokkal lát el másokat semmi gond nincs, sőt ha valaki jogos felháborodásában ír negatív véleményt az is rendben (velünk sincs mindenki megelégedve).
Azonban itt a tapasztalatokat kellene cserélni, nem pedig összeesküvés elméleteket gyártani! Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy hasznos tanácsokkal tudja ellátni a kérdezőket legyen kedves és szorítkozzon a saját tapasztalataira és hanyagolja a mások számára kellemetlen feltételezéseket!
Ön nevesített bennünket és nem általánosságban írt a webshopokról (ez nagy különbség)!
Kettőnk közül nem hiszem, hogy én írnék "bicskanyitogatós, alvilági stílusban" az Ön megjegyzéseiből árad az érthetetlen düh! Amennyiben beszélni kíván velem küld egy mail-t az email címünkre, és szívesen felhívom vagy megadom a privát számomat amennyiben Ön nem szeretné megadni a sajátját.Egy kérdezőnek: 2 év a garancia nálunk amely érvényesíthető LG-nél, sajnos az 5 év gondoskodás promócióban nem vagyunk benne. Az LG honlapján minden üzlet fel van tüntetve aki benne van, ott egyszerűen le lehet ellenőrizni. A regisztrálás picit talán túl egyszerű, ugyanis gyakorlatilag bárhol vásárolt készüléket be lehet regisztrálni (ezzel többen is visszaélnek), de a visszaigazolás a későbbiekben csak a számlával együtt lesz érvényes így nem lesz a garancia 5 év.
Üdvözlettel: Nagy Gábor (pcdreamshop.hu)
-
jani0625
aktív tag
sziasztok!
lm660 és 670 között mi a különbség? megörjít hogy sehol nem találok normális specifikációkat.
Köszi
-
BloodRay
veterán
válasz pcdreamshop #16423 üzenetére
Akkor most kérnék újfent elnézést a nevesítésért és a célozgatásokért amennyiben azok túlzók voltak, vagy sértőek.
Többit privát üzenetben írom, mert tényleg nem érzem helyénvalónak a témát."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
blakey
titán
válasz silver-pda #16418 üzenetére
Gyakorlatilag semmit nem tudsz állítgatni, az idei modellek kb annyit tudnak mint amennyi engedélyezett nekik, a tavalyiakhoz képest "butítottabbak", tavalyi modelleknél volt ilyen, hogy több dolgot lehetett ki/be kapcsolgatni, pl. thx, usb-hub, kisebb modelleknél pvr meg ilyenek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
smith1985
csendes tag
-
CheeseE
tag
Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
boxos23
aktív tag
Hali
HA megkérném segítene valaki nekem??
Vagy egy LG 42LK450(-ZH) tv-m és szeretném frissiteni a szoftvert rajta.
Na most le is szedtem az LG oldaláról a hozzá való frissítést.
Az ott talát leírás szerint cselekedve, rátettem egy LG DTV nevű mappában egy pendrivere (kicsomagolva a zip-et) és hiába dugom be a tv usb kimenetébe nem történik semmi.
Próbáltam már manuálisan is de hiába megyek a szoftverfrisítés menübe csak az aktuális szoftver számát irja ki és nem csinál semmit.
Próbáltam már csak a zip-et mappában mappa nélkül, sőt kicsomagolva a frimwaret mappában és mappa nélkül de semmi.
Kérem segítsetek miért nem megy ez nekem??A pendrivet felimeri a tv mert bele tudok lépni a a mappa a tv szerint üres.
[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz panses #16426 üzenetére
Ez most komoly? Olcsóbb 3 antenna mint 20m UTP kábel? De legyártva is max 1600 ft...
boxos23: A mappa neve LG_DTV volt? Már csak azért mert te LG DTV -t írtál. Nekem többször több fajta TV -n sikerült már így, szóval mennie kéne...
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
Hálózati tárolók a TV-n
1.LM620s : kapcsolódás LAN-on _ itt szépen látni mindent PC-t,NAS-t ....
2.LW570s : kapcsolódás Wifi LGE-WF100 _ internet kapcsolat van a TV-n de a hálózati tárolót nem jelenik meg .
3.kipróbáltam LGE-WF100 rátettem LM620s-re internet kapcsolat van de hálózati tárolót nem lát ....Gondolom a router beállítás a gond : amit beállítottam This Database only list the clients connected.,
DHCP bekapcsolva (nincs türelmem) , Enable UPnP ,WPA2 ,
ez amit a routerbe beállítottam .. -
-
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Olyan lehetőség van, hogy a Tv-n (LG42LM640S) nézett tv műsort nézzem pl. androidos telefonon (SGS2) vagy az asztali pc-n, ha ugyan azon a hálózaton van? És esetleg olyan DLNA server programot tudtok amin működik a hangsáv váltás!
Előre is köszönöm! -
Indiant
addikt
válasz Impair1980 #16447 üzenetére
Pont tegnap volt téma, hogy a 6xx-es széria ezt még nem tudja.
-
sixer66
senior tag
válasz torma1981 #16438 üzenetére
220 Hat nem tudom mi lehet a gond de lehet van valami amirol En nem tudok.Vagy az a gond hogy a munkahely es a bejelentett lakhelyem kozott 100km van.Nah de mindegy is,masfelol kell megkozeliteni ezt a kerdest.KP-ra igy karacsony elott nem akarok kiadni ennyit aprankent meg se annyira erzi meg az ember.
-
torma1981
veterán
Azért ez nem pofátlanság?
47LM660s[Euronics Vöröskő Kft.]
Euronics Bravotech Kft.
http://euronics.eq.hu/Termek/lg-47lm660s-p93093.html40k az eltérés a két Euronics között. Tudom hogy más a tulaj de hogy lehet ennyi különbség?
Basszus neten megrendelem tőlük és kihozzák. A garancia úgy is Lg-s.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest