- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci53
csendes tag
válasz xcsaba1975 #17325 üzenetére
Ha valóban érdekel keress meg privátban. ÜDV
-
natë
nagyúr
Sziasztok, vásároltam egy LG LCD TV-t, nagyjából egy hónapja. Pár nappal ezelőtt vettem észre, hogy bekapcsolás után (csak utána!!) 3-4 kattogó hangot hallat. Működik hibátlanul, semmiféle rendellenességet nem veszek észre. Ez meghibásodást jelenthet?
-
imSG
csendes tag
blakey,HIJ Köszönöm a tanácsokat!
Boxra valami ötlet? -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata, az írná pár sort LG LW4500-ról?
Leginkább a 3D-s, illetve a 2D-ből 3D-re való konvertálásról szeretnék többet megtudni ezzel a modellel kapcsolatban.
Üdv! -
blakey
titán
Boxnál is hasonló a helyzet, ott játékgépre kell állítani ill. a címkét is át lehet nevezni, ez olyan "javítokat" is kikapcsol amiket menüből nem tudsz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Statham20D
csendes tag
Sziasztok!
A napokban fog megérkezni az LM620S LG TV-m,így lenne pár kérdésem,amelyekre várnám a segítő válaszaitokat.
Szóval az asztali PC-mmel szeretném majd összekötni egy HDMI kábel segítségével a TV-t,de emiatt vennem kell egy videókártyát. Tudnátok ajánlani olyat,ami 1.4-es HDMI kimenetű és földi áron kapható nem izom kártya? A gépemben van egy 5.1-es hangkártya és RCA kábeleken van összekötve az házimozi erősítővel. A kérdésem az lenne,hogy valahogyan összelehet kötni a leendő videókártyát a hangkártyával,hogy a HDMI-n küldjem ki a hangot a TV-re és onnan optikai kábelen az erősítőbe? /megszűnne a sok RCA kábel/
Remélem tudtok nekem tanácsot adni és nem kérdeztem nagy hülyeségeket!Előre is köszönöm szépen!
-
aktív tag
válasz Statham20D #17358 üzenetére
Szia!
Ha olyan vidokártyát fogsz venni,amin HDMI-kimenet van,akkor a kártya átviszi a hangot a tv-re HDMI-n keresztül.
Ha van az erősítődön optikai bemenet minden gond nélkül optikai kábellel a tv hangját viheted az erősítőre.Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Petyus1
tag
Egy kérdés:
Anyámnak kellene vennem TV-t. LS5600, vagy LS570-en gondolkodom. Melyiket ajánlanátok tisztán műszaki alapon? -
törölt tag
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
LM660s szervíz menübe van itt valaki aki már jutott?
köszi előre is. -
alázógyík
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne venni a 42LM620S-hez wifit.
Csak az LG féle jó, vagy van valami olcsóbb TP-Linkes is, amit "elfogad"? -
orkati
tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen LG lcd tv-t : LG26cs460
Állítólag van benne egy ilyen funkció:
Smart Energy Saving Plus: A Háttérvilágítás Állítás funkció szabályozza a képernyő fényerejét. A Screen off (képernyő-kikapcsolás) funkcióval pedig kikapcsolhatja képet, miközben a hang tovább szól, például zenehallgatás miatt. A Készenléti Mód Nulla funkció energiatakarékos üzemmódba állítja a készüléket, melyben egyáltalán nem fogyaszt áramot.
A háttrévilágítás és a képernyő kikapcsolás rendben működik, de a "Készenléti Mód Nulla" funkciót nem találom. A hivatalos oldalon a használati utasításban sincs benne, és a tv-ben a funkciók között sem bukkantam rá. Ha esetleg van valakinek LG tv-je, amiben van ilyen funkció, az legyen olyan jó, és árulja el, hogy a tv menüben hol találhatom meg, vagy hogyan lehet ezt használni?[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
G.Ogre
csendes tag
Üdv! Egy hete szenvedtem itt LD320-al DTV csatornák miatt...végül szerviz lett a dologból, az alaplapnak lett valami baja, cserélték is az egészet. Ma hoztam haza, minden szépen működik. Köszönöm azoknak aki segíteni próbáltak
-
fdisk
őstag
Kinéztem magamnak 2 tv-t.
LG 32LS570S
Sony KDL32EX650Tudom,h ez Lg topik ,de Ti melyiket választanátok, és miért?
A Sonyban van beépített wifi,ez 130k.
Az Lg-ben nincs,de ha megveszem külön az adaptert ugyan ott vok árban.120k+10k.
(És ebben a boltban venném meg.)[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Remélem megfelelő helyre írom amit írok... (ha nem akkor sorry érte !)
Van egy LG 42LE4500-ZA TV-m ami tökéletesen műkődik, még mikor bejött a piacra akkor szereztem (5év garis) Szoftververzió: 03.03.13
500GB -os HDD-t használtam hozzá USB 2.0 -s HDD kerettel (gyári volt) meghalt így úgy döntöttem veszek hozzá 1 újat, az LG magyarországi ügyfélszolgálattal felvettem a kapcsolatot és azt az infot kaptam, hogy a TV -m maximum az 1000GB / 1TB -os HDD -t kezeli / érzékeli az USB interfészen keresztűl, mondom oké.. vettem egy Thermaltake ST0024Z Silver River 5G 2,5" külső HDD ház USB 3.0 Fekete (HDD keretet - USB-n veszi fel a működéshez szükséges energyt!) amibe építettem egy Samsung 1TB / 5400rpm / Sata 2 -es 2.5" -os (Noti) HDD-t , amit megformáztam (NTFS-be van)
Rákötöttem notira és filmeket raktam rá (kb. 5-600+ GB , mkv /avi (mind1) , a lényeg, hogy nem látja a TV és USB csatlakozási híbát ír ki (lehet az USB 3.0 a baj.. ). LG ügyfélszolgálatnak írtam egy új üzenetet e témában, hogy mi lehet a probléma.. most meg az a gondom, hogy T-Online -s email fiókom nem jó már 2 napja és nem tudom az emailem megnézni.. szerintetek mi lehet vele? Szoftver frissítésre gondoltam..., de Hungary-s LG oldalán nincs, viszont UK-s oldalon található frisebb verzió. A TV menüje természetesen magyar, gondoltam már UPDATE-re , de asszem megvárom az ügyfélszolgálat válaszát.. már ha persze T-Online service megjavítja a rendszerhibát és az emaileim meglesznekRemélem nem untatok senkit a problémáimmal, de TV terén analfab. vagyok... várom az ötleteket / javaslatokat amit előre köszönök !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #17378 üzenetére
nemtudom , de az usb 3 lefele is kompatibilis kell legyen úgyhogy más lessz a bibi
az én usb 3-as penemet olvassa -
silver-pda
aktív tag
válasz MaxxDamage #17378 üzenetére
660-asra én egy 2,5" 1TB-s usb3-at raktam és viszi simán, nincs külső tápja.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16695808 #17379 üzenetére
Köszönöm válaszod !
Szerinted a Software update jelenthet megoldást? (gondolom UK-s az angol language lesz, vagy marad a hungary - software és menü között lehet különbség, ha persze a software-ba nincs beépítve a menű)
Software veruió (jelenlegi): 03.03.13 -->> (dátumot nem tudom, hogy mikori lehet, de szerintem original gyári)
New software verzió: 03.03.34 ->> ez 21/09/2012 -i (nem is régi , ahoz képest, hogy a TV ha jól emlékszem
2010 -es gyártású)UP: Pontosan, rádugom az USB eszközt. kiírja, hogy USB mutat ugye (bal felső sarokba) aztán a megosztott képen látható szöveg jön elö)
Előre köszi an answer !
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gulyasa
őstag
válasz MaxxDamage #17382 üzenetére
Az USB eszközt FAT-ra kell formázni és a letöltött firmware-t kicsomagolva az USB eszköz gyökerébe kell másolni.
Így csináltad?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MaxxDamage
félisten
válasz gulyasa #17383 üzenetére
Az USB eszköz NTFS -re van formázva / particiónálva - (korábbi 500GB -os HDD is azon volt és működött)
Amúgy nekem az 500GB -os is televolt filmekkel / könyvtárakkal és gond nélkül lejátszott mindent , főleg mkv -t néztem rajt, de előfordult avi , wmv .. (sokmindent lejátszik, szinte mindent)A software / firmware verzió (03.03.34) TV-Model list kis keresgélés útán megtaláltam a listát ITT található az én 42LE4500-ZA tipusú TV-m rajtavan a listán így szerintem nyugodtan frissíthető !? (Vélemény)
L
-
gulyasa
őstag
válasz MaxxDamage #17384 üzenetére
Akkor pontosítom a hozzászólásomat, ugyanis én úgy értettem, hogy a frissítés nem sikerült. Ezért írtam, hogy azt az "USB eszközt", amivel frissíteni akarod a tévé szoftverét, kötelező FAT-ra formázni. Ezért szoktak erre általában pendrive-ot használni.
Ha csak felmásolod a firmware-t egy olyan HDD-re, ami NTFS fájlrendszerű (amin mondjuk a filmjeid vannak), azzal nagy valószínűséggel nem fog menni a frissítés (hisz már a user manual-ban is erre hívják fel a figyelmet).Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MaxxDamage
félisten
válasz gulyasa #17385 üzenetére
Igen , én azt hittem a HDD -re gondolsz, az NTFS , de asszem átformázom FAT -ra és egy próbát megér , a frimwaret USB pendrive-ra raktam (16GB) a megadott leírás alapján (megfelelő nevü könyvtár) becsatlakoztattam és be is dobja a frissítés menüjét , de a kérdésem a következö: marad a magyar menü-rendszer vagy angol lesz minden ? (UK-s oldalról töltöttem le mivel Hungarys oldalon nincs feltüntetve egy verzió sem... )
L
-
gulyasa
őstag
válasz MaxxDamage #17387 üzenetére
A (filmes) HDD-t nem kell FAT-ra formázni (nem is ajánlott, ha 4GB-nál nagyobb fájlméretű filmek is vannak/lesznek rajta) - ott inkább más gond lesz (próbáld másik kábellel, stb.)
Csak a frissítést kötelező FAT-on "beadni" neki.
Pl. az én LW5500-am nem szereti a WD My Passport-omat a saját kábelével, kb 5 rácsatlakoztatásból 2-szer problémázik vele, de megcseréltem a Samsung M2 kábelével és megszűnt a gond. Ki érti...? X-akta...Ha európai (magyar) piacra szánt tévéről van szó, akkor frissítés után is magyar lesz (ha arra volt beállítva) - még a csatornák sem fognak elveszni.
Ha gyári resetet is csinálsz, akkor áll vissza minden, de a magyart akkor is be lehet újra állítani és a csatornákat újra kell hangolni.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MaxxDamage
félisten
válasz gulyasa #17389 üzenetére
Köszönöm kielégítő válaszod ! (minden tekintetben meggyőztél)
Akkor megcsinálom a frissítést a TV -n és újra probálom, a HDD keret USB 3.0 -ás kábelét cserélni nem tudom , ugyanis ez gyári kábele (1m hosszú ha van) és a HDD keretbe csatlakozó felülete érdekes kiosztású (ilyet még nem is láttam , személy szerint) - USB szerű , középen 1-ik oldalról bevágás / bemélyedés és a vastagsága ilyen micro kivitelű ---> Bővebb Info ITTL
-
gulyasa
őstag
Laikusként (ezen a részterületen) arra gyanakodnék, hogy a táppal lehet valami. Szerintem, más nem nagyon kattoghat egy LCD tévében...
(esetleg még a hangszórókból jövő hang, de nem erre panaszkodtál...)Inkább vedd fel a kapcsolatot a szervizzel, úgyis garanciás még a tévé, akkor meg használd ki.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
tomimidi
tag
42LM660S esetén lehetséges egy HDD-t megosztani hogy PVR és mkv fájlok tárolására/visszajátszására is használható legyen? Amint csatlakoztatom azonnal megformázza az egészet. Esélytelen két külön partíció létrehozása mellett is. Van akinek sikerült megoldást találni rá?
-
gulyasa
őstag
válasz MaxxDamage #17391 üzenetére
Semmi különleges nincs benne. Ez a "mini USB 3.0" csatlakozó.
A Samsung M2 Portable3-asomnak és a WD My Passport-omnak is ilyen van.
A Delock gyárt pl. ilyet:[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz tomimidi #17393 üzenetére
Nincs lehetőség kettős felhasználású megoldásra.
Ha egy HDD-t kijelölsz PVR-re, akkor azt teljes egészében arra sajátítja ki a tévé.
Pontosabban leformázza linux-os fájlrendszerre (valami ext... miacsudára), 20GB-ot lefoglal timeshift-re, a maradékot pedig használható felvételre.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MaxxDamage
félisten
válasz gulyasa #17394 üzenetére
Köszönöm, igen ez a kábel ! - találtam 1M -es 1.300 HUF - 2M -es 1.400 HUF (Delock)
A frimware sikeresen frissítve , de az USB HDD -t sajnos mikor csatlakoztatom ugyanazt írja ki a TV-m
Elvileg a kábelnek semmi baja mivel Notira csatlakoztatva USB 3.0 -án keresztűl tökéletesen működik !
Nem értem mi lehet a gondja...L
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Minden tv "kattog" valamilyen formában, sok alkatrész kis helyen, működik a gépezet, melegszik és a külső hőmérséklet is befolyásolja a fémek viselkedését, gondolom olyan fémes hangot hallasz. Még nem hallottam olyan tv-t ami valamilyen módon ne "pattogott" volna, nálam is van egy-két kattanás mindegyik tv-men.Ha másmilyen kattanást hallasz, relé, hangszóróból jövőt akkor az szervíz lesz, szerintem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.