- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-joco
tag
válasz junior19 #100696 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot.. Elmondtam a nevem,és a problémám,erre mondja a hölgy hogy még nincs lezárva az "ügyem",szervíz oldalról, így nem tud rögzíteni semmilyen bejelentést sem. Kérdeztem tőle,hogy hogyhogy nincs lezárva? mikor kaptam emailt,amiben leírták hogy a tv rendben működik,szerintük. Hát azt ő nem tudja,nem tud utánanézni. Elmondtam neki azt is,hogy a szakvélemény nem a bejelentett hiba indoklására született meg. Erre ő,ha szakvélemény született,akkor nem tudok mit tenni,csak a Békéltető testületet tudja ajánlani. Megköszöntem neki a nagy semmit.
Gondolom nem véletlenül nem zárták le a bejelentésem... hogy ne tudjak már semmit sem csinálni. 07.06-án tettem a második bejelentést, azóta lassan eltelt 1 hónap.. ez direkt lett így kitalálva. hangfelvételem sajnos nincs,így nem sokra mennék a Békéltető testületnél sem.
Ennyit erről.. FASZSZOPÓ LG BANDA !!
Így vásároljatok Lg tvket..,meg bármilyen Lg terméket... csak hajrá én soha többet. -
nagyúr
válasz Bloksma #100713 üzenetére
Szuper. Most jónak tűnik, tegnap cseréltem elemet, meg újra párosítottam. Bár az újra párosítás sem ment zökkenésmentesen, valami Bluetooth hibás üzenetet dobált, aztán a TV-t kikapcsolva, áramtalanítva, visszakapcsolva már megtalálta a távot és azóta jó.
Sajnálnám ha gond lenne vele, mert amúgy nagyon szeretjük ezt a TV-t.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Üdv,
Adott egy régebbi LG 42LB650V TV, amit most cserélnék egy OLED-re. Viszont ritkán használnánk még, megtartanánk hálószobai TV-nek.Viszont annyi a gond vele, hogy kb. két hónapja elkezdett dobálni egy nagyon idegesítő üzenetet: "Az alkalmazás most újra indul, hogy memóriát szabadítson fel az eszközön."
Azóta volt egy gyári beállítás és Netflix-en kívül mindent töröltem róla. Sajnost nem sokat ért, pár napja megint elkezdte ezt csinálni. Egyértelműen a Netflix viszi el a RAM-ot, mert ha az fut, akkor sokkal többször fordul elő az újraindulás, viszont a sima TV műsor nézése közben is előjön. De ha nincs Netflix indítva, akkor is produkálja az újraindulást.
Annyi csavar van a történetben, hogy anno pont itt olvastam egy módszert amivel lehetett a hivatalos gyári szoftvernél újabbat feltenni az LG tárhelyéről, ami frissített WebOS 2.5-re stb. Jelenleg a verzió 5.10.01 vagy valami hasonló, konkrétan nem tudom megnézni, mert mire eljutok idáig a menüben, újraindítja.
Lehet ezzel valamit kezdeni? USB-n feltenni valami kisebb verziójú szoftvert és azzal megpróbálni? Viszont a honlapon 5.05.70 a legfrissebb és félek hogy ha manuálisan frissítem USB-ről, akkor nem érzékeli majd mint új verziót mert ugyebár kisebb a számozása.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
V8engines
tag
válasz t-joco #100707 üzenetére
De ilyen nincs. Ez nonszensz. Ha elvégezték (szerintük) a feladatukat, zárják le a dolgot. -Amíg garanciális a termék, addig szerviz javítja. Tudomásom szerint. Persze utána is (ezt nyilván jobban is szeretik), csak már pénzért. Szép Világ. Emberiség visszafelé fejlődése, minden szinten, minden téren.
-
Zsadi
őstag
Tv HDMI Arc-on keresztül megy az Avr-be, amibe még megy egy médialejátszó, és egy xbox. A tv hangereje a legalacsonyabb, a másik 2 egység egyforma hangerőn szól. Van valami beállítás a tv-n erre vonatkozóan? Az ARC miatt, alig van a menüben (vagy nem találom), állítási lehetőség. Ami van, annak nagyja meg szürke, nem állítható. Um7450.
-
Zotyatv
tag
Szia! Tegyél fel róla egy videót.
-
ajapi
tag
HDMI-n keresztül csatlakoztatott Telekom TV adást valahogy föl tudok venni SM 8600-as készülékemmel?
köszi -
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Esetleg valaki tud pro/kontra infót erről a modellről?
LG 55UN74003LB
Vodánál 160ezer most, ami elég jó árnak tűnik (mm-ban 200k, edigital 170k)
Ahogy látom 2020as model, nem nagyon találtam semmi infót/tesztet róla.. Ami szimpatukus, hogy közép talpas, illetve elvileg 100Hz-es. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok
Az alábbi TV-t melyikében található DTS dekóder? Illetve az OLED TV-kre jellemző-e a beégés(mármint az újabbakra)?
LG OLED55B9SLA
LG OLED55CX3LA
LG 49UM7050PLF
LG 55UM7050PLC
LG 65SM8050PLCKöszönöm előre is
-
junior19
senior tag
válasz Zsolty20 #100735 üzenetére
Hali!
Inkább amelyik nem kezeli a dts-t, azt említem, mert egyszerűbb.
Az idei modellekből vették ki a dts támogatást, az pedig a listádban csak 55CX3LA. A többi támogatja.
Beégésről az Oled topicban érdeklődj, felhasználási szokásokat megjelölve, ott jobban tudnak ezzel kapcsolatban tanácsot adni.codec project
-
Krisz0630
senior tag
Tud valaki valami jó beállítási sémát Nanocell tv-hez (SM8500)?
Neten böngésztem párat. A dinamikus kontrasztot felraktam a legmagasabbra, kikapcsoltam kb mindent (local dimming, eco mód, ai mód). Ezenkívül kb. minden képjavító funkciót írnak, hogy érdemes kikapcsolni. Pl. szuperfelbontás, zajcsökkentés stb. Ezeket valóban érdemes kikapcsolni?
Szívesen várom a tapasztalatokat.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ide vagy a plex topikba tartozik, de majd legfeljebb átküldötök.
Szóval van egy LG 55UK63 tv. A hivatalos plex app néha gondol egyet és nem kapcsolódik a szerverhez. Minden más eszközzel tökéletesen megy a plex, egyedül a TV-vel van gond. Van erre valami megoldás? Egy lokális hálózaton van mind a két eszköz. A TV-t próbáltam már kábellel és wifi-vel is. IPv6 is ki van kapcsolva.
-
Métely
csendes újonc
válasz tboy93 #100741 üzenetére
Én is sokáig szoptam ezzel.
Wi-fi jelet eldobta, újracsatlakozni nem akart. A távirányító bizonyos gombjaira nem reagált, csak a készülék ki-be kapcsolása után.
Próbálkoztam MR újrapárosítással, TV alaphelyzetbe állítással, mindenféle router-beállítással, semmi nem segített.
Egyre gyakrabban jött elő ez a probléma, Wi-fivel gyakorlatilag használhatatlan lett.Itt a fórumon olvastam, hogy a TV Wi-fi moduljával többeknek meggyűlt a baja, ráadásul ez a magic remote bizonyos funkcióira is kihatással van.
Végül vettem egy range extendert és abból kapja az internetet kábelen. Ennek már vagy 3-4 hónapja, azóta teljesen problémamentesen tudom használni a TV-t.
Ha van rá lehetőséged, próbáld ki, hogy nem wi-fin, hanem kábelen adsz neki internetet. Hátha nálad is megoldja a problémát.
-
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Tv vásárlás előtt vagyok és elvesztem... Most egy közel 10 éves LG "43" lh 4000-es tv-m van amit cserélnék max 200k.-ig. Ezen kívűl "55-ra cserélném és ebben az ár szegmensben ezt találtam. LG 55SM8200PLA
Na most jön a nagy kérdés, hogy érdemes erre a tv-re váltanom vagy nem éri meg a nanocell-es technológia és bőven elég lehet egy UM7xxx sorozat valamelyik példánya?Előre is köszönöm a válaszokat.
Autoamata webshop: licenceland.hu
-
Rasnac
aktív tag
válasz Baltimor #100745 üzenetére
Szia
A 8200es szériát az LG lecserélte a 8050esre, ha hozzátudsz jutni joáron 8200hez akkor én azt javaslom.
De egy dolgot szeretnék kiemelni. Ezek a tvk edge ledes világítással rendelkeznek, ami azért pl egy 21:9es képarányú filmnél zavaró lehet hogy alul felül bevilágít a panel.Nekem a 55sm8200es durva bevilágitási problémával küszködött amit az LG panelhibának állapított meg, küldtek egy 8050es ami szintén, most jött meg a 2. 55sm8050es és hihetetlen de ennek is olyan bevilágitási parái vannak hogy fáj nézni. Viszont ha kifogsz egy jó panelt akkor nem fogsz csalódni. Baromi jó a kép ha jól állítod be, és élmény rajta filmezni.
Én azt javaslom hogy ha teheted olyan helyről vegyél ahol ha nem tetszik 14 napon belül eltudj állni (ez általában online webshopból valo rendelésnél mindig adott)
Nézd meg teszteld a nanocellt. Ha pedig nem jön be akkor csak küld vissza és egy um szériással próbálkozz. Az is jó tv :)[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Zsolty20
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat