Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Kobe #27990 üzenetére

    A mi generációnk egy kivételes időben nőtt fel, a technológia a csúcsra pörgött, civilizáció kimaxolva, nagyjábol világszerte béke. Ilyen ritkán van, s nem tarthat örökké.
    A technológiai hajrá elére azt, hogy totál fenntarthatatlan az egész rendszer, cserébe már iszonyat összetett s ettől függ minden - sokkal nagyobbat tud reccsenni ha kiesik 1-2 dolog, mint lett volna az ha 30 vagy 50 évvel ezelött kiesik 1-2 elem a kirakósból.
    Az erőforrások szűkülése, a propaganda gépezet tökéletesedése (technológiák kihasználásával) a mi és ők tábor tovább szélsőségesítése reccsenéseket fog okozni. Sok ilyen volt már az emberiség történelmében, a probléma most inkább az lehet, hogy globálisan, a lehető legnagyobban fog végbemenni.
    Teljességgel fenntarthatatlan ami van, s részemről pl az igények leadása, szükségletek önerőből való biztosítása az ami fele nyitottam. Lehet későn, még kellene nekem pár év mire a szükségleteket teljesen önellátásból ki tudom elégíteni. Ha szerencsém van nincs igazam, nem lesz ebből semmi, de még akkor se tartom azt felesleges erőfeszítésnek hogy megoldott a családi étkezés, vízellátás, fűtés ellátása.

Új hozzászólás Aktív témák