Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz Drizzt #15618 üzenetére

    "A vásárlási szándék látványos erősödése ellenére, azonban nem születik több adásvétel, mert az eladók nem alkalmazkodtak a piaci trendhez, azaz a vásárlóerőhöz képest sok a túlárazott lakás. "
    Kicsit vicces, hogy ezt nyilatkozta az ingatlan.com mikor ők nem engedik piaci ár alatt hirdetni a lakásokat...
    Keresések száma is simán azért nőtt meg, mert az összes eladó nézi mások árait. Én is ezt tettem. Minden egyes nap rákerestem az enyémhez hasonló lakásokra.
    Egyébként teljesen jó a meglátásod. Én pont a vírus előtt kezdtem hirdetni, igaz nem a fővárosban, hanem Békéscsabán, itt azért még érzékenyebb a piac. 14,5M volt az irányár ez egy picivel az átlag alatt volt, 13M-ért szerettem volna eladni. Rögtön megjelentek a kp-s vevők akik 12M körül adtak volna érte, persze nem adtam. Telt az idő, a ház árak nem változtak, hanem inkább feljebb mentek, nagyon megnőtt a kereslet rá. Találtunk egy tökéletes házat, a sok romhalamaz között. Lépni kellett, eladtuk 11M-ért. Itt is elég túlárazottak voltak a lakások, ahhoz képest, hogy 6 éve mennyiért mentek. Simán tudtál venni egy jó állapotút esetleg felújított 2 szobás lakást 4,5-6M között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák