Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz .tnm #10536 üzenetére

    Az a helyzet, ha csak magamról lenne szó, én hajlandó lennék ezt végigtolni, a 15 perccel sincs igazából semmi bajom, hiszen ez egy rituálé, teljesen hozzá tud tartozni a kávézáshoz, meg ha naponta 2-3 alkalomról beszélünk, akkor ez nem is egy nagy idő.
    Inkább talán akkor van ezzel gond, ha reggel a családot össze kell szedni, elindulni a napi teendőkre mert akkor ezt mindenképpen be kell számolni a napi kelési időbe.

    body007
    Mondjuk ezt sejtettem, hogy itt azért sokminden múlik az idő, amit az ember ezzel tölt, ki mennyire gyors, ki mennyire körültekintő - akár csak a tisztítást terén.

    Osynho
    Az a baj, mikor az embernek már túl sok az ilyen dolga... :D Én pl 2 max 3 naponta nyírom a füvet, kb 30 perc. Nagyban multik tényleg azon, kinek főzöd, meg mikor, délután, vagy napközben ha otthon vagyok, van/lenne rá 15 percem, de reggel, mikor felkelünk, 2 főre gyors kávé, majd a napi teendők sokasága miatt, tuti nincs ennyi időm. Illetve ezt a "macerát" a feleségem biztosan nem kultiválná, ergo maradni kellene egy kapszulás gépnek is. Arról nem beszélve, hogy pl vasárnap 3 nagyi, lehuzatolt 7 kávét abban a 4-5 órában mikor itt voltak, mert nekik egy kapszulás kávé is ízletesebb, mint amit otthon kotyogtatnak. A józan eszem azt diktálja nem szabad ebbe belemennem. :) Viszont a finom presszót meg nagyon szeretem.

    Köszönöm a hozzászólásokat, még érlelem ezt magamban, de vélhetően a kapszulás gépet nem "úszom" meg se így se úgy.

Új hozzászólás Aktív témák