- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balikaa
csendes tag
Üdv!
Azt csinálja a telefonom újabban, hogy a közelségérzékelője állandóan közelit ére. Ez elég ellemetlen, ha pl. telefonálás közben kéne a billentyűzet, vagy megnézni ki hív közben. Hogyan lehet letiltani a szenzort? Mert arra gondoltam, hogy egy ügyes e-robot paranccsal váltanám ki a szenzort.
Ja, rootolt, Stanner v1.5
Kösz:
B.
[ Szerkesztve ]
-
Vicu21
tag
vibe ui.
Most ezt használom, a magyarosítás 85-90%-os. lenovo alapokon -
GrandS
senior tag
Ezt [link] néztétek már? KitKatnak mondják.
-
Terentius
őstag
válasz #18193920 #7556 üzenetére
Ez igazi 4.4-es lehet?Nem arról volt szó, hogy nem adja ki az MTK a forráskódot a régebbi modellekre?
Le merném fogadni, hogy amint jönnek a KitKatek az összes gyártó le fogja sz*rni a supportot és a 6592-es eddig kiadott modellekre sem hegesztenek hivatalos kitkatet.Marad a gányolás.[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
lexter00
őstag
Külföldre megyek a közeljövőben(és ezt a telót vinném mert dupla sim és kártyafüggetlen ) és nekem olyan beállitás vagy app kellene ami a mobilnet forgalmat teljesen letíltja és csak amit én szeretnék pl facebook az kapna netet,ezt meg lehet oldani valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz lexter00 #7559 üzenetére
Tűzfal progi. Android firewall
De playen van millió hasonló.Mmm'kay?
-
lexter00
őstag
válasz KurtCobain #7560 üzenetére
-
törölt tag
Tisztelettel szeretném felhívni a figyelmet, hogy email cím változás miatt a fiókom(drive-om) hamarosan nem lesz elérhető.
Így akinek esetleg még szüksége lenne valamire az töltse le, át vagy fel az anyagokat.
Néhány dolgot én is átteszek az új fiókomba, de az biztos, ha több helyen megtalálhatóak lesznek.
Jiayu Public Folder -
GAbre
veterán
Sziasztok!
Tipikus betegség,hogy a jackdugó behal?
Először folyamatosan váltott magától számot,majd végül,dobozhangot ad vagy 1eltalán nem.[ Szerkesztve ]
-
Optimusx
tag
Sziasztok!
A telefonom (G3T) kb 1 hónapja elkezdte azt, hogy hívásnál a mikrofonja mintha kikapcsolna és nem érzékeli az én hangomat, a másik felet hallom, de ő nem engem. Van rá valami megoldás?
Amit meg a vásárlás óta csinál az a ghost touch probléma. Erre született valami megoldás már?
Egy ideje nem követem ezt a topikot, kérem valaki segítsen.
Köszönöm. -
KurtCobain
őstag
Ilyet nem tapasztaltam még, és nem is olvastam ilyen hibáról.
(#7565) Optimusx:
Mikrofonnal nekem is volt 2-3x problémám, újraindítás után meggyógyul. (Már egy pár hónapja nem volt.)
Csak töltőn vagy úgy alapból is csinálja a ghost touch-ot? Előbbinél töltőcsere, utóbbinál érintőcsere.Mmm'kay?
-
Optimusx
tag
válasz KurtCobain #7567 üzenetére
Képernyőcsere lesz a megoldás, mert mindig csinálja. A mikrofonos dolgot meg akkor megpróbálom megoldani.
Nem tudtok valakit aki elvállalná, hogy kicseréli az érintőt ha megrendelem? -
Helytarto
újonc
válasz agoka07 #7566 üzenetére
Nagyon érdekes; mert az enyémre is pont szombaton jött rá ez a hiba; ráadásul mindenféle előzmény nélkül; egyik pillanatban még csináltam vele felvételt és jó volt, rá öt percre meg hívtak és nem hallanak semmit az én részemről; csak én hallom őket.
Akkor egyszer kikapcsoltam; mert emlékeztem, hogy ez segít; aztán akkor az meg is oldotta; de nemsokára újra elment; és most már az sem oldja meg a hibát. Érdekes!
Most újraraktam a MIUI-t; hátha valami elállítódhatott míg a zsebemben volt; de ez sem oldotta meg. Holnap még megpróbálkozom egy másik ROM-mal; talán; bár nem bízok benne; akkor ki kell cserélnem valahogy a mikrofon szettjét a telefonnak; amihez viszont nem szívesen kezdenék bele..
Ja; és érdekes avagy sem; ma idegességemben jól elkezdtem csapkodni a telefont hangfelvételezés közben; azt - igaz távolról - veszi a "drága".. (Az uncletoolsban már megpróbáltam a mikrofon érzékenységét maximálisra állítani.)
Esetleg valaki(k)nek valami tipp?
Jiayu G3T
-
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok,
próbáltam feltenni a miui romot, a meglevő TWRP -vel. Sajnos bootloop jött, wipe- meg minden volt, most ott tartok hogy visszarakni se tudom a gyárit mert csak villog a jiayu.es logo és ki be kapcsol a teló Az usb-t folyton ledobálja ha gépre dugom. Meg lehet menteni még? -
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült 200kmrrel arrébb hagynom a töltőmet, kérdésem, hogy ilyenkor mivel tudom biztonságosan tölteni?
Kisebb áramerősségű töltő, vagy gépről USB-n keresztül?
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz Scarabeus #7573 üzenetére
Ém amióta megvan a teló, /augusztus óta/ össze-vissza mindenféle sehonnai töltővel töltöttem már, csajom töltőjével, haveroméval, haverom angol, nexus átalakítós humbukossal, autó töltővel, csak simán USB-vel, stb.
Semmi baja az akksinak, tejesen jó minden.
Szóval sztem nem kell pánikba esni. A lényeg, hogy ha bedugod a töltőt a telóba, világítson a piros LED. Onnantól NO PROBLEM.Oneplus 8T 8/256
-
fuze
őstag
Melyik most a leggyorsabb rom? Nekem most stanner 1.6 van fent és olyan lassulások vannak, hogy nem igaz. Böngészőt megnyitom és szétfagy... Kéne már az a Kitkat
Most csináltam wipe-okat, remélem jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
grizlisandor
veterán
Nem tudom mi van ezzel a telefonnal, de megint elkezdte csinálni, hogy se net se hívás...
Lehet csak cserélek rajta ROM-ot vagy valami...
-
St.Rob
csendes tag
Sziasztok!
Egy nem teljesen ide tartozó kérdésem volna:
Rendeltem egy Jiayu F1-et, és egy G2F-et. Ezekre a telefonokra fel lehet tenni azt a két javítást, innen: mrfrakk könyvtára (G3-ra készültek) amivel fel lehet ébreszteni hangerő szabályzóval, ill. nem írja ki bekapcsoláskor hogy nincs benne SIM?
[ Szerkesztve ]
-
Riverboy
tag
Akit érdekel keveset hasznalt G3T
Az írjon privatba. -
fazimate
csendes tag
Eladó egy 4 hónapos Jiayu G3T (1,5Ghz Quad Core, 1GB ram, PowerVR SGX544MP GPU)
A telefont leejtettem, nem tört el, viszont a kijelző jobb széle 'szellemképes' illetve alul látható pár csík benne. A hangerőgombok sem működnek, a kijelző cserélésekor egyszerűen orvosolható. Ettől eltekintve, tökéletes minden funkciója, a kijelzője karcmentes (fólia új kora óta). A készülékház szintén szép állapotú, végig tokban volt, amit adok hozzá. A leejtéskor egy karc és egy horpadás lett rajta. Fotókon látható.
Dobozával, gyári kábellel, töltővel, papirjaival, gyári tokkal, és adok hozzá egy új foliát is.http://olx.hu/hirdetes/jiayu-g3t-quad-core-1-5ghz-dual-sim-mobil-ID2iYI1.html
-
satel
tag
válasz cappa72 #1415 üzenetére
szia!
én most jutottam el odáig, hogy szükségem lenne 4+ GB filmek tárolására. kialakítottam az SD kártyát ahogy írtad, de a 2. partíciót (ext2) nem tudom, mivel tudnám megnézni, mivel tudnék belelátni. van rajta anyag, másoltam rá.
mit javasolsz?
köszönöm
idézem a régi hozzászólásodat:
Ha nem akartos sokat vacakolni a 4GB+-os fáljok hegesztésével, akkor javaslom az alábbit:
Az SD kártyát particionáljátok két felé.
Az elsődleges partíció maradjon FAT32, a második legyen ext2 (ne ext3/4, mert azok naplózó fájlrendszerek)
Tegyétek fel a lin2sd programot, ez létrehozza a megfelelő csatolási szkriptet.
Újraindítás után már fogjátok tudni használni a 2. partíciót.MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
fuze
őstag
Ha cwm-et akarok cserélni akkor nem kell újratennem a romot igaz? Meg láttam, hogy lehet mobileuncletoolsból is telepíteni. Az úgy biztonságos?
adms.hu | UI Designer
-
törölt tag
Cserélgetheted a Mobileunce segítségével ahányszor csak akarod, semmi gond nem lesz belőle.
Én kipróbáltam mindet, de mindig visszatértem a Cappa féle Batman-eshez arra állt rá legjobban a kezem.
A többinél hiába volt jó a tájolás, de pl picik voltak a betűk alig láttam mit csinálok, és amúgy sem vettem észre más egyéb különbséget.
Ha elmented a romot CWM-el akkor belementi az új recoveryt is.
Vagy ha visszarakod a régi backupot, abban benne lesz az előzőleg elmentett recovery.
Tehát nem tudsz elrontani semmit. -
Simi-San
tag
Hát nem tudom, nekem a 24 bites FLAC-ből álló albumokat (aminek darabja általában 1,5-2 giga minőségtől függöen) 5-10 percen belül felszokta pakolni és közben vigan használom a telót De ha gyorsabb megoldás kell nyilván nem annyira jó...sajnos más ötletem nincs
ルーク、お前の父はわしだ!
-
satel
tag
válasz Simi-San #7592 üzenetére
nem látja sajna
de találtam egy beépülőt, amivel kábelen keresztül tudom TC-vel másolni a file-okat, és látja az ext2-t
Android ADB 7.4valakinek van ötlete, hogy wifi-n lévő médialejátszó file-jait hogyan tudnám átrántani a telefonra?
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
Terentius
őstag
normális hogy egy éjszaka ha ki van kapcsolva a wifi két sim kártya van akkor 20 százalékot merül az aksi reggelre?Stanner alapú mrfrakk minimal romom van.
OnePlus 12 16/512
-
Terentius
őstag
válasz KurtCobain #7595 üzenetére
Ezeket találtam
Igaz, hogy ezek ma délutáni eredmények.Délben vettem le a töltőről.[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
sicc33
aktív tag
Eladóvá vált a G3T-m. Novemberi vásárlás. Érdeklődni priviben. Az eladás oka, másik vásárlása.
-
beers
addikt
Akkut honnan érdemes rendelni?
Antelife kizárt, mert 50 napja nem jött meg! (feldolgozás alatt)M&N
-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest