- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispal87
aktív tag
-
PirosHello
senior tag
válasz ruszi_tomi #7700 üzenetére
Itt ezüst
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
sexymusprime
tag
Üdv!
Ma egyik pillanatról a másikra elkezdett majomkodni a telefonom :/A böngésző (Dolphin amúgy, de kétlem hogy számít) használata közben egyszercsak a telefon nem reagált semmire. Egy idő után meguntam a dolgot, kivettem az akkumulátort, majd visszaraktam. Az akkumulátor töltöttsége 50%ról 9%-ra ugrott, és a böngésző még lefagyasztott mindent. Egy újabb újraindítás (plusz sim, és sdkártya ki-, és betétel után... igen, windowsos vagyok :Đ ) elindul (akkumulátor 70% ..?), a Multipicture LWP (ami hozzátenném, hogy az SD kártyáról szedi a képeket) és a launcher megy szépen, viszont néhány dolog nem indul el, pl. Galéria, Dolphin, a Fájlkezelő nem akarja megnyitni az SD kártyát, Jetaudio.. ennyit teszteltem hirtelen. Ami elindul az például a Chrome, a Timely, az Üzenetek, és a Névjegyek alkalmazás, és mint mondtam gond nélkül megnyitja a widgeteim, és a háttereim, amik egytől egyig az SD kártyán vannak (ami amúgy a szememben a leggyanúsabb, mert NAGYON régi).
wat teh actual fcuk.
ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
sexymusprime
tag
válasz sexymusprime #7703 üzenetére
update: kivettem az SD kártyát, és everythin's shiny, cap'n! A widgeteim a jelek szerint a belső memóriában vannak, de még mindig nincs magyarázatom arra, hogy miért indult el a Chrome, és hogy miért fért hozzá az SD kártyához a MP LWP, míg a Jetaudio és a Galéria nem :|
[ Szerkesztve ]
-
djula
aktív tag
válasz sexymusprime #7704 üzenetére
Gondolom nem teljesen döglött el az egész sd, csak hibás. Valahol tudta olvasni, valahol nem. Minden esetre az már kuka.
-
djula
aktív tag
Valaki használ itt még MIUI romot?
Van rajta olyan, hogy zenelejárszás közben ha elkezd mondjuk neten böngészni, leáll a zene?
Én nem emlékszem, hogy lett volna ilyen ezzel a telefonnal, most meg már nincs meg.
A fenti hiba amúgy Redmi 1S-en jelentkezik, kilövi a zenelejátszót rendszeresen, feltehetően ram hiány miatt. -
sexymusprime
tag
Most kíváncsiságból visszaraktam az SD kártyát, és működik rendesen (bár kitudja meddig).. de gondolom ilyen nem történik véletlenül, úgyhogy jobb lesz utánanéznem memóriakártyáknak :/
bocsánat, ha nooblord kérdés, de van valamiféle program, amivel másfél kattintással áttelepíthetek mindent az egyik SD kártyáról a másikra? :0
-
djula
aktív tag
válasz sexymusprime #7707 üzenetére
Simán másold fel a gépedre az egészet. Ha van usb kártyaolvasód azzal, ha nincs akkor a telefonon át.
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a minimál rommal, hogy 80% töltötséget jelzett majd egyszer csak se kép se hang semmire sem reagált aksi ki be, semmi, majd egy másfél perc után magától elindult viszont 11% lett az aksi.
Ez mitől lehet?
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
djula
aktív tag
válasz sexymusprime #7709 üzenetére
Ha mindent átmásolsz, elégnek kell lennie.
-
sexymusprime
tag
Kicsit OFF, de az összefoglalóban linkelt fene szimpatikus Transcend memóriakártyát a jelek szerint nem szállítják Magyarországra :| legalábbis se Győrbe, se Miskolcra.
Tetszett a lájtos trollfész, amit az amazontól kaptam egyébként:
There is a slight problem with your order. (See below.)
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination.
"slight" problem.. :Đ
-
hevizms
addikt
Az egyik barátom készülékén az alsó 3 "gomb" megszűnt érzékelni.Mi lehet a gond?Lehet ez szoftveres probléma?Mondjuk az lenne az egyszerűbb,egy romcsere.Kedden hozza el hozzám.Érdemes romot cserélni vagy ez hardveres probléma lehet?
[ Szerkesztve ]
-
bgaborka1
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
solor
tag
Üdv!
1 éves telómba (G3T) szeretnék egy új akksit. Tudtok mondani "occó,jó" helyet a vásárlásra?
Köszi.
-
Flexy90
senior tag
-
dodorip
csendes tag
Valaki életre tudná kelteni a g3t-met?
-
qad
senior tag
válasz dodorip #7724 üzenetére
Ezen a linken megtalálod a válaszod. AIO nevű progival meg tudod oldani.
-
Tothgera30
Ármester
Találkozott valaki olyan hibával hogy bekapcsolás után, aktív használat közben néha
kikapcsol a kijelző, és a bekapcsoló gomb rövid nyomásával tér vissza? Talán új Xiami rendszer van rajta, sajnos nincs nálam a telefon, szóval
eddig csak tippelős játék."A pokol nem hely, hanem állapot"
-
KurtCobain
őstag
válasz Tothgera30 #7735 üzenetére
Nincs valami olyasmi bekapcsolva, hogy értesítősávon dupla kopp lezárja a képernyőt?
Gravityboxban van ilyen, de úgy rémlik hogy a miuiban is van.Mmm'kay?
-
dodorip
csendes tag
Van köztetek olyan zalai emberke aki hozott már vissza a halálból g3t-t?
-
sicc33
aktív tag
Ha fülhallgatót csatlakoztatok, akkor nem fülhallgató ikon jelenik meg hanem headset ikonja és elindul a zenelejátszó. Ez valamiféle soft bug lehet?
Egyebkent miért kell recovery módhoz töltőt csatlakoztatni? Mintha anélkül is el kellene indulnia nem? Mondjuk az enyem nem indul töltő nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az még nem is lenne gond, ha bedugod a fülhallgatót és elindul a zenelejátszó, mivel az ember azért dug fülhallgatót a telefonba, hogy zenét hallgasson.
A recovery módhoz kell a töltő, hacsak nem olyan custom romod van aminek a kikapcsoló menüje felkínálja recovery módba bootolást.(pl stanner félék).
Vagy esetleg a Mobileuncle MTK Tools recovery bootjához sem kell töltő.
De ha valamiért nem indul el a telefon és nem tudod elérni a boot recovery funkciót, akkor csak a töltőre dugott felefon +power + vol plusz segít.(ha a cwm nem szállt el, ha az is akkor csak flashtool)[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
válasz #18193920 #7739 üzenetére
Stanner van fenn. Csak ugy emlekeztem nem kellett toltore rakni, hogy belepjen a recovery-be. A lejatszo sem indult el korabban, ha csatlakoztattam a fulest. Gondoltam megzavarodott a lelke valamiert .
Egyebkent tolton belep. Gondoltam lassan egy ev utan kiprobalnek mas rom-ot is. Mondjuk meg nem jutottam el oda, hogy melyiket . -
Hunor21
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek megvannak a Frakk fele romok?
Sajons a linkek nem elnek. Es felraknam a kitkat kinezetu romjat, de nem talalom sehol.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatom a fórumot és láttam már sokan cseréltek romot a telón. Olyan kérdésem lenne, hogy a telóra létezik 4.4 Android?
-
hudyfiu
senior tag
Sziasztok.
Kaptam egy halott telefont.
Úgy látom ez az S/T verzió lesz de nem találok hozzá official FW-t
Sima S verziókkal nem indul el.
SPtool progit tudom csak használni ha jól sejtem. -
törölt tag
válasz hudyfiu #7747 üzenetére
itt az official FW
[Official ROM G3S Quad core Version: JY-G3 20130523-102107]
Rendszer update-el vagy flashtool-al is felrakható.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest