- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
Próbáltam letölteni barcode és avast appot a google play-ről,de nem indul el a telepítés /letöltés.
Feljön egy kis ablak: Ön még nem használta a Google Play Áruház alkalmazást(a fehér bevásárlótáska alkalmazásikon)eszközén ezzel az emailfiókkal.Hiába kattintok az OK-ra nem történik semmi.Mit csináltam rosszul?
Bocsánat az OFF-ért -
nagyúr
meg ugye nem kell a gombokkal szórakozni
És mennyivel biztonságosabb a gombos megoldás!
Ma, oldalba taszajtott az egyik családtag... másodszor is ment a backup...
Mi történt volna, ha backup-ot szeretnék, de épp a factory reset menüponton állok ekkor???
Na ez ám az életszerűség!
Nem véletlenül van a cwm-nek touch és nem touch változata...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
andyTM
őstag
válasz cappa72 #2557 üzenetére
- van benne igazság, vedd úgy hogy csak magánvélemény volt.
- amit tud még: A cwm recoveryből telepíthető fájlok telepíthetők ezzel is.
- amit nem tud: A cwm recoveryvel készült mentéseket nem tudja visszatölteni csak a saját mentését./ a touch-os cwm-et kipróbálnám; még nem találkoztam vele - bár elég érdekes lenne nyomogatni azokat az apró betűket; akkor inkább a gomb /
[ Szerkesztve ]
-
pazirezz
tag
válasz cappa72 #2557 üzenetére
életszerűség tényleg lehet a példádban .. de gondolj bele, mekkora esély van, hogy pont ilyen, ehhez hasonló baleset történhet?! .. ellenben ma vagy 1 órát szórakoztam recoveryben, és nem bántam meg, hogy Touch volt, mert tényleg kényelmesebb mint a gombos
Persze, kinek mi a szimpatikusabbhttps://m.facebook.com/paZirez
-
andyTM
őstag
- rakd fel a [Nova Launcher]-t abban van ilyen opció
-
bagkri01
őstag
Valaki írta, hogy kellene neki egy fekete szilikon tok, az enyém eladó.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
sergio81
tag
Hy!
Valakinek estleg van infója róla hogy esetleg egy másik gyártó headsetje működne a készülékkel?(mivel többen írták hogy a gyári elég gagyi!)Jó lenne egy minőségi headset, nem kékfogas amivel lehet számotléptetni +hangerőtszabályozni!
Előre is köszi!Remélhetőleg holnap du. már én is kézhez kapom végre a készülékem! A vám már csütörtökön átengedte![ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
-
gabika318
aktív tag
Hopp, egy G3N rom, azt írják CM10 based, Gthrill ROM G3N-hez igazítva.
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3n-gthrill-cm10/[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
bb71
őstag
Névnapi jó hírem
2013. április 10-től az árak imigyen alakulnak - Google fordítóval :Smartphone universal quad-core era, to celebrate the cum good domain phone forum the number of registered members is about to break through the 40 million people the good domain official from April 10's across the board cut in retail prices of products sold by official mall, more affordable The return on the price of the new and old customers, specific price adjusted as follows:
Popularity of good domain G2 dual-core version: 499 yuan
Jia domain G2 dual-core version: 639 yuan
Jia domain G2S: 739 yuan
Jia Domain G3: $ 839 32000,- FtNote: The above G2, G2S prices for the price of black version, the white version will be charged $ 30. Good the domain G3 quad-core version listed will keep the price of 839 yuan, discontinued the original dual-core models.
Started the new price of the above products in the official good domain Mall ( http://shop.ejiayu.com ) from April 10 , on April 10 in the official mall arrange a bulk sale activities, lower prices do not drop quality Welcome everyone to buy!
G4 listed of good domain good domain's phone also will be synchronized into the quad-core era, but good domain will not be immediately discontinued the old products, but allow them to continue to play a heat markdowns, to focus on good domain friends more purchase options.
The good domain mobile phone is not only cost-effective! To make more friends to spend the better smartphone products, we have been working hard!
Good domain phone teamApril 8, 2013
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
válasz Dominó85 #2575 üzenetére
Szerintem meg egyértelműen onnan a shopból megrendelheted a 4 magos G3-at, és postázzák a bizonyos 32000,- körül megvett telefont valamennyiért. Ez a hivatalos webshop, vásárolhatsz tőlük bárhonnan.Már régebben regisztráltam náluk. Most átnéztem és nem találok egyértelmű utalást arra, hogy vásárolhatunk tőlük Mo-ról. Ezért megkérdeztem tőlük...
Választ publikálom.
-
bb71
őstag
Ja, az lemaradt, hogy a G4 ára 949Juan = 36000,-
Forrás:
[link]*************************************
Ha ez így megy, akkor beszerzési áron eladóvá válik a kétmagos (most már ezt is ki kell írnunk ) G3-am: 37000,-
Új, bontatlan, zsír új, még a kezemben sincs Aki kapja marj(h)a[ Szerkesztve ]
-
Liberator24
tag
Viszont ha kijön a 4 magos G3 200 $ körül, akkor nehezen lehet majd eladni jó áron a mostani 2 magosakat használtan.
-
Dominó85
addikt
válasz Liberator24 #2578 üzenetére
Szerintem ha nem is itt a PH-n, de más oldalon könnyen el fog menni drágábban is. Azért még nem fog drasztikusan leesni a G3 ára. No meg aztán ki tudja, hogy kinek mennyire fog bejönni a 4 magos kivitel, van akinek 45-50k-ért elég a 2mag is. Főleg amilyen szutyok választék van ma magyar honban ilyen áron.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
bb71
őstag
Sima G3-hoz ismertek egy 4.1.2-es 2013.03.15-i Lewa ROM_ot, csak akkor linkelem, ha nem?=[link] ?
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
apeelme
- csináltam logcat-et a magyar 4.1.2-es jb-ről [link]
- tényleg nem akar pihenni a proci, de ehhez én kevés vagyok. -
Dominó85
addikt
válasz Sanyesz. #2582 üzenetére
A needrommal és a kollegával sincs bajom, csak kész káosz lesz itt, ha 20-30 féle rom lesz itt a topikban a különböző G3-as telókon. Én az Eto-gyári ICS-t csiszolgatom és bőven elég mindenre. Az üzemidő korrekt (nyüstölés mellett 1 nap, normál használattal 2nap, amúgy meg el van egy magában több napot is), az apkok 90%-a még csupán GingerBread-ért kiált. A személyreszabásra meg létezik több száz apk. Szerintem titkon sokan reméljük egy igazi CM eljövetelét.
* Péter - 06302461862 *
-
ÁrPi2
senior tag
-
sasa311
veterán
Ezt szorozd meg nyugodtan kettővel, ugyanis china mainland árak.
Amikor megjelent a G3 akkor 999 yuan volt KÍNAIAKNAK a Jiayutól egyenesen, mégsem volt 230$alatt EU-t kiszolgáló webshopban, ami 1450 yuan.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
bb71
őstag
Amíg itt a hardveraprón néhány 10 (100) ember tudja, hogy mi az a Jiayu, azon belül, hogy létezik G3 kétmagos, és létezik 2 nap múlva 4 magos, addig lesz egy kis időnk, amíg jóáron elnyomjuk a kétmagost... szerintem.
sasa: és a linkelt webshopól nem vásárolhatunk?
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Egy kicsit zavarban vagyok, mert lámának érzem magam, de megkérdem: a státuszbáron mit jelent a körbefutó nyílban található lakat?
www.refujvaros.hu
-
esztam
csendes tag
Én yabe romot használom már majdnem egy hete, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem magyar, de nem is baj.. Ha nyúzom, akkor 1 napot bír, ha nem, akkor ez is bírja a 2 napot.
-
apeelme
addikt
Jól tudod tényleg nincs CM MTK-ra. És ez nagyon aggasztó. Rengeteget olvastam/olvasok mióta megvan a készülék de még említést is alig-alig látok. A legeslegnagyobb próbléma hogy CM egyáltalán nem támogatja a dual sim-es készülékeket, tehát ha valamikor is sikerül az tuti hogy egyelőre 1 SIM lesz csak használható. Egyelőre azt tudom mondani hogy senki ne várja hogy rövid határidőn belül lesz valami használható cucc belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest