- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz pinnacle #18902 üzenetére
Itt tudod megnézni, hogy kik a hivatalos viszonteladók.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ezt ismerem, csak azt nem tudom, hogy mi a helyzet a máshol vásárolt termék esetén. Nekem is volt 2db B-Tel-es, USA telefon. Nem tudom, hogy csinálják, de az látszódott az Apple-nél, hogy én vettem Miamiban. Mindkettő akkuja elromlott 1 éven belül. Almáriumban kicserélték a telefont és még +3 hónap garanciát adtak. Egyébként nem tudom, hogy kisebb hibánál érdemes-e leadni a készüléket, mert akkor refurbished-et kapunk helyette, lehet, jobb megtartani az eredteti.
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
válasz Euripidész #18908 üzenetére
En uzletben vettem, de kulfoldon.
http://www.istyle.eu/hu/laut-trifolio-ipad-pro-9-7-case.htmlAz amelyik az elso felul
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz pinnacle #18905 üzenetére
Az Apple hivatalos magyarországi viszonteladótól vásárolt termékekre 1+1 év szavatosság, jótállás vonatkozik.
Ezeket korábban úgy fogalmazták meg, hogy "többletjogok" hivatalos magyarországi viszonteladótól történő vásárlás esetében.
Minden más esetben (külföld vagy belföldi, de nem hivatalos magyarországi viszonteladó) 1 év vonatkozik csak. -
KüLÖNc
tag
Sziasztok,
Tervezem, hogy vásárolok én is magamnak egy új, idei iPadet, viszont még soha nem volt tabletem. Tudjátok, vannak ezek a gumi végződésű tollak, amelyek használhatók képernyőkön való navigáláshoz. Nyilván nem vehetik fel a verseny a direkt erre dedikált, több ezer, tízezer forintos termékekkel, azonban casual használatra, "elpötyögésre" jók lehetnek ezek is, nem tesznek kárt a kijelzőben?
Köszi!
Különc
-
Ragnar95
félisten
válasz KüLÖNc #18913 üzenetére
Kárt nem tesznek a kijelzőben, alapból egy gumidarab hogy tudna ártani a kijelzőnek? Cserébe sok örömödet se fogod lelni bennük... Ha nem jegyzetelni/rajzolni tervezel, fölösleges a stylus, sokkal kényelmesebb ujjal használni a készüléket, ha meg komoly célra kell a stylus, akkor jobban jársz, ha direkt egy minőségit veszel.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Akkor az MM-nél is csak 1 év van. Illetve nem, mert most látom, hogy az MM, Edigital is hivatalos partner .
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz pescara #18916 üzenetére
Miért ne működne Nem túl bonyolult/drága olyan gumiból készíteni a toll végét, ami megy kapacitív kijelzővel is. Használtam én is pár ilyen tollat (rendes toll az egyik vége, a másik kapacitív stylus), de sok öröm nem volt benne, még jó, hogy ingyen osztogatták őket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
KüLÖNc
tag
válasz Ragnar95 #18918 üzenetére
Egyelőre csak főnököm régi iPad minijére pályáznék, amivel magabiztosan megismerkedhetnék az iOS rendszerrel meg tökre tetszik a kisebb méret. Ha nem jön össze vele az üzlet, akkor keresek aprón másikat.
Sokszor van, hogy sajnálok hozzáérni az eszközeimhez, mert a kezem éppen dzsuvás és ezért akarnám tollal irányítani. Ezt a Minit pl. egyszerűen tudom a 0 forintos gumi végű tollal irányítani.
-
vFerko
tag
Sziasztok!
Újdonsült ipad pro 2017 12.9 tabomra keresnék nyíló tokot Nyíregyházán. S. O. S.
-
trigorin
aktív tag
Tudnátok segíteni? iPad Pro 10.5'' 2017-hez keresek nem gyári, hanem olcsóbb, de jó tokot, ami elöl-hátul védi a tabletet. Néztem SPECK-et, TARGUS-t, kihajtható, támasztható mindkettp, de olvastam rosszakat is róluk, amik aggodalomra adnak okot. Van bevált megoldás? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
iPad 2017 esetén hol találom a képernyő felebresztest tokkal kapcsolót? Elképzelhető hogy nem tudja?
-
trigorin
aktív tag
Új iPad vásárlásánál mire kell figyelni átvételkor, hogy kiderüljön, van-e turpisság a dologban?
-
V.Stryker
nagyúr
Talaltam a neten ezt a restore fájlbol, notival megoldast 9-es ios-rol vissza 8-asra ipad mni eseten. Ez meg mukodhet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Vettem Adonit Dash 3 tollat az ipad pro-hoz, használhatatlanul rossz. kinézet meg a töltési mód tetszik de nem működik sajnos
Üdv: Csabee.
-
ityam
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam az Ipad promon(10.5" os) a Parallelset és megtetszett, hogy akár játékokat is tudnék játszani így az ipaddal az otthoni asztali gépemet kihasználva. Még csak most kezdtem el nyomogatni és pár kérdés felmerült bennem:
-Bármilyen Bluetoothos billt és egeret tud egyszerre kezelni az ipad(ezek ügyebár kellenének a játékhoz)?
-Kipróbáltam a Diablo3 at és jellemzően lassúnak tűnik az Ipadon. de egyszer amikor mutogattam egyik kollegának milyen ez a parallels akkor elfogadható sebességű volt. Most viszont nem tudom eldönteni mitől lassú.
Parralels közben számítási feladatokat gondolom az Ipad annyira nem számol(mondjuk grafikát/egységmozgást) mert távoli asztal miatt megkapja az adatokat.Vagy esetleg mégis kell ilyen számolásigényes dolgot csinálnia a tabnak és ezért lehet lassú? Csak akkor amikor kollegának mutattam akkor miért nem volt lassú(épp nem volt a tab leterhelve akkor)?
Másik gyanusítottam az otthoni internetem. Nah az egy förmedvény. Abból kinézem hogy néha kicsit jobban megy néha meg tök szar. Sajnos földszinten lévő wifi router jelét kapom el az emeleten egy repeater üzemmódú routerrel és hát eléggé ingadozó hogy hogy megy a dolog. Vajon csak emiatt lassú a játék mert a net rossz most?
lassú alatt értem a kb 2-3 FPSt.
De kollegának amikor épp mutattam mehetett akár 10-15 FPS körül is. Nem volt eszeveszett gyors de lehetett használni.
Csakhát persze bill egér nélkül nem nagyon használható a diablo3
Nem feltétlen Diablo3 a cél hogy menjen. Sok olyan játék van amit nincs időm otthon játszani de ipadról lehet lenne időm legalább telepítgetni és kipróbálni akkor is amikor nem vagyok otthon. Kicsit szanálni hogy mi az ami tetszik mi az ami nem stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.