- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mégis hol lehet Alza.hu-n rendkívül olcsón Google telefont találni?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendeguz75
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelen pillanatba van egy 4,3" -as készülékem és venni fogok egy 5"-őst . Az 5" készülék felbontása 800x480 lesz . Van valami beállítás a programba amit csak át kell állítani vagy egy teljesen más progi kell hozzá? -
bygdady01
csendes tag
Nincs valakinek EREDETI data.zip-je, eredeti, lufis ikonokkal 800x480-as felbontásban?
-
axelbox
tag
Sziasztok.Tudja valaki miért nem elérhető Zozo oldala?Szeretném letölteni a legutobbi skin módosítását,de valamiért nem műxik az oldal...
-
tecsa74
tag
Szia!
Én is azt hittem hogy nem változik az út színe,de csak akkor nem,ha nem tervezel útvonalat.
Próbáld ki,hogy tervezel útvonalat,és úgy nézd meg,nekem akkor az m.jeno scheme működik
Ha pedig úgy próbáltad s úgy sem jó,akkor passzolom a kérdéstMindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
m.jeno
senior tag
válasz kisspista #8700 üzenetére
Azért cseréltem le zöldre, mert engem zavart,hogy a bakonyban 400 m-en már minden barna volt, holott minden zöld még, szerintem egébként országonként kellene beállítani a felület színárnyalását, de ha neked jobban tetszik a a régi sheme, akkor elég ha kicseréled a szín fájlt a sheme-ben.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
M_AND_Ms
veterán
Ja, meg délkörönként, meg éghajlatonként .
Jobban örülnék ha az útvonal beállításokat lehetne országonként beállítani, pl.: hogy tervezzen-e fizetős útra vagy sem. Pl.: van magyar éves autópálya matricám, tehát Magyarországon tervezzen fizetős útra, de Ausztriában ne! Ha mondjuk Bécsbe akarok utat terveztetni, akkor nem tudom, hogy engedélyezzem-e a fizetős utat, vagy sem.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
verlajos
csendes tag
Szia Stancy!
Kipróbáltam a 480x272-es branding-ot, de nekem nem egy kicsit vacakol. Ha ikont próbálok cserélni, akkor az ikonok között lapozgatva valahol a 10-11. oldal környékén hibaüzenetet kapok és elszáll a Primo. Eddig Trob1 brandingjában ez a csere működött.
Van erre valami megoldás, mert ez az autópályás dolog érdekelne.
Köszi
LVer
-
kisspista
senior tag
Sok variáció van az adott szakaszok kikerülésére: amit te is mondtál, vagy köztes pont beszúrása, mely lehetővé teszi, a tetszőleges útvonal kiválasztását és finomhangolását!
Holnapi nap 450 km-en tesztelem a Primo 1.2-t, amit több hónap alatt tökéletesítettem és tuningoltam, de holnap minden kiderül, mit hogyan bír!U.i.: Nem vagyok kamionos, így a hosszabb autózás nekem nem mindig adatik meg!
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Ja, hát egyesével én is ki tudom tiltogatni a fizetős szakaszokat. Még segít is a Primo, hisz pont az útvonal-beállításoknál mutatja is, hogy hány szakasz van fizetős. No, de akkor újratervezve van, hogy betervez, egy másik fizetős szakaszt. Így el lehet vele játszani..
Szóval, jó volna, ha a program tudná azt, hogy egy országra letilthatnám, hisz sok helyen van, hogy egész országra lehet matricát venni.(Ne ragadj le a példánál, néha bonyolultabb úton is megy az ember)
Persze, az ég színének megadási lehetősége, sokkal hasznosabb funkció, elismerem
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
zezoka
őstag
Na nekiállok a skinezésnek!
A shopping.spr hibát úgy oldottam meg, hogy felraktam egy régebbi verziós 1.2-t.
Kinek az oldalán volt régen fent a GJ-AK v3.10.0 zz6 skin leírásostól? Szanyo74 oldala nem műxik, nincs olyan felhasználó, pedig asszem ő volt.
[ Szerkesztve ]
-
tamas19686AF
csendes tag
Miért van az, hogy gj_ak_v3.10.0_day_zz6.zip skinnél útvonaltervezéskor pár másodperc után visszaugrik a kép a kiindulási ponthoz? Nagyon zavaró, hogy áttekintésnél, alternatív útvonalaknál is ez a helyzet. Várom a segítséget, köszi.
-
kaliban1
tag
Én is szeretném tudni, hogy hol van PLajos?
Azt igérte, ha lesz tts_pro, akkor lesz skin 1.2-höz.[ Szerkesztve ]
-
ideasz
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem a választ a kérdésre nem találtam... Nos:
A sys-ben a szekcióknak betűrendben kell egymás alatt szerepelni, vagy mindegy?Köszi!
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
1.2-es Primora tudtok ajánlani 320*240-es méretben skint?S még egy kérdésem lenne. Be lehet állítani a térképnézetnél a 2D/észak felül (így a térkép nem pörög)?
-
Szanyo74
tag
válasz tamas19686AF #8728 üzenetére
Mert be van kapcsolva az egyéni madártávlat.
10 km/h felett már dolgozik a gép azaz figyelembe veszi a madártávlat beállításait.(#8731) Jabby
Nálam találsz, bár karbantartás van a szerveren. Elvileg mától működnie kell.[ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
-
LuiT
aktív tag
Valakinek volt, vagy van oly problémája, hogy ha primoban rábökök a FM-re akkor az előugrik, de félig ottmarad a térkép, és akármit is akarok állítani a transzmitterben, akkor az visszavált a térképre. Ez a GJ-AK v3.10.0 zz6 skineknél és Zozo témával történik.
Más kérdés:
A kedvenceket és a beállításaimat hol tárolja a primo 1.2, milyen fájlban?Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
gpsr
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában sajnos idő hiányában nem volt időm követni a verziókat.
Leirná valaki, hogy melyek a legfrissebb térkép verziók. Magyar (2011.Q1?), Ausztria (2010.Q4) érdekel.
Illetve Primo1.2-höz mik lettek a bevállt GJ alapú skinek.Köszönöm!
-
formasu
tag
Mostanában sajnos idő hiányában nem volt időm követni a verziókat.
Leirná valaki, hogy melyek a legfrissebb térkép verziók. Magyar (2011.Q1?), Ausztria (2010.Q4) érdekel.
Illetve Primo1.2-höz mik lettek a bevállt GJ alapú skinek.Ha most már van időd, néhány oldalt visszaolvasol, és a második kérdésedre megkapod a választ!
Az elsőre meg szerintem máshol kellene kérdezned!A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
tamas19686AF
csendes tag
Bocsi Szanyó74-nek szántam.
-
m.jeno
senior tag
válasz tamas19686AF #8748 üzenetére
Ezt én is Szanyó74-nek szánom:
Ez a skin elméletileg a legutolsó általad jegyzett zozo szilver skin:igaz ez úgy keletkezett, hogy előtte ismerkedtem az utolsó Dimka skinnel, miután visszaállítottan a GJ skint jelentkeztek a következő sebességkorlátok:
ezt nálad nem tudom visszaállítani, illetve a beállított tűréshatárokat nem veszi figyelembe (lakott területen +20 %, kvül +15 %), erre tudsz valamit?
valamint megjelent a következő idő jelzés is, amit nem tudom. hogy mi
ez már nem Szanyó-é, csak szeretném tudni, (tudom ez volt már kérdés, de igazán akkor sem kapott rá konkrét válasz kisspista, ha jól emlékszem), miért nem jelezheti a benzínkút ikont a sztrádán, amint a képen látható, a kút poi engedélyzve van.
Még egy kis kiegészítés, a képmentés itt ugyan úgy müködik, mint az 1.1-ben jobboldalon új fentről lefelé lehúz, a fényképező eltünk a képernyőről, ezt,nem tudom, hogy a Te skinedben is vann.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Szanyo74
tag
Talán megoldható lenne, de az összes típushoz megcsinálni a zenelejátszó elérését?????
(#8747) tamas19686AF
Attól hogy a szobában vagy bárhol egyhelyben állsz még nem biztos hogy a GPS helyzeted pontos. Várj egy kicsit.
(#8749) m.jeno
A sebességkorlátot nem én csináltam, ez eredeti gurjon. (illetve ő is Dimkától szedte)
Ami megjelent +54.13 ez az érkezési idő követése.(mennyi az eredetihez képest az eltérés)[ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Autós topik
- Windows 11
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Witcher topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Garanciás. Gigabyte GeForce RTX 2060 Super WINDFORCE OC 8G
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- Sos ! 25000 forintért eladó az összes megmaradt holmim
- AMD Ryzen 7 9800X3D félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest