- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mégis hol lehet Alza.hu-n rendkívül olcsón Google telefont találni?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Emulatorral sikerült azt a képet megkapnom, amit te is láttál a saját készülékeden. A TMC vevőt, úgy vettem, mintha nem is lenne csatlakoztatva a készülékhez, így nem konfiguráltam.
Készülékemen nincs baj, de emulatoron ugyanazt tapasztalom, mint te. Érdekes, de szerintem a TMC helytelen konfigurációja okozza a problémát!
-
kisspista
senior tag
A sys-ből szedd ki a [device] szekciót és ami alatta van, az alábbi-t viszont tedd bele:
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="GNS_GPSTMC_SOURCE"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="5"
auto_tuning="1"Aztán mentsd el, töröld a save mappában lévő, system.ini fájlból a tmc részt, és a Primoban nézd meg, előjön-e a Közlekedési információ menü.
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Na erre voltam kiváncsi, hogy működik a funkció.
/Nem leszóltam a branding-ed, csak megjegyeztem a hibát benne/Visszatérve: a funkció csak megjelenítésre szolgál, vagy rá lehet kattintani és behozza a POI lehetőségeket? Mit kell a poi_visiblitiesben engedélyezni és mekkora távolság jelzéssel?
Köszi az infót!
-
neonx
csendes tag
Na kérem, nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget SIKERÜLT :-) 1.2 primo-n látom az infót keres Tmc-t végre megyek kipróbálom élesben egy kör erejéig.
-
neonx
csendes tag
Na az első 1km elindult a zöld csík, a keresés felett felénél kiírta neo-fm 100.8 Tmc elérhető betöltött pár akadályt ez a képen látható is, de azonnal eldobta a jelet és újra elindult a keresés talált Kossuth xxxMz félig elért a zöld csík és eldobta. Utána már csak a Mz ugráltak de nem állt be egy pozícióba egyik sem, össze vissza ugrált és azt írta tmc nem elérhető, tmc vétel van. Hazafelé még egyszer elindult a neo-fm félig felment a zöld csík de eldobta. A sys-ben nincs semmi írva.
-
ideasz
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy frissebb térképhez egy korábbi fda csomag működik -e. Vagy át kell-e nevezni esetleg....?
Köszi! -
m.jeno
senior tag
Igen teljesen normálisan működik a TMC vevőd a leírtak alapján, ha jól látom, akkor eseményeket is felolvasott, az, hogy az utadba egyse esik örülj neki. Ha megtalálja a Petőfit vagy a Neo FM-et, akkor nem marad folyamatosan az adón, hanem keres további adásokat, az, hogy a jel mennyire megy el teljesen mindegy, arádió jelerőségét mutatja csak elég ha egyszer egyszer felolvassa,az eseménylistát és frissíti, a TrafiNav sem frissít percenként.
Tedd fel és skint és nézd meg, hogy történik e valami változás, elméletileg nem történhet, legfeljebb a skin több beállítási lehetőséget ad, ha ad.[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
neonx
csendes tag
Köszönöm nektek a segítséget
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.10.0 zz6 és GJ-AK v3.10.0 zz6 silver (800×480;480×272;320×240 felbontásban)
- Uticél és Nagy manőver megjelenítés javítva
- Témacserélő hangértesítés aktiválvahttp://primosite.co.cc
-
-
papsoka
aktív tag
válasz Szanyo74 #8624 üzenetére
Nagyon tetszik a skined!
Most már csak néhány finomítás kellene és minden OK!
- Nekem a három jobb oldali ablakba és a bal alsó sarokban túl kicsinek tűnik a megjelenített karakter mérete az ablakhoz mérten. Kicsit nagyobb jót tenne a vaksi szememnek is.
- A következő köztes pont távolságának lekérdezhetősége!!! (Ez a funkció már megvan az iGO 8-tól a Primó 1.1-ig. Csak itt nem találom! A Dimka szintén tudja 1.2-vel is!)
Ezeken kívűl nekem minden jó és szép! Gratulálok a munkádhoz! -
mz68
csendes tag
Sziasztok! Én is a GJ-AK v3.10.0 zz6 silver-t használom.
Nagyon tetszik és köszönöm. Az érdekelne, hogy másnak nincs problémája a 3D madártávlat beállításával, mert nekem a maximum méret 400 méter. A régebbi skinekkel is ezt csinálja. -
sz.v.endre
csendes tag
Sziasztok, Miért van az, hogyha a térképcserélővel térképet cserélek, újraindulás után az eredeti áll vissza.
-
balambér53
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek. Wayteq x920BT készülékem van. Most tettem fel rá a Primo 1.2-öt. Az előző verzió simán működött, de ennél az újnál egy kis problémám akadt. A progi rendesen fut, de ha a bluetooth is élesítve van és bejövő hívásom érkezik, a program "nem vonul a háttérbe", azaz nem válik inaktívvá. Hallom a csörgést, de csak a mobilomon tudom felvenni a hívást, nem jelenik meg a telefonos kezelőpanel, így például a hangerőt nem tudom szabályozni, ráadásul a beszélgetésbe bekapcsolódik a navigálás hangja is. Szóval, találkoztatok-e ezzel a problémával? Mivel nem vagyok képzett programozó, segítséget kérnék abban, hogy hol és mit kell változtatni (mit kell átírni) a programban, hogy az 1.1 verzióhoz hasonlóan itt is működjön a telefonkezelés.
Ha esetleg már téma volt korábban ez a probléma, akkor nézzétek el, hogy újra felvetem, de igen nagy a fórum anyaga, s eddig nem találtam semmit e témában.
A segítséget előre is köszönöm!
Addig is jó navigálást mindenkinek. -
Fan29
csendes tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van nekem egy Primom (9.2.1.179499; 2011. feb. 15.), bemásoltam bele a GJ-AK v3.10.0 zz6 silver skint, ami tökéletesen müxik (köszönet érte!), egy dolgot kivéve, a téma mappájának beállítása előtt elszáll egy francia nyelvű hiba üzivel, mi szerint nem kompatibilis a primo verzió (tudom, ezt a készítő is leírta, hogy mivel müködik), de nem lehetne megcsinálni, hogy mégis az kompatibilis legyen....
Egyébként Kedves balambér53!
X920Bt-n Primo legálisan? Nem nagyon hihető....[ Szerkesztve ]
-
saratimi
csendes tag
válasz sz.v.endre #8632 üzenetére
(#8467)
-
mz68
csendes tag
válasz sz.v.endre #8636 üzenetére
A utility mappában a utility.ini-ben az elérési utat át kell írni a Te készülékednek megfelelően.
nálam ez van:
DirContent=\SDMMC\Primo12\content
DirSave=\SDMMC\Primo12\saveNem minden készüléken sdmmc, van amelyiken storage card, a készülékedet amikor csatlakoztatod a számítógépre akkor meglátod, vagy a készülék filekezelőében is meg lehet nézni.
a system.ini-ben nekem ez van:
[mapchanger]
map_ta="TELEATLAS"
map_nt="NAVTEQ"
map_ot="Top MapA primo könyvtárába kell a utility mappa.
A content mappába kell a 3 map mappa:
map_ta="TELEATLAS"
map_nt="NAVTEQ"
map_ot="Top Mapezek közül az aktív térképnek a könyvtárneve map.
A térképcserélő csak a könyvtárat nevezi át térképváltáskor. -
saratimi
csendes tag
Igy nevezz át mindent , ahogy le írom, és mindenhol ez legyen a neve mindennek!
Kártya:SDMMC\Primo\content\iGO.exe
content\map\map_nt\map_ta____ide a térképeket: topmap_nawteq_teleatlas.Az utilityben ugyan így.
-
nzoli2
tag
itt képekkel illusztrálva, nézd végig mert az alján van a frissebb verzió...
Üdv Zoltán
-
m.jeno
senior tag
válasz saratimi #8638 üzenetére
Ha ezt egy kicsit részletesebben elmagyaráznád, mert ekkora blablát még nem láttam,
ez mi, vagy mnit kell kezdeni ezzel, meg ezzel az egésszel:Kártya:SDMMC\Primo\content\iGO.exe - mit keres a content alatt az igo.exe?
a többi hülyeségről nem is beszélek, ha ezek alapján valaki beüzemeli a térképcserélőt, akkor le a kalappal előtte.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
stancy
tag
viszont van több féle térképcserélő, nem árt ha tudja melyiket szedte le.
más
itt a 800x480-as brandingem új linkje. ha valaki szeretne színes ikonokat primo alá.: [link]
valaki kérdezte a 480x272-est.
Ezt még márciusban publikáltam, a jelenlegi legfrissebb link : [link]ebben van pár apró javítani való, ezt jelenleg is csinálom, hamarosan új verzió lesz belőle.
saratimi!
ezt honnan vetted?
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz saratimi #8642 üzenetére
én ennél többet már nem tudok csinálni, leirtam mindkét fajta térképcserélö beállítását. fotókkal illusztrálva.. már csak 1 féle képpen lehet ennél jobban segíteni, ha idehozza és 2 perc alatt megcsinálom.
biztos vagyok benne hogy valami piti hiba van nála. vagy ékezetes mappa nevek, vagy nincs minden mappában fájl. vagy egy elgépelés az ini-ben.
-
m.jeno
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Autós topik
- Windows 11
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Witcher topik
- További aktív témák...
- 6. Gen Gamer // i5-6400 // 16GB DDR3 // GTX 1050 2GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD // Wifi //
- Garanciás. Gigabyte GeForce RTX 2060 Super WINDFORCE OC 8G
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- Sos ! 25000 forintért eladó az összes megmaradt holmim
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest