- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gari24
tag
Hali
T43ason fura karaktereket ír (o helyett hatost , l helyett 3ast ), volt egy bill. kombo ami visszarakott mindent a normálisra .
Mi az ??
Üdv -
YumeD
tag
Sajnos kollégának eltörtem az x200 keyboard bezelét, így ha tud valaki (bontot, de értelmes állapotú is érdekel) eladót értelmes áron, szóljon légyszíves. (Jelige:hülye vékony pattintós műanyagok -.-)
FRU:44C9542 -
Tim82
félisten
válasz gari24 #55403 üzenetére
Ezek szerint a múltkori problémád megoldódott és elindul rendben a T43.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
xcds
őstag
Ha egy ledes T500-ba ki akarom cserélni a kijelzőt ccfl-esre, akkor mit kell cserélnem? Elég magát a panelt és beletenni az invertert, amin a ledek is vannak? Vagy a szalagkábel sem ugyanaz? Valószínű, hogy egy T61 lenne a donor, esetleg egy másik T500.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #55414 üzenetére
Az 1280-asok azok, lehet nem mind.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
-
metal01
őstag
válasz FoxiestFox #55414 üzenetére
Ha nem akarod megbontani a gépet az AIDA-ban a megjelenítés/képernyő-nél a panel pontos gyári típusát meg lehet találni. Arra google-ben rákeresve a teljes specifikációt is. Ott fel van tüntetve az is hogy CCFL, vagy LED.
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #55416 üzenetére
Én sem bánom, sőt... Megtaláltam a T60 utódját 1680-as LG-ben. És abban is LG-P panel volt amik nálam jártak.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
Milyen pasztát ajánlotok amúgy?
Szétszedtem kíváncsiságból, (bár igazából nincs bajom a hőmérsékleteivel, csak unatkoztam) és a gyári, már száraz szürke trutyi volt benne.
Megkentem silány minőségű ezüsttel, de nem javult, szóval januárban vennék valami normálisat bele.
MX-2, MX-4? Melyik jobb? -
metal01
őstag
válasz FoxiestFox #55419 üzenetére
Nekem MX-4 van. Nagyon bevált. Nagy különbség nincs szerintem az MX-2 és MX-4 között. Amelyik épp van a boltban az megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
csubuka
addikt
T400-ban meddig engedhetem fel a hofokokat a ventillator beinditas hanyagolasaval? 50ig elmehet minden lazan elettartam rovidules nelkul nem? T8600 proci plusz 3470 (amit nem hasznalok amugy...). Alapjaraton 40 fok minden kb.
Pasztanak a sima atlatszo random tranyoknal hasznalt is megteszi nem? (en mas gepeknel hasznaltam es par foknal tobb kulonbseg szerintem nincsen a pasztak kozott... max ez csunyan kikemenyedhet, nem tudom... a huton van a hangsuly foleg gondolom.)
tpfc-ben mit jelentenek a taskbaron az ikon szinei? A zold az hogy megy a venti addig jutottam...
Koszi
UI: Ekezetekert bocsi, mobilrol ez jott.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz csubuka #55423 üzenetére
50-ig nyugodtan engedheted, de 65 fölé ne nagyon menjen.
Színek:
halványzöld: passzív, jó hőmérséklet
zöld: aktív, jó hőmérséklet
narancs: kezd túl meleg lenni odabent
vörös: a helyedben 64-es fokozatot kapcsolnék
Efölött már csak a pokol fokozat lehet, ha beleprogramozta a fejlesztő.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
metal01
őstag
válasz FoxiestFox #55422 üzenetére
Jóféle cuccok mindenképp érdemes rá beruházni. Ha többször is akarod használni érdemes nagyobb kiszerelésben vásárolni úgy olcsóbban jön ki, és elleszel vele egy jó darabig.
-
-
Francia91
veterán
válasz btudos #55429 üzenetére
Ja, mondtam, de most lett lehetőségem "ingyen" venni egy 120 Gb-os példányt, akkor meg persze, hogy élek vele . Már csak a Caddy-be kell egy minimum 1,5 Tb-os HDD, és rendben is lesz a T500. Ünnepek után jön a dual MicroSD olvasó, abba belevágok 2x16 Gb MicroSD-t.
/a munkahelyem meghálálta szépen az egész éves melómat, és hogy hétvégenként is bementem az új termékek fejlesztésében részt venni/Fröhliche Weihnachten!
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
r4z
nagyúr
válasz csubuka #55434 üzenetére
A sárgás az az, amit narancsnak írtam... Azért nézhettem be, mert csak kétszer láttam eddig, most is passzívan kellett terhelni hozzá a gépet 65 fölé nem ment, de most úgy fújja ki 64-es szinten 4800RPM-mel a venti a forróságot parancsra, mint valami hajszárító
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
metal01
őstag
válasz FoxiestFox #55435 üzenetére
Na örülök Milyen procid van? Ha azt is alulfeszeled, még minimum 5 fokot az is jelent. Akkor meg még jobb lesz
-
Francia91
veterán
válasz Francia91 #55441 üzenetére
CMD szerint aktív
Benchmarkot nyomtam, sebessége nem csökkent. Lehet, hogy azért, mert feltettem az új Firmware-t az SSD-hez, amit a Samsung Magician ajánlott fel?[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
xcds
őstag
válasz Francia91 #55442 üzenetére
Ha a hd sentinel, azt írja nincs trim, akkor tényleg nincs. A firmware frissítéstől nem kellene elmenni a trimnek. Nem frissítettél mást is? Pl feltettél egy chipset drivert, ami lecserélte az ahci drivert. Fel kell tenni az intel irst drivert, azzal működik a trim.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
Boldog, meghitt, békés karácsonyt Nektek!!!!
Joe
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
- Acer Nitro 5 i7
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest