- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz mitulabattyi #13050 üzenetére
Low powered...
bocs
-
törölt tag
tudsz ehhez a 40%-hoz valami tényleges szakirodalmat? mert egy csomó helyen fellelhető, és hogy most a wikipediáról került több helyre, vagy egyéb forrásból került fel a wikipediára és onnan szipkázták ki mások, az túlképp irreleváns. a wikipedia citation needed/unreliable source megjegyzést tesz, megjegyzem jogosan, így én több okból is hajlamos vagyok urban legendként kezelni.
eddigi felületes kutakodásom során egyetlen helyen találtam eddig valami grafikont és ábrát, alátámasztandó, de annak a grafikonnak köze nem volt ehhez a kijelentéshez. nálamnál jóval hozzáértőbb német mérnök, aki szünetmentes életmentő rendszerek (vészvilágítás, szellőzés, oltókészülékek stb.) telepítésével foglalkozott lebullshitezte anno az m6-os alagútnál, mikor pár sör után valamiért előkerült. sem az ehhez kellő szakmai angolom, sem az elszántságom nem volt meg, h tovább firtassam a kérdést. meg a csóka már elég részeg is volt. -
Georgsky
csendes tag
Épp aksi cserére érik a T61 lapom szóval:
Ti hol vesztek aksit olcsón?Klick-Klick...
-
-
törölt tag
nos, ez kb. ugyanaz a wikipedia ollózás oda-vissza. az egyik meg is volt, bár ez a ceo írás az ezzel foglalkozó cégtől eddig kimaradt az életemből, így annak hajlamos vagyok picivel jobban hinni.
de én tényleges szakirodalom alatt azt értem, amiben valaki megindokolja a mikéntjét, folyamatábrán, vagy egyéb módon, miért viselkedik így a lion akku (mert ez roppantul érdekel, bár lehet egy szót sem értenék belőle), esetleg a lipol miért nem, ha nem, meg mondjuk az elméletet alátámasztandó hivatkozik egy elvégzett mintavételezéses vizsgálatra.[ Szerkesztve ]
-
SNor
tag
Használt már valaki mini Pci-E TV tuner kártyát thinkpadben? Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
norbert29
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek mennyit ér most egy R61 a következő konfigban :
Core 2 Duo T7100 1800MHz
14.1 WXGA 1280x800 TFT
160 Gb HDD 100/100HDSentinel
2048MB DDR2,
DVD-RW/DL
X3100 VGA,
6 cellás eredeti akku 17 ciklussal
magyar billentyűzeta kijelző alján úgy 2cm vastagon teljes szélességében vibrál a kép így a kijelző cserére szorul.
külső monitorral kiválóelőre is köszi a válaszokat
-
brd
nagyúr
válasz #95590400 #13057 üzenetére
Ilyen mélységben nem olvastam utána, de röviden arról van szó, hogy a Li-Ion cella (katódja, ha jól emlékszem) mindenképpen oxidálódik, és a 40% körüli töltöttség, ill. a hűvös környezet segít abban, hogy ez minél lassabb legyen (esetleg keress rá a "Li-Ion aging laboratory" szavakra).
The only real valuable thing is intuition.
-
-
Thusor
őstag
Lenovo ThinkPad laptopot szeretnék a munkámhoz. Mennyire jók most az új T510i sorozat gépei? Ti melyiket tudnátok ajánlani úgy 260-280 ezer forintig bezárólag? Meddig kell egyébként érvényesíteni a garanciakiterjesztést, és szerintetek van értelme 3-ról 4 évre növelni?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Tibi123
csendes tag
Sziasztok.
Van egy R61i-m, és azt a hibát produkálja, hogy bekapcsolás után . 4x4 rövid sípolás és a kijelző vak sötét. Próbáltam több rammal is de nincs különbség. Neten a biztonsági chip-ről írnak, de nem tudom kivenni mit akar jelenteni. Köszi előre is!!!! Tibi -
schc_totya
csendes tag
Üdv!
Cserélt már valaki, 15"-os t60-on sxga kijelzőt uxga-ra?
jelenleg egy LP150E05-A2K1 típus lg-philips IPS panel van, és ezt cserélném le egy boe-hydis HV150UX1-100 IPS-re. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek simán belemegy, vagy kell az EDID-vel szarakodni?előre is kösz!
-
radamsky
senior tag
Anno vettem egy T400-ast és támadt egy kis gondom. A recovery partiticio valahogy nem müködött, mondjuk nem tudtam mit csinálni, mert valami progit hiányolt
A lényeg hogy el szeretném adni a gépet és jo lenne ha lenne valami recovery illetve ugye szüzen kellene eladnom. Azaz gyári állapotba
Honnan tudok szervozni eredeti recovery lemezt??
vagy hogy tudnám visszaállitani?? a könyvtár még rajta van de progit hiányol mikor onnan akarom visszaállitani
-
mv
aktív tag
válasz radamsky #13069 üzenetére
Írj egy mailt a szervíznek a info@delta.hu címre. Ha még él a gari, akkor megrendelik neked a helyreállító lemezeket, kb két héttel később átveheted személyesen.
Így vissza tudod állítani a gyári állapotot.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
nagyúr
-
Gondwana
addikt
válasz schc_totya #13068 üzenetére
Én T60-ban (2008v91) cseréltem, de nem erre a Hyundai panelre, hanem az ősöreg IdTech-re, ami egy R50p-ből lett bontva, ezért az EDID chip már benne volt (bár az R50p még nem használta, de a T60-ban meg se nyikkant volna nemmegfelelő EDID-del.)
Ami biztos, hogy ha nincs EDID a panelen, nem fog működni, de azt nem tudom 100% bizonyossággal, hogy ha nem LEN004 vagy ilyesmi a gyártó ID-je, hogy fog rá reagálni.
Ha szükséged van rá, az EDID-et ki tudom neked dumpolni, de azt nem tudom garantálni, hogy az időzítések megegyeznek a Hyundai panellel (bár nem valószínű, hogy lenne nagy eltérés, a 60Hz refresh tudtommal általában ugyanaz a paraméterek alapján megy minden UXGA panelnél)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
mv
aktív tag
válasz Napfénysüti #13072 üzenetére
Nálam valamiért szóba sem jöhetett a postázás, csak a személyes átvétel. Ezt leszámítva tényleg maximálisan korrektek voltak.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
törölt tag
-
-
Brutusmedve
csendes tag
Sziasztok
Ajánlottak nekem egy IBM Thinkpad T43-as gépet. Nagyon jó állapotban van, asszem 2668-as széria. Mennyit ér ez a gép mostanság?
-
audi100td
nagyúr
válasz Brutusmedve #13079 üzenetére
55-60e Ft
-
válasz Brutusmedve #13081 üzenetére
45K-ért foltos kijelzős, ütött-kopott, nem magyar billentyűzetes gépet tudsz venni maximum. Persze ha türelmes vagy és sokat keresgélsz, talán találsz olcsóbban is gépet.
-
Brutusmedve
csendes tag
Szerintem akkor megveszem mert én úgy ítélem meg hogy nagyon jó állapotú. A billre nem emlékszem hogy milyen nyelvű de az már csak részlet kérdés. Remélem jó vétel a gép, mert azért mégse egy mai eresztés. A 2668-as szériaszámon mit kell érteni?? A gép felszereltségét, pl.:ram mennyisége, proci típusa?
-
válasz Brutusmedve #13083 üzenetére
A 2668 a Type szám egy része. A 2668 után még kellene szerepelnie 3db betűnek így: 2668-XXX. Valamint a gép alján a Type szám mellett szerepel az S/N szám. Ezekkel le lehet ellenőrizni az IBM oldalán, hogy pontosan milyen paraméterekkel gyártották le a notit.
-
adnoctum18
senior tag
A billentyűk alatti dzsuva eltávolítására nincs valami elegánsabb módszer a billentyűk egyenkénti kiszedegetésénél-visszarakásánál?
Ha kiszerelem a teljes billentyűzetet, akkor meg tudom oldani úgy is?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
ABE
őstag
válasz adnoctum18 #13086 üzenetére
Én egy vékony ecsettel szoktam a billentyűk közé bejutó koszt kikapirgálni, egész jó hatékonysággal.
-
Vhunter
tag
Csövi.
Olyan gondom van, hogy T400-on a wifi kártyám állandóan kikapcsol. Bekapcsolom, majd kb 1,5-2 percre rá kikapcsol. Próbáltam újra tenni a drivert, de nem segített. Valami ötlet? köszi. -
brd
nagyúr
válasz Vhunter #13088 üzenetére
Gondolom, valamelyik energiavarázslós móka kapcsolja ki, talán a Battery stretch (vagy hogy hívják; most nincs itt a laptopom, hogy megnézzem), ez elvileg arra szolgál, hogy extra üzemidőt adjon, drasztikus intézkedésekkel. A másik ok talán a ThinkVantage Access Connections-ben valami újabb ordenáré bug lehet.
The only real valuable thing is intuition.
-
sedios
tag
sziasztok!
thinkpad r400-am memóriáját szeretném bővíteni 4gb-ra.
most ilyen van
"Memória: 2GB (2x1GB) max. 4GB PC3-8500 1066MHz DDR3"
milyet ajánlotok?
"GEIL 4Gb Notebook DDR3 (SO-DIMM) 1066Mhz memóriamodul (DUAL KIT)"
ez pl jó nekem?otthon readme alapján megoldható?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
A Linux-felhasznalokat kerdeznem, hogy a gyorsgombokhoz van-e lehetöseg OSD megjelenitesre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest