- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
X41-hez van egy recovery CD-m, erröl nem lehet valahogy siman feldobni az Xp-t, anelkül, hogy mindenfele felesleges progit illetve utility-t feltelepitene?
-
lapa
veterán
válasz lezso6 #13353 üzenetére
tudod nekem van egy ilyen perverzióm a dc tápokra, és pont ilyenem még nincs.
ugyanilyen laposak a bumszlik a tiéden is? esetleg FRU?
ha mondjuk egy fotóval illusztrálnád hol sérült én lehet, hogy vevő lennék rá.
vagy nem tudom most hirtelen úgy látom, hogy akár barterolhatnánk is. én megkapom tőled a dc bemenő meg a sérült kimenő kábelt, te meg kapsz egy újszerű kimenőt. nos?
mondom, akkor érdekel, ha lapos a bumszli.
MOD: meg ha kompatibilis a slim meg az ultraslim kimenő kébel, ofkorsz.
MOD2: attól félek nem kompatibilis, mert a slimből nem kihúzható, az ultraslimből meg igen...
[ Szerkesztve ]
-
Nem a bumszli sérült, hanem az a barázdált izé mögötte közvetlenül, aminek a feladata az lenne, hogy ne törje meg a kábelt.
Amúgy most meg jól működik, tegnap egy párszor csesződött el.
Meg egyszer kb egy hete kocsiban, erre most jöttem rá. Lehet mégis bírni fogja. Végülis ha csak néha hülyül (pár pillanatra nincs csak áram) az még jó - ha végre meglesz az aksim.
(#13354) dbius: Nincs róla számla. De majd ha viszem a notim gariztatni (kijelző szalagkábel powa), akkor bepróbálkozom.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
modeller
aktív tag
válasz lezso6 #13353 üzenetére
Lehet venni kábelt külön, én is akartam, de aztán az ibm magyarország ajánlata lebeszélt róla:
DC Input Cable (41R4508) $33 + áfa
DC Output Module (41R4509) $39 +áfa
Cigarette lighter plug (auto/air connector) (41R4542) $8 + áfa
20V charging tip (41R4287) $5 + áfaEbben ugye nincs benne maga a táp (ami gondolom a legdrágább) és még pár kiegészitő, amire nem is kértem ajánlatot, mert az megvan már. Mindenesetre többe kerülne, ha megvenném a pár hiányzó kábelt, mintha egyben vennék egy újat, röhej...
-
lapa
veterán
válasz modeller #13357 üzenetére
azt lenne jó tudni, hogy a slim bemenő kábel kompatibilis-e a DC output module-val. akkor nekem legalábbis érdekes lenne a dolog.
van valakinek slim és ultraslim is otthon esetleg, hogy rákukkantson?
hacsak nincs valakinek kedve mérni egy ampert (12v oldalon) szivargyújtóról kikapcsolt notiba dugva az ultraslimen, mert nekem ez lenne a terv vele.
lezso6: egyébként most eszméltem rá nekem is befingott a slim a minap. lehet, hogy nem kéne ezeket az új tápokat erőltetnem.
neked akkor a nagy téglalapba bemenő csati tetejénél hullik?
[ Szerkesztve ]
-
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
A T410-ben milyen SSD meg rendesen? Vettem egy ADATA S596-ot, de Error 2100 - Hard drive initialization error -t kapok sokszor.
-
modeller
aktív tag
Nekem van mindkettő (csak az ultraslim hiányos), nem vagyok biztos benne, hogy mire gondolsz, de a powertipeken kivül nem igazán kompatibilisek. De a legnagyobb gond (ill az ultraslim nagy előnye) hogy a slimhez szivargyújtó esetén is kell a táp (keresztül kell rajta vezetni) addig az ultraslimnél nem kell hozzá táp, a két kábel egymásba megy és kész.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Szeretnék XP modot használni az X60s subnotimon, de nem engedi feltelepíteni a virtual PC-t..Az írja a számítógép nem felel meg..
A BIOS-ban bekapcsoltam a virualizációt. Valakinek esetleg valami ötlet?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
válasz SpongyaBob #13365 üzenetére
NX bit be van kapcsolva? Mikori VirtualPC? Mert március óta hw virtualizáció se kell. [link]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz SpongyaBob #13368 üzenetére
Ahol a virtualizációs kapcsolgatod, általában ott szokott lenni (bár lehet az X60-ba még nem rakták be ezt a kapcsolót). Milyen proci van benne? Előző kérdésekre válasz?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
lapa
veterán
válasz modeller #13364 üzenetére
arra gondolok, hogy a slim kimenő kábelét bele tudod-e dugni az ultraslim szivargyújtós kábelébe. de most végiggondoltam megint és még mindig hülyeséget beszélek. hirtelen megint azt hittem, hogy a slim notis kábele csatis, de közben az a dc kábel.
most rendeltem egy eredeti "smart parts" dc töjtőt, egyenesen a nagy fal túloldaláról. méregetek azon is egy kört, meg valamikor átruccanok a beépített emberemhez és mérek egy Kensington univerzál tápot is. aztán valahogy csak kerítek egy ultraslimet, még ha kevés esély is van rá, hogy az lesz a nyertes.
-
laci1128
tag
válasz SpongyaBob #13368 üzenetére
T60 esetén sem a Config/CPU menüben található a XD bit szolgáltatás beállítása. A Security menüben kell keresni, ott a legalsó menüben (Memory Protection) található.
A Core-oknak is természetesen tudniuk kell ezt a szolgáltatást.
A 64 bit hiánya pedig úgy tudom nem kizáró ok egyáltalán a virtualizáció szempontjából.[ Szerkesztve ]
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem újrarakni a T400 -omat, és a két recovery lemez után kéri a "Supplemental Recovery Disc 1" -et, és nekem iylen nincs.
Valaki ki tud vele segíteni gyorsan?
Hétfőre használható állapotba kellene hoznom a gépem.. :|Jah, Win7 ultimate -es recovery lemezekről van szó..
Előre is köszönöm!!!
Z
-
Cyberpunk
félisten
Hali. A múltkori noti vásárlás sajnos nem jött össze nemvárt hirtelen jött kiadások miatt
Most van megint két kiszemelt T43-as árban gyakorlatilag ugyan annyik. Az egyik egy T43p UXGA felbontású kijelzővel ATI FireGL VGA-val. És van egy "sima" T43 is meglepően újszerű állapotban SXGA kijelzővel X300-as VGA-val.
Ti melyiket vennétek?Hope was the right choice, and it always will be.
-
Mészike
aktív tag
2669-Y2V a típusa. Ha érdekel valakit, akkor csinálok képeket róra.
-
Ha valakinek van elfekvőben 1Gb-os DDR1 333Mhz (PC2700) modulja (akár két darab), vagy esetleg 512Mb-os, írjon rám (X40-be kellene). Köszi!
-
Hehh, mindig szolgáltatnak meglepetésekkel a IBM-ek
Az X41-emnél észrevettem, hogy a jobb első sarka (ahol az IBM logó van) a levegőben lóg az asztalon használva. Egy darabig nem foglalkoztam vele, azt hittem, hogy az új gumitalpak nem szimmetrikusak. Ma este gondoltam nekilátok "szintbe reszelni" a lábakat. Nézegetem a talpakat, mivel azt hittem, hogy a HDD takarónál található láb magasabb, és emiatt lóg a noti másik sarka a levegőben. De nem, az bizony egy szintben van a bal sarkával. Hát akkor mi a fene lehet? Először el sem hittem, de maga a gép el van vetemedve. Hogy ezt hogy csinálta, azt nem tudom, de ha kicsit távolabbról éles szögből "belenézek", látszik, hogy a jobb alsó sarka egy kicsit eláll, méghozzá felfelé, ezért nem ér le a lába az asztalon használva.
A téli bejglievés időszakára úgyis be volt tervezve más egy szétszedés (ventipucolás miatt), remélem hogy rájövök, mi miatt van elvetemedve a gép. Remélem addig nem fog bekrepálni az alaplap, nyilván nem tesz neki valami jót ez a feszített pozíció.
Találkozott már valaki ilyen problémával egyébként? Van ötletetek, mi miatt lehet? Egy korábbi "mesterember" már szétszedte a gépet, ez látszik, mert a kijelző alatti egyik műanyag elem nincs rendesen a helyére rakva, könnyen lehet, hogy emiatt van feszültség a gép házán, és ez húzta fel a sarkát.
-
Gondwana
addikt
válasz ^Clown #13382 üzenetére
Engedelmeddel lyót mosolyogtam ezen a vetemedés-dolgon: egy időben én is azt hittem, hogy a T60 el van vetemedve. Nem volt - ellenben az asztal, ahol rendszeresen használtam, igen. Kipróbáltam a régesrégi vízimértékvásárlós szabályt, miszerint leteszem, valamit mutat, majd 180 fokkal elfordítom, így is ugyanazt kell, hogy mutassa. A T60-nak forgatva mindig másik sarka billegett.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
válasz Gondwana #13383 üzenetére
Az asztal is meg van görbülve (ahogyan a régi asztalok szoktak, a közepe "lóg" egy kicsit). Természetesen a notit kipróbáltam másik asztalon, illetve a padlón is, mindig a jobb sarka emelkedik el. 180 fokkal megforgattam az asztalon, és még úgy is a jobb sarka van a levegőben.
-
ixtom
tag
válasz Cyberpunk #13378 üzenetére
Én a p-s verziót venném.
Ez az UXGA felbontás baromi jó. Először aprónak tűntek a dolgok, de ha másik gép elé ülök már hiányzik. (Az enyémnek a kijelzője egy kicsit foltos, de még így sem zavaró)Persze nem mindegy milyen állapotban van a két gép, mekkora a különbség közöttük. Nameg a felszereltség. Pl. egy nagyobb, újabb, garis HDD-vel szerelt "sima" jobb vétel lehet, ha szűkös a keret.
-
feelgood
tag
válasz ^Clown #13382 üzenetére
Tényleg megvan "csavarodva a géped".
Az én X41em is ilyen volt, ha zavart, beraktam alá egy kártyát. Ezt nem lehet javítani, megelőzni lehet csak, akitől vetted nem figyelt erre, ennyi. Csak együtt élni lehet vele. Gondwana pedig valószínűleg azért nevet ki, mert a T60-ra nem jellemző ez a hiba.
[ Szerkesztve ]
A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.
-
tchriss
tag
Egy Intel Core i3-370M, 4GB, DDR3, Intel GMA HD val lehet rendesen filmezni és youtubeozni? Meg mondjuk néha CAD ezni? vagy ahhoz már kéne az nvs 3100 as?
Intel Core i3-330M, 2GB, DDR3, 320GB, Nvidia QUADRO NVS 3100M
mert e között a kettő között kattogok de játék valszeg sose lesz rajta, és a fentibe akkor beletolnék egy ssd --t
szerintetek melyik a jobb választás?
-
mv
aktív tag
válasz tchriss #13389 üzenetére
Filmezésre és YT-ra gyakorlatilag egy netbook is elég lehet . Milyen CAD szoftvert használsz és mennyire összetettek a modellek, amikkel dolgozól? Lehet, hogy fölösleges a Quadro, így jobban járnál az első konfiggal.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Cyberpunk
félisten
-
mv
aktív tag
válasz feelgood #13393 üzenetére
Ez a hirdetésből nem derül ki. 1400x1050-es panelt építettek a 14-es és 15-ös gépekbe is. Asztalra sztem mindkettő jó választás lehet, cipelni egyértelműen kényelmesebb a 14"-os méret.
Egy újabb szempont amit érdemes figyelembe venni. Csak, hogy könnyebb legyen választani.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
-
Tim82
félisten
-
-
Tim82
félisten
válasz Cyberpunk #13398 üzenetére
UXGA = IPS, legalábbis a Thinkpad-ek világában.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Gondwana
addikt
válasz feelgood #13387 üzenetére
Gondwana pedig valószínűleg azért nevet ki, mert a T60-ra nem jellemző ez a hiba.
Azért nevettem, mert eszembejutott, hogy mekkorát paráztam, amikor észrevettem - és nem tudtam, hogy van, ahol a probléma valódi.
X31/X32-nél, mivel elöl van az akku és csak a billentyűzet alatt kezdődik a gép belseje, nem okoz gondot a jobb első saroknál történő felemelés, az X200t jobb első sarka pedig moduláris cuccokkal van tele (WiFi, HSDPA, kártyaolvasó, audio csatlakozók panelje), amik csavarozva vannak, tehát már ez sem érzékeny az ilyen sarkonemelésre.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest