- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Susana
tag
Nézegetem a PD töltőket. Gondoltam akkor már olyat keresek amin van több port is. De az "xy"W ami rá van irva az mimdig az összteljesítmény. Pd csatin max 20-30w tudott leadni. Bár fogalmam sincs hogy, ezzel az 1-2A-ral mennyi ideig töltötte volna ha egyáltalán töltötte volna. Úgyhogy megvettem azt amit belinkeltem. Később veszek egy olyat is amin több port is van mert kell telefonhoz, lámpához stb Szóval majd beszámolok..
-
Johnzy
tag
Sziasztok!
Egy Thinkpad X1 Tablett, 1.generációs gép billentyűzete meghalt, elszakadt benne a szalagkábel. Majd megjavíttatom, de addig is szereztem egy másik ugyanilyen, de hibás gépet, aminek elvileg jó a billentyűzete.
Ha átrakom a "jó" billentyűzetet az én gépemre, akkor nem működik. A csatlakozás pillanatában ugyan felkapcsol a háttérvilágítása, a különböző LED-ek is világítanak (FN-Lock, Mikrofon tiltás, stb...), de ezt követően kialszik az egész és kész. Bármikor lecsatolom és vissza, mindig ugyanaz a végeredmény. Létezhet, hogy a billentyűzetet "engedélyezni" kell, esetleg "párosítani" magával a géppel?Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
Petrónius
aktív tag
Lenovo Recovery-ből lehet telepíthető ISO fájlt csinálni?
-
vicze
félisten
válasz Petrónius #122304 üzenetére
Mielőtt megint egy végtelen értelmetlen loopba kerülnétek egy más mellett elbeszéléssel.
Írd le, hogy te mit értesz "Lenovo Recovery" alatt?
A gyári recovery media az ez. Ez csak USB lehet és 0 értelme van az ISO-nak mert semmilyen fizikai lemezre nem férne rá, mivel több mint 10-15GB általában.
-
Petrónius
aktív tag
válasz zsolti75 #122305 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Arra gondoltam hogy van egy 64GB-os pendrive-om Ventoy-al a fedélzetén. Ez kezeli a telepíthető ISO fájlokat és csinálok a Recovery-ből is egy ilyet.
De ha nem megy, nem megy.
Ebben tudnál esetleg segíteni? Itt van a kép. Akár privátban is mert nem hiszem hogy ebbe a topikba való.[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz Petrónius #122307 üzenetére
állítsd be a vodafone apn-t a windows-ban.
vodafone apn beállítások: [link]
windows 10 apn beállítások, a start menü / settings / network and internet stb. helyen: [link]Select the Start button, then select Settings > Network & Internet > Cellular > Advanced options > Add an APN.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Petrónius
aktív tag
válasz donjohnson #122308 üzenetére
Ezeket már végig zongoráztam. Köszi
Sajnos semmi eredménnyel. Amikor vettem ezt a kártyát, beletettem a gépbe, csináltam egy windows frissítést és működött. -
Johnzy
tag
válasz donjohnson #122303 üzenetére
Szia!
Sajnos a csatlakoztatás után "teljesen hallott", se betűk, se háttérvilágítás, se hibaüzenet.
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Thinkpad P16V-ben 2000-es ADA kártyával menniyre kell tartani a melegedéstől? Ebben 1 vagy 2 ventis hűtés van? (csak a sima 16 ról találtam bontott képet amin látszik a hűtése, de az nagyon csúnya nehéz és vastag).
-
zsolti75
senior tag
válasz Fr3eWar #122314 üzenetére
Kb.35W-os a gpu, alig fog melegedni. A hűtése fele, vagy inkább harmada a sima P16-osénak.
Ha feltétel, hogy vékony és könnyű legyen a gép, akkor veheted, ha meg teljesítmény kell akkor inkább a P16. Itt van teszt.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Reggie0
félisten
válasz FoxiestFox #122317 üzenetére
De attol meg rafer
-
zsolti75
senior tag
válasz FoxiestFox #122317 üzenetére
Neked tuti
Nekem van egy külső usb-s, de már évek óta hozzá sem értem. -
félisten
-
zsolti75
senior tag
válasz FoxiestFox #122320 üzenetére
Az egyik régi laposomban LightScribe képes meghajtó volt, tök jó feature, de nem hallottam még olyanról aki használta is volna.
-
félisten
-
Fr3eWar
őstag
válasz zsolti75 #122315 üzenetére
Köszi,
Annyira nem teljesítménycentrikus lenne a felhasználás.
Céges paripaként igényelem, egy 8éves XPS desktop replacementként.
Napi 1-5 óra inventor menne, azon kívül office appok + böngésző.
Heti 3-4 nap office 1-2 ho + időnként némi külhoni utazás.
Kijelzőből jó lenne a kisebb felbontás, nem vagyok a visszaskálázás híve.
Bent meg úgyis 2 asztali monitorra lenne valami dokkolóval rakva + rendes billentyűzet egér kombó.Szóval szerintem egy ilyennel bőven megleszek a kövi évekre.
Amit most látok, hogy gyakorlatilag 64gigás konfigot kellene választanom, ha szeretném hogy dual channel-be menyjen a "teljes memória" amit presze nem használnék ki. Tehát nincs 2x16 opció.usanotebookon generáltam egy egyedi konfigot kíváncsi leszek mit írnak rá.
-
zsolti75
senior tag
válasz Fr3eWar #122326 üzenetére
Az XPS-nél jóval vastagabb, de erősebb is.
A Inventor főleg egy szálas, szóval nem lesz nagyon kihajtva, ez esetben az intelest venném.
Hogyne lenne 2x16-os? Ami nekem van az is olyan. De ha céges lesz akkor mindegy, vedd 2x32-vel!
Szerintem 1,2-1,3M körül lesz az ára, de majd írd meg, kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz zsolti75 #122321 üzenetére
Jelentkezem!
Cimborám anno gyártott F1 futamösszefoglalókat és születésnapjára egyszer megcsináltam neki és magamnak egy egyedi feliratos lemezt az összes addig elkészített videóval DVD formátumban.
Sírásra fakasztottam a srácot vele annyira örült neki.
Más.
Lenovo küldött egy mailt hogy az X260 kapott updateot. Még nem lestem rá, esetleg valaki már telepítette?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok,
van egy T560-am, 8Gb "gyàri" samsung rammal. Van itthon egy CSX 4Gb DDR3 modulom ,ez is low voltage. Berakom a másik mellé és meg sem nyikkan a masina. Ezek szerint szerezzek be pl. még egy ugyanolyan 8Gb-s modult? Csak azért kérdezem, mert azt hittem ilyen már nem nagyon szokott előfordulni, hogy nem "nem szeretik" egymást.
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Thinkpad L15 Gen2-ben tényleg nincs SATA bővítési lehetőség? Csak az az 1db M2 slot van benne?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
donjohnson
addikt
válasz Laca0 #122331 üzenetére
nincs, mert kellett a hely a "levegőnek": youtube videón látszik
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Laca0
addikt
válasz zsolti75 #122321 üzenetére
Van egy csomó lightscribe lemezem még, CD és DVD is. Párat megírtam, de mire igazából belejöttem, kimentek a divatból az optikai lemezek!
Ugyanitt: 250 db főként írot DVD tokban, táskában jelképes áron eladó. Igazából csak a 3 alu táska értékére pozícionáltam be. Csak műértőknek!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdés foglalkoztat, amellyel kapcsolatban kíváncsi lennék a véleményetekre. Bocsánat ha buta kérdés, lehet egyértelmű, de szeretném tudni
A notebook töltő csatlakoztatásakor mely sorrend a javasolt / célszerű / a legkíméletesebb módszer?
• Töltőre csatlakoztatáskor:
- először a töltőt a hálózathoz, majd aztán a géphez kell csatlakoztatni?
vagy
- először a géphez és utána a hálózatra?• Töltő leválasztásakor:
- először a laptopból kihúzni és majd utána a hálózatból?
vagy
- először a hálózatból és utána a laptopból?Számít a sorrend?
Számos véleményt olvastam szerte az Interneten, de számomra talán az a verzió a legszimpatikusabb, amikor
- Csatlakozáskor a töltő terhelés nélkül csatlakozik a hálózathoz majd utána a géphez.
- Leválasztáskor pedig először a hálózatról leválasztani, majd utána a gépről.Köszönöm szépen a segítséget!
Üdvözlettel: Bélabácsi
-
Laca0
addikt
válasz donjohnson #122333 üzenetére
Dr. Akula: Nemrég még azért voltak, elég sok gépet bővítettem.
donjohnson: Ezt láttam én is, csak nem akartam hinni a szememnek! Arra gondoltam, hátha az csak egy lite-os változat, vagy valami... mégiscsak egy üzleti gép...
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Dr. Akula
félisten
Ezt a Dell is eljátszotta az 5491-es Latitudeben (is), ahol itt a SATA van, oda ment simán egy M.2 csati. Mellette meg ott szomorkodott az aksi hogy tudna ő nagyobb is lenni, több üzemidővel, de véletlenül se...
-
embe
nagyúr
"kellett a hely a "levegőnek" - ez tetszik.
-
-
Francia91
veterán
válasz Dr. Akula #122332 üzenetére
P50/51/52-ben azért van 2,5" SATA hely 2 db M.2 slot mellett is. De Zbook G3-asban, Precision 7510/7520/7530-ban is....
Legalábbis a normális üzleti gépekben azért az M.2 SSD helyek mellett van hely 2,5"-os meghajtónak is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Dr. Akula
félisten
válasz Francia91 #122341 üzenetére
Workstationben lehet, azok inkább DTR kategória, dGPU-val sokat nem mennek aksiról. De a "normális üzleti gépek"-be beletartozik, sőt, leginkább ez a jellemző, a T, X. Az L széria a T olcsósított változata, így belsőben is azt követi.
-
Francia91
veterán
válasz lezso6 #122343 üzenetére
Manapság már nincs olyan jelentősége, ezt elismerem. nekem is még 2014-es 17"-os WorkStation notim van (DELL Precision M6800), ott az mSATA SSD mellett van 2 + 1 TB 2,5" HDD, azon vannak a rajzaim, stb, használom is a merevlemezeket. az a 2 Tb-os noti HDD a harmadik laptopomban van jelenleg, egyszerű így áthurcibálni az adatimat.
Viszont tény, hogy mostanságra már eléggé vállalhatóak lettek az SSD árak, én is agyalok rajta, hogy az 1 TB-os HDD helyett a Preciben cserélek SSD-re, arról gyorsabban menne a videoszerkesztés, mert sok esetben a HDD fogja vissza a renderelés sebességét nálam."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Laca0
addikt
válasz Francia91 #122345 üzenetére
Nem is azzal van bajom, hogy drága lenne az SSD, mert már annyira nem. Üzleti notebooknál én alapnak gondoltam, hogy van 2 háttértár megoldás. Én preferáltam és javasoltam is, hogy a rendszermeghajtótól külön legyenek az érzékeny adatok tárolva, illetve rendszeresen készültek image jellegű backup-ok a rendszerről. Így ha bármi gubanc volt, nem veszett el adat és gyorsan vissza lehetett állítani mindent.
Pl jelenlegi saját gépemben is (Thinbook 15 G4) 2db M2 SSD slot van. A második slotba megy majd egy 512-es SSD. Még csak azért nem tettem be, mert nem dönötöttem el, hogy visszaküldöm-e szervízve a tápáramkör cerregése miatt, amit korábban kérdeztem.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest