- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
néha csinál olyat a pavilionom, főleg játék közben, de zene/film közben is, hogy hirtelen berecseg, sőt játék alatt el is kezd szaggatni a kép.
olvastam feljebb, hogy többeknél a power assistant-al inkompatibilis a hangkártya drivere. nálam is az lehet a probléma? ha leszedem, és mégsem az volt a gond, akkor recoveryből vissza tudom tenni igaz (driverek és programok újratelepítése) ?[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz deathtania #27105 üzenetére
A Power Assistantot le lehet tölteni a HP honlapjáról, ott, ahol a driverek is vannak. Szóval bármikor újból fel tudod telepíteni. (Gondolom, hogy a PA-ot akarod leszedni, és nem a hangkártya drivert )
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
kutga
nagyúr
válasz deathtania #27105 üzenetére
Power Assistant okozta nalam is, valamint nekem fent volt egy IDT audio driver is, azt is leszedtem, azota nem recseg a hang.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz deathtania #27108 üzenetére
Nem hiszem hogy annak köze lenne a recsegéshez, de én úgy szeretem a wint hogy minél kevesebb sallang van feltelepítve.
-
sir fg
aktív tag
Azért az nem annyira sallang szvsz. :-) Teljesen más hangja van IDT-vel. Meg én pl. tudom állítani, hogy HDMI-n tolja-e át a hangot.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Tegnap lettem a tulaja egy használt Pavilion dv6-6002eg-nek. Mit ne mondjak, Acer Aspire után azért másabb érzést nyújt. A HP dolgokat hanyagolom, csináltam saját telepítést, meg összebogarásztam a drivereket. Egyedül az AMD VGA driverrel gyűlt meg a bajom. Ami nem HP-s beütésű, hanem az AMD oldaláról való, azzal nem tudtam váltogatni a VGA-k között, csak az Intel volt aktív. De több negatívum nem jut eszembe - na jó, esetleg annyi, hogy a venti lehetne halkabb is...
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
okmaci
csendes tag
válasz deathtania #27112 üzenetére
Nálam ugyanez volt a helyzet, a 4535s-emen is recsegett a hang, majd a power manager unistall után minden rendben lett, azóta jól szól...
-
bjucy
csendes tag
Sziasztok!
4 hete vettem egy hp probookot, kifizettem érte a 180.000ftot a Laptopszalonban. Kiderült, hogy az egyik billentyűje túl érzékeny és már érintésre is működik nem kell megnyomni(ez kicsit zavaró gépelés közben). Ezért kb 2 hete visszavittem ,hogy javítsák meg iskolakezdésig.Elküldték a hp márkaszervízbe.
Kiderült, hogy 5000ftot kell fizetnem(a futár ára), erre még azt mondtam nagy nehezen hogy jól van kifizetem csak legyen normális laptopom a sulira mert enélkül semmit nem tudok csinálni. 13.án vittem be és még mindig nincs kész a laptop...nem tudom mit csináljak, ez normális hogy eladnak nekem egy szar laptopot visszaküldöm hogy javítsák meg ülnek rajta 1000 évet és még fizessek is érte??????? pluszba még megyek iskolába laptop nélkül semmit nem tudok csinálni.
Szerintetek reklamáljak ezért vagy mi legyen? -
zsolthee
senior tag
Ezért egy forintot sem kellett volna fizetni ha közvetlenül a HP szervizbe viszed.
Az üzletbe 3 napon belül érdemes visszamenni, akkor ki kell cserélniük a gépet.
A szerviz a gyártótól rendeli meg az alkatrészt, szóval neki is várni kell a szállítmányra.
Én átlagosan 2-3 hetet szoktam várni, akkumulátorok esetében néha még többet is.
Másik előnye az lett volna ha Te viszed javíttatni, hogy a probléma detektálása után visszakérhetted volna a laptopot, így ha nehézkesen is, de tudnád használni. Ha megékezik az alkatrész (valószínűleg klaviatúrát rendeltek hozzá) utána beviszed és 5 perc alatt kicserélik. (Bár mondjuk ha nem bp-i vagy akkor lehet, hogy ez volt az egyszerűbb megoldás.)
Szóval türelem. Reklamálhatsz, de attól nem lesz előbb kész a géped. Sem az eladó sem a szerviz nem tehet róla, hogy pont kifogtál egy ilyet. Szerintem eléggé megbízható masinák...De pont jónak és jókor mondom, mi ? -
-
zsolthee
senior tag
Pedig sajnos annyi. Türelem, tornaterem.
(#27118) asound
Alapvetően nincs gondom a HP notikkal mert nem túl problémásak, de néha azért
becsúszik ez-az. Vadi új, frissen kibontott gép billentyűzetén már fityeg az F4?
Jó ez csak egy a sokból. Legutóbb 20db 8560p-t úgy kaptunk meg, hogy az akkumulátoruk nem volt teljesen 100-as nem tudom mi volt velük, mert elég érdekes jelenséget produkált. Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor árulja el legyen szíves, hogy mitől van.
Szóval: A 20-ból 1-et gyönyörűen feltelepítek, minden OK, akku tölt! (fontos:töltődik).
Jön a következő. Telepítés, Win7 patchek installálása stb. 1-2 órát tuti volt töltőn. Lehúzom, próbálom akkuról indítani de semmi. BIOS azt mondja: Battery not present. Mondom fasza.
Nézem a többit. Mind a 19 ezt csinálta.
Aztán kipróbáltam azt, hogy az egyikből átteszem az akksit az egyetlen, hibátlanul működő és akkumulátorról teljesen jól üzemelő gépbe. Nicsak! Pár perc és elkezd töltődni, pedig a másikba életjelet sem mutatott órákon keresztül. Visszateszek mindent az eredeti helyére és mintha nem is lett volna hiba: a "rossz" gép tölt a "rossz" akksit.
Szóval nem volt semmi sem rossz, csak mind a 19 gép akkuját kb 15-20 percig tölteni kellett az egyetlen 1 jól működő gépben, aztán visszatenni.
Egy kicsit bosszantó volt, de szerencsére nem kellett gariztatni őket.
Hozzáteszem: Mindegyik teljesen egyforma volt, egy beszerzésből és egy szériából származtak.[ Szerkesztve ]
-
Cartman023
aktív tag
Helló!
Tudnátok olyan programot mondani, amivel ellenőrizni lehetne, hogy az összes driver fel van-e telepítve?
-
kutga
nagyúr
válasz Cartman023 #27122 üzenetére
Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő.
Ha valami nincs, ott lesz a sárga felkiáltójel.
Amúgy HP-hoz Support Assistant levadász mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
-
kutga
nagyúr
válasz Turbobacsi #27124 üzenetére
Azért LAN drivert már csak felrak magának a W7. Nemrég telepítettem 2510p-t azon még a WLAN és 3G modem drivert is felpakolta.
-
-
Vigneau
félisten
Alakulok közben a dv6-tal való barátkozással. Egyedül arra nem jöttem rá még, hogy a dGPU-nál csak rögzített sémát lehet beállítani, vagy van esetleg dinamikus sémára is lehetőség? Jó lenne megadni, melyik alkalmazásnál szeretnék dGPU-t használni. Acer AS5750ZG-nél (B950/GT 520M) volt ilyen lehetőség a ForceWare-ben. Itt viszont jelenleg addig jutottam el kényelem terén, hogy sikerült gyorsbillentyűkombinációkat beállítanom a két VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
rmartin94
aktív tag
Van egy HP Compaq 6720s laptopunk Win XP SP3-mal a fedélzeten. A tálca valamiért máshogy néz ki, mint eredetileg, pedig az 1280x800-as felbontáson nem állítottam, a feltöltött képen látszani fog. Meg az ikonok is kicsit hasonlítanak a tálcán arra, mikor 640x480-ra van állítva a felbontás.
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
válasz deathtania #27130 üzenetére
Nem raktam újra, azért írtam az eredetileget, mert egy XP SP3 tálcája alapból nem így néz ki, csak nemtom mitől alakult át. Az idő van máshogy kiírva, meg az ikonok mások.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
sasNAXO
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném egy hozzáértő segítségét kérni:
Adott egy Elitebook 8460p, a kérdésem az lenne, hogy a következő modul jó-e hozzá?
HP un2420 EV-DO-HSDPA Mobile Broadband ModuleAzért kérdezném, mert a fenti linken bár nincs ott mint kompatibilis termék, itt már kompatibilisnek említik...
A választ előre is köszi!
Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a SanDisk SSD berakható 6930p Elitbook-ba. Az eredeti hdd-t akarom kicserélni, ezt találta szerintem elég kedvező áron.[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz Magnum_ #27134 üzenetére
Az legyen a legkisebb gond
Csak a mérete valamivel vékonyabb (2mm) mint a hdd, az nem gond?
A BIOS tudja kezelni?[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Nem tudtok valami megbízható oldalt, ahol tudok szerezni HP ProBook 4535s-hez akksit? -
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm megkínálta a 8440p-jét egy kis körömlakkal a touchpad és a könyöktámasz egy kis része kapott egy cseppet az átlátszó lakkból. Acetonnal rá lehet menni? A benzinről tudom, hogy nem árt ennek a dura felületnek, viszont az aceton?
Remélem üdítő a kérdés a sok tech téma között
-
sasNAXO
aktív tag
Az poén, mert ha szintén a hp oldalán rákeresel a 8460p-vel kompatibilis tartozékokra, akkor szerepel a listában.
(5. oldalon találtam meg a "Networking - Wireless - Wireless NICs & adapters" alatt)Ilyenkor mi van, Datasheet a nyerő?
Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
zsolthee
senior tag
válasz jorden06 #27142 üzenetére
Mekkora a gép ha még a könyöködet is megtámasztja?
A kémi topicban írták a kollégák, hogy nem igazán célszerű műszaki téren használni az acetont tisztításra. Kikezdheti az alkatrészeket, foltot hagy stb.
Én kontakt wl-t szoktam használni. Eddig még bevált, bár mondjuk körömlakkal még nem volt dolgom. Legutóbb a kolléganő kínálta meg a 8510p-jét egy kis kávéval ugyan így. Egy napig csinált érdekességeket a gép... -
deathtania
senior tag
válasz jorden06 #27142 üzenetére
jómagam szebb időkben (mikor még asztali gépem volt...) aceton MENTES körömlakk lemosóval szoktam tisztogatni a cpu-t, gpu-t a pasztától. mivel az is lemosó, de jóval kíméletesebb (pl Caola), a nyákot sem marta meg soha. szerintem aceton mentessel nekimehetsz. vagy simán nem pattanik le ha pl a körmöddel megkapargatod (mint a körömről a lakk)?
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Magnum_ #27136 üzenetére
Csak azért kérdem, mert olvasgattam, hogy cserélték már többen is 32-64gigás SSD-re, de ha lúd legyen kövér alapon jöjjön a 128...
zsolthee: legfeljebb kitámasztom valamivel, újságpapír, wc-papír, forgalomból kivont papírhúszforintos stb.
Köszi a segítségeteket!"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami irányképet kapni az alábbi helyzetről!
Adott egy gamer komplett számítógép.. de szeretnék laptopra váltani.
Lehetőleg olyan gamer laptopot keresek amin azért elfutnak a mai játékok,lehetőleg gond nélkűl... olyan 200.000 környékén!mit ajánlotok?
-
zsolthee
senior tag
válasz KaakukK16 #27148 üzenetére
A "Milyen notebookot vegyek?" topicot
Miért cseréled le a PC-t laptopra? Főleg ha játszani szeretnél...
[ Szerkesztve ]
-
KaakukK16
aktív tag
válasz zsolthee #27149 üzenetére
A játék az már csak nagyon másodlagos dolog lenne,ha úgy döntenék..ez csak azért kell,ha esetleg honvágyam lenne! Praktikai okoból kell..felsőoktatás mellé egy olyan laptop ami gyors,kellően sokat tud,és esetleg néhanapján lazíthatok rajta 1-2 játékkal... Y570-et ajánlottak..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest