- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz deathtania #26100 üzenetére
Szia!
Isten vagy
Telepítettem, restart, ééééés megy.....
Köszönöm...Üdv: bypass
[ Szerkesztve ]
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
pethYeti
addikt
Tegnap elvitte a futár a lapost. Most már csak akkor kapok valami tájékoztatást ha hozzák vissza vagy közben írnak, hogy sikerült-e javítani stb stb?
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz deathtania #26106 üzenetére
Csak nehogy egy modi letörje a lelkesedést.
Let the Zone take me if I am.
-
bypass|HUN
aktív tag
Szia!
Elég sokat xarakodtam vele, próbáltam innen, próbáltam onnan, de valahogy az istennek se akart múkodnyi.....
A fene se gondolta, hogy ennek az átkozott wifinek 3!!!! db külön driver kell a beüzemeléséhez. Jött a tipp, sok szívás után a megoldás, olyan volt mint a szomjazó sivatagi vándornak az életet adó víz.... naná hogy örömömben telenyomtam "szmájlival" a postot....sry...Üdv: bypass
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
kutga
nagyúr
válasz bypass|HUN #26113 üzenetére
Engem nem zavar.
Amúgy néha érdekes dolgokat produkál a HP, ahhoz hogy működjön a három felső LED visszajelző és gomb ami a laptopomon a billentyűzet felett van (Wlan, Quickweb, Némítás), IDT Audio (!) drivert kellett felpakolnom.
Igaz ez meg akadt játék közben úgyhogy gyorsan leszedtem, most mindegyik visszajelző csak egyféleképpen világít.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sputyi70 #26000 üzenetére
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata Core2Duo T9900 CPU-val? Egy ideje lecsereltem a HP Pavilion DV6 1130EH notebook-omban a T6400-at T9900-ra, es hat elegge melegszik. Terhelve 90+ fok (a legnagyobb amit eddig tapasztaltam 97 °C).
A tippem az, hogy mar vagy 3 honapja zorog a ventillator notebook-ban, igy rendeltem ebay-rol egy ujat, remelhetoleg majd az megoldja a dolgot, mert szerintem a mostani nem tudja normalisan lehuteni, mivel - gondolom - csapagyas.A kerdesem az, hogy mennyire normalis homerseklet ez egy T9900-nal terhelve?
Az esetleges valaszt elore koszonom!
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Daert
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy a DV6 6150-es gépem hez milyen HDD Caddy-t kellene vennem.A meghajtóm ~9mm de az előlapja nem tudom levehető-e és mivel lekerekített az egyenes oldalú beépítőkeret nagyon bután nézne ki.
Apropó,honnan tudom hogy a notim webkamerája be van kapcsolva?Még nem próbáltam ki.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
a 2510p és a 2530p caddym is megjött végre
2510p-ben fel is ment a win7 szépen arra a vinyóra amit beleraktam
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Canis rufus
tag
hi
Valakinek volt már olyan gondja a Probook 4535s-el hogy nem működött a wifi ki/be kapcsoló gomb?
x64 Pro van fenn (most tettem újra) és elméletileg minden drivert feltettem, de ez a gomb nem működik. Az az érdekes, hogy mellette levő gomb pedig megy. Tipp?
-
deathtania
senior tag
válasz Canis rufus #26118 üzenetére
quick launch buttons-t és a wireless assistant-ot felraktad? itt megtalálod. ezek nélkül nem fognak menni a gombok...
[ Szerkesztve ]
-
Canis rufus
tag
válasz deathtania #26119 üzenetére
Nekem egyik sincs ez a baj. Mármint a weboldalon.
Egyébként Home Premium 64bittel ment a gomb. A Support Assistant mindent feltett -
deathtania
senior tag
válasz Canis rufus #26120 üzenetére
hotkey support
connection managermindenhol másként hívják őket...
ezeket felrakta? ha fent vannak, akkor mennie kellene...
mellesleg jó wifi driver van fent? eszközkezelőben megjelenik?
[ Szerkesztve ]
-
Canis rufus
tag
válasz deathtania #26121 üzenetére
Hm, most néztem. Angolban nem volt Hotkey support csomag. Magyarból feltettem, de nem megy, akkor most felteszem mellé a Connection Manager-t is. Remélem így jó lesz, kössz.
Ezen a gombon kívül minden más tökéletesen megy
-
Canis rufus
tag
Újraindultam, de sajnos ugyan úgy nem megy a gombocska
-
deathtania
senior tag
válasz Canis rufus #26123 üzenetére
driver jó? felismeri az eszközkezelő a wifi-t?
-
Canis rufus
tag
válasz deathtania #26124 üzenetére
Fel. Megy is a wifi rendesen csak éppen a gomb nem
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!!
Sürgős segítségre lenne szükségem!
Van egy HP Compaq 620.as noti, amit fülessel használtam, miután kihúztam a fülest a noti nem váltott vissza a hangszóróira. Hallottam már ilyenről, hogy úgymond beragad a Jack-csati, csak azt nem tudom ilyenkor mit lehet csinálni.
Valami ötlet? bedugtam és kihúztam megint vagy 100x de nem segített.
-
Biliskmer
aktív tag
válasz deathtania #26127 üzenetére
Persze, az volt az első, utána a ki be dugogatás, de egyik sem használt.
-
deathtania
senior tag
válasz Biliskmer #26128 üzenetére
hát, szerintem ez valami szoftveres gubanc az idt driverében. esetleg próbáld meg a segédprogramban az alaphelyzetre állítást, vagy ilyesmi. aztán jobb ötletem nincs.
win hangkezelője? nem véletlen kommunikációs portnak ragadt be az aljzat?bár ez engem is eléggé érdekelne, hogy miért csinálnak ilyet néha a notik... sztem ez vmi szoftver/driver gigszi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Kofler
tag
Sziasztok !
Most vásároltam egy HP Pavilion G6-1307SH típusú laptopot. Nos azt tudom hogy alapból 2 év garancia van rá, de úgy tudom ezt a garanciát ki lehet tolni 3 évre (?). Lehet hogy rosszul tudom, de ha mégsem, valaki tudna nekem segíteni ennek a menetében mert a HP honlapján nem igazán találtam erre vonatkozó infót vagy rossz helyen kerestem...
-
kutga
nagyúr
válasz deathtania #26134 üzenetére
Az az Accidental Damage Protection ami olyan sokba kerül.
A sima gari kiterjesztés 19k bruttó.
Azt hogy mikor lehet nem tudom biztosan de ha felhívod őket elmondják gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
válasz deathtania #26129 üzenetére
Most húzom vissza a backup-ot amit rögtön a friss telepítés után csináltam, ha az nem segít, akkor nem szoftveres.
-
Biliskmer
aktív tag
OK, nem szoftveres hiba, újrahúzás után is kussol.
Lehet, hogy a jack-csati valami miatt azt hiszi, van benne valami? gondolom van benne egy kis pöcök, vagy valami ami érzékeli, ha beledugnak egy fülest.
Be ragadhatott ez az érzékelő, vagy hasonlók?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Biliskmer #26137 üzenetére
Start menü-vezérlőpult-Hangok és audioeszközöknél sem tudsz váltani?
Nekem az IDT audio driver rakoncátlankodott így, elindítottam egy játékot, felraktam a fülest, de a hang csak a speakerekből jött. Leszedve megjavult.
MOD
Úgy látom a tiédhez is jár ilyen, fel is van telepítve? Tiszta installt csináltál amúgy vagy a gyári backup lemezről ami minden szirszart feltelepít?[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
Na megoldottam!
A lényeg: többé nem használhatom a jack csatit:
Utána olvastam:
1: A legtöbb Jack aljzatban vagy egy kis mechanikus kapcsoló ami érzékeli, ha valamit beledugnak, na ezt a notira rákötik, ami ilyenkor lekapcsolja a beépített hangszórókat.
2: Nem minden laptop működik így, van amelyiknél úgy oldják meg, hogy a "hang chip" méri a jack csatik kapocspárjain mérhető ellenállást, és ha hangszórót érzékel, akkor lekapcsolja a beépítetteket.
A második esetben, ha a szoftver ragad be, akkor megoldás az újratelepítés.
Az én esetemben (az újrahúzás sem segített) a mechanikai gond áll fent.
A megoldásom ez volt: Nagy adag kontakt tisztító és kenő spray a csatlakozóba, ezután párszor ki-be dugtam a fülest, és a hangszórók megint szólnak!!!! A beragadt mechanikai kapcsoló kapott egy kis kenést, és végre kimozdult amikor kihúztam.
mod: Van egy saját W7 installom, amiből kiszedtem minden felesleges szart, demó videókat, játékokat, media playert, hasonlókat
Amikor mendent felraktam, és beállítottam, akkor végig teszteltem, hogy minden úgy megy-e ahogy akarom, és arról nyomok egy backup-ot, ha gond van azt másolom vissza.
A gyárit sosem szoktam megtartani, mert az FOS
[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
Na, akkor jó neked, én meg kellett, hogy csináljam a saját OEM verziómat XD
Meg is érte megbütykölnöm: Laptopon, minden drivert felrakva van 42 futó folyamatom (ebből 3 az Opera, TotalCommander, és a Taskmanager) szóval abszolút üresjáratban van 39 folyamatom.
mod: Az asztalimon 52 folyamat van, mert oda még a régi nem tisztított verziót raktam fel, plusz régen húztam vissza, lehet ideje volna XD
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz deathtania #26134 üzenetére
Külföldi pavilionra nem lehet garanciakiterjesztést regisztrálni Magyarországon.
Nincs kerítés.
-
deathtania
senior tag
ez itt épp 35k, és care pack.
19kért esetleg nyomtatókhoz kapsz, vagy asztali gépekhez.
(#26142) ktommy91: ennyi pénzért nem is szeretnék...
mellesleg grat az új avatarhoz. jó lett[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
ktommy91
addikt
-
Mania
senior tag
2009 áprilisában vásárolt Pavilion dv5-1120eh-m tegnap reggel nem volt hajlandó elindulni, csak a CAPS/Scroll lock villogott ütemesen. Sajnos úgy néz ki valamelyik BGA alatt megadta magát a forrasztás. Mivel 55k-s ajánlatot kaptam a javításra így inkább visszatértem a desktop gépek világába. A bosszantó az, hogy kezdettől fogva hűtve volt, cipelve is csak óvatosan táskában...szóval csalódott vagyok.
-
őstag
Vagy esetleg - ha eddig nem tetted - e tablazat alapjan deritsd ki mi nem mukodik megfeleloen, es lehet kiderul, hogy te is meg tudod oldani a problemat.
Rajtam is segitett mar ez a tablazat. 3x villogott egymas utan a capslock + num/scroll lock, ami a tablazat alapjan memoria hibat jelent, kivettem a memoriakat, majd visszaraktam, es utana gond nelkul elindult gep.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Daert
őstag
Valaki erre: #26116 ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cyborg 14 A13VE
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest